Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amin desemmi bılemedim

Acaba if ne demek ilk defa duydum daa
hemen bura iken cevaplayım.
intermittant fasting
türkçesi araklıklı oruç
bu diyet mantıgında günlük en az 16 saatlik açklık zaman dilimi ayırıyorsun geri kalan saatlerde de sürekli atıştırmaz 2 güzel öğün yaparsan açlık zamanı yağ yakıyorsun.

Bende çok istiyorum bu düzene geçmeyi gerçekten çok etkiliymiş hatta bu sayede pazartesi perşembe orucu tutayim diyorum

Tamamdır kedicik bugün de aksatmadan yapicam sporumu

Kızlar takıma yeni gelip huzursuzluk çıkarmak istemiyorum ama eğer bu takım aktif olarak devam etmeyecekse başka bir takıma gidicem. Gün içinde hepimizin işi olabilir ama akşam mutlaka girelim birbirimizin menülerine yorum yapalım birbirimizi gaza getirelim muhabbet edelim. Menülerde yanlış ya da eksik varsa onları soyleyelim. Hatunlarrrr üzerimizdeki ölü toprağını bi silkeleyelim
sahgull kaptanım senin hepimizden aktif olman lazım sen toparla bizi buraya zaman ayir.
Herkesten ricam bu mesajı alintilayarak cevap verin aynı şeyi dusunuyo musunuz herkes aktif olacak mı

Çok haklısın canım
Çok isterim denerim de ama söz vermiyeyim

hoşgeldin aslında hepimiz biliyoruz ki kilo vermekten daha zor olan bu beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmek dengelemek bende geri kilo alanlardanım olsun başlamak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…