- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
Ya bende aynı duygulardayım kafa dağitayim dedim ama bu mesajı görünce tüm sinir geri geldiÇok bunaltıyor bu adam beni çok çıldırıyorum ya nerden buldum bunu diyorum bazen nerden çıkmış karşıma off ooof
Memnunusun kreşten ben göndermedim küçük diyeBüyük kreşe gidiyor küçük de bebek arabasında canomm bebek arabasıyla yürüyorum ekstra efor
erkeklerden kadınlar gibi ince düşünmelerini bekleme o kadarını akıl edemiyorlar. sikma canini annelik fedakarlık özveri istiyo.çocuklarına bak ve mutlu olÇok bunaltıyor bu adam beni çok çıldırıyorum ya nerden buldum bunu diyorum bazen nerden çıkmış karşıma off ooof
Allah kabul etsinBende menümü yazayım ben bugün orucluydum sahurda yoğurt kaymağı biraz bal küçük dilim ekmek iftarda 3 kaşık kadar pilav etli sebze ve cacık suda 2 litre olmuştur bende spor yok mâalesef çocuklardan fırsat bulursam yarın evde biseyler yapacam hepiniz opuldünuz kizlar
Ben de öyle 2gündür öldüm o yemek bekliyo iş bekliyo yok o eksik ben koşuyom hiç faydası yok geldi etiket yapıyom oğlana bak diyom biyeri acır dedi alamadı örümcektenBazen çok bencillik yapıyor kendini düşünüyor. Niye böyle birine iki çocuk verdim ki diyorum ben kendi hayatımdan uzaklaşmışım her şeyi bebeler üzerine kurmuşum elimden gelenin fazlasını yapıyorum o öyle değil işte hala dışarı çıkayım arkadaşlarla takılayım şuraya gideyim buraya gideyim derdinde
Örümcek e mi koydun kız bi lokmacık bebeyi doktorlar uzmanlar hiç önermiyorlar halbukiBen de öyle 2gündür öldüm o yemek bekliyo iş bekliyo yok o eksik ben koşuyom hiç faydası yok geldi etiket yapıyom oğlana bak diyom biyeri acır dedi alamadı örümcekten
Evet cnm benimKaptanımm bu senin kedin mi yaa yerim o boncuğu
Benimde vardı bir minnoşum ama sizlere ömür malesef
Afiyet olsun gayet güzelBugünkü menüm
Sabah
Uyanınca sirkeli sıcak su
Yarım saat sonra
Menemen
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Maydanoz suyu 1 kupa
1 orta boy nektari
Öğle
Suyla kavrulmuş rende kabak
Yoğurt
Akşam
5 adet fırında köfte
3 kaşık pilav
Gün boyu 1.5 lt su
Bugün spor yok bol bol misafir ardından ev toplama ve ütü var
Afiyet olsunBende menümü yazayım ben bugün orucluydum sahurda yoğurt kaymağı biraz bal küçük dilim ekmek iftarda 3 kaşık kadar pilav etli sebze ve cacık suda 2 litre olmuştur bende spor yok mâalesef çocuklardan fırsat bulursam yarın evde biseyler yapacam hepiniz opuldünuz kizlar
Güzell afiyet olsun11.45
2yumur yağsız tavada
5zeytin
1kk peynir
16.45
1muz
20.00
Salata bolca
Tost makinasında balık
Kızlara ayıklarken bir iki lokma atmışım ağzıma farketmeden
sahgull
Yazmaya 2saat önce başladım unuttum okul eşyalarını etiketlemeye girişmişim
Çok durdurmuyorum en fazla 15 dk benim kıpırdak yerde durmuyo biyeri acıcak mutfağa almam gerekiyo bazen öyle günde 2kez anca biniyoÖrümcek e mi koydun kız bi lokmacık bebeyi doktorlar uzmanlar hiç önermiyorlar halbuki
Emekliyor mu tospik yaa yerim onuÇok durdurmuyorum en fazla 15 dk benim kıpırdak yerde durmuyo biyeri acıcak mutfağa almam gerekiyo bazen öyle günde 2kez anca biniyo
Takma kafana arada olur böyle.. Haklı olduğunu düşünüyosan zaman ver karşı tarafaBugün çok manasız bi gündü benim için hemen geçsin bitsin istiyorum yatıcam şimdi
Sabah yürüyüşe çıkmadan aç aç olmasın diye peynir zeytin atıştırdım oğlanın şekersiz ballı fındık ezmesi var ondan tırtıkladım
12 yi geçiyordu yumurta haşladım yedim
Sonra 4 gibi başım çatladı ağrıdan ilaç içtim fındık fıstık yedim tahin pekmez yedim iki lokma ekmeği batırıp
Akşam dışarda yemek yeriz iki işimizi hallederiz diye çıktık kavga döğüş eve geri geldik oğlan açım yumurta istiyom deyince ona krep yaptım ben de 2 yumurta kırıp yedim koca kişisi hiç bişi yemedi bile..
Aman öfff..
1.5 saat yürüyüş + 50 bölgesel egzersiz
Su 2.5 olmuştur
Çocuk sahibi olma kararı gibi aynen uzun uzun düşünüyo insan ama o minnoş eve gelince ben daha önce napiyomuşum diyo. Bende çok erken kaybettim 1.5 yaşındaydı daha 2 aylıktan beri bizimleydi evladım gibi olmuştu. 2 seneyi geçiyo gideli ama bi daha o üzüntüyü yaşamaya cesaretim olmadığı için yeni bir can sahiplenemiyorum...Evet cnm benim
Ayy şimdiden düşündükçe üzülüyorum inşallah uzunn seneler yaşar daha 4 aylık
Yaa çok düşünerek sahip olduk ama şimdi o geçen yıllara yanıyoruz
sinir anina bakma kiz cok uyumlu bi ciftsinizÇok bunaltıyor bu adam beni çok çıldırıyorum ya nerden buldum bunu diyorum bazen nerden çıkmış karşıma off ooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?