- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Hoşgeldin canım ben uykucu
28e girdim 2kızım 6aylık oğlum var şuanki kilomdan memnun değilim boyum kısa etim gevşek olunca daha kilolu duruyorum
Birlikte vericez inşallah
Bana kilo almışsın diyen herkezcikler şişsin de veremesin inşallah amin
Hoşgeldin canım ben uykucu
28e girdim 2kızım 6aylık oğlum var şuanki kilomdan memnun değilim boyum kısa etim gevşek olunca daha kilolu duruyorum
Birlikte vericez inşallah
Bana kilo almışsın diyen herkezcikler şişsin de veremesin inşallah amin
Basta oyle sandımOrada havalar sıcak mı biz donuyoruz buradaTürkiye deyim yanlış anlaşılmasın
Acaba if ne demek ilk defa duydum daaYapamıyorum iki gün yaptım 1.5 kilo eksi gördümbir hafta yapsam 4.5 kilodan 3 haftada benim iş tamam
hemen bura iken cevaplayım.Acaba if ne demek ilk defa duydum daa
Hoşgeldin canım ben Nazlı 28 yaşındayım bende yeniyim takimda hafta başında geldim daha listeye girmedimBasta oyle sandımben bingol deyim burası sıcak guzel hava
Memnun oldum nazlı insallah beraber veririzHoşgeldin canım ben Nazlı 28 yaşındayım bende yeniyim takimda hafta başında geldim daha listeye girmedim
Bende çok istiyorum bu düzene geçmeyi gerçekten çok etkiliymiş hatta bu sayede pazartesi perşembe orucu tutayim diyorumhemen bura iken cevaplayım.
intermittant fasting
türkçesi araklıklı oruç
bu diyet mantıgında günlük en az 16 saatlik açklık zaman dilimi ayırıyorsun geri kalan saatlerde de sürekli atıştırmaz 2 güzel öğün yaparsan açlık zamanı yağ yakıyorsun.
Tamamdır kedicik bugün de aksatmadan yapicam sporumuAferüm sana yıldızlı aferüm hem de
Sana ödev veriyorum yarın da 3 mile leslie yap kendime de ödev veriyorum (oğlan hastalıktan dolayı evde olduğundan yürüyüşe çıkamıyorum ) evde egzersiz yapıcam plates videosu bulayım göbek çalışayım ohh mis
Eksi olsun bizim olsun
Çok haklısın canımKızlar takıma yeni gelip huzursuzluk çıkarmak istemiyorum ama eğer bu takım aktif olarak devam etmeyecekse başka bir takıma gidicem. Gün içinde hepimizin işi olabilir ama akşam mutlaka girelim birbirimizin menülerine yorum yapalım birbirimizi gaza getirelim muhabbet edelim. Menülerde yanlış ya da eksik varsa onları soyleyelim. Hatunlarrrr üzerimizdeki ölü toprağını bi silkeleyelim
sahgull kaptanım senin hepimizden aktif olman lazım sen toparla bizi buraya zaman ayir.
Herkesten ricam bu mesajı alintilayarak cevap verin aynı şeyi dusunuyo musunuz herkes aktif olacak mı
AAA sende mi ankaradasın30 yaşındayım iki çocuk sahibiyim 2.5 yaş ve 5 aylık. Ankaradayım doğum öncesi kiloma ulaşmaya çalışıyorum şuan 3 kilo kadar kaldı daha fazla verme niyetim var inşallah canım
Çalışıyor musun canım hangi şehirdesiniz ?
amin canım şükür başladık kimselere söyleme tatil dönüşü 71.5 yazmıştı tartı:) gidecek eminimGünaydın canım bol eksilerimiz olsun inşallah
Salı benim gördüğüm eksi de bundan çoktu ama napalım az olsada gitsin yeterki
hoşgeldin aslında hepimiz biliyoruz ki kilo vermekten daha zor olan bu beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmek dengelemek bende geri kilo alanlardanım olsun başlamak önemliHosbuldum canım memnun oldum ❤ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesefdaha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm
Ya daha yolum uzunSalı benim gördüğüm eksi de bundan çoktu ama napalım az olsada gitsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?