Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar cumanız mübarek olsun

nasıl gidiyor benim fena sayılmazlifeegeson liste paylaşılmamış

napıcaz ben 86,5 olmuşum az önce tartıldım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hadi bakalım hep birlikte güzel kilolar veririz inş...

86,5 yeni kilommmm giremezsem paylaşın lütfen...:54::54::54:

canım sağoll..hoşbulduk...inş.. hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşrızz..istediğimizz imkansız değill...birlikte başarıcaz inş..

benim yediklerim bugun

sabah 1 tabak papates kızartması..cayyy.2 dilim ekmek

arada küçük 2 poğaca

öğle--tutmaç corbası..1 kase ...hazır değil yanlız ben yaptımm..
1 ekmek--1 kase irmik helvası

ara--yokk

aksam yine corba..1 dilim ekmke ve 1 kase helva

yatarken 4-5 erikk..

yediklerim azz ama kalorileri cok sanırımm..

bugun evde işim coktu ütü filan cok yoruldumm.pazara gittim..gelince cocukları yıkadımm.uyuttum bu saat oldu daha yeni oturdumm.
ölüyorum yorgunluktann..yediklerimi telafi etmişimdir umarımm....

selam kızlar ben kaç gündür yazamıyorum.kusura bakmayın bundan sonra sürekli yazmaya çalışacağım.

ben 77kilo ile pazar günü başladım.bu sabah tartıldığımda 74 kiloyum.
inşallah böyle devam ederim.
biz ailece başladık mutfağımızda köklü değişiklik yapmaya karar verdik.
bir hafta oldu kesinlikle ekmek şeker ve şeker düzeyi yüksek meyveler,
makarna pilav patates tüketmiyoruz.:50:
onların yerine
bol salata sebze yemekleri kuru baklagil et süt yumurta yoğurt süt tüketiyoruz.:16:

Allah hepinizin yardımcınız olsun

hoşça kalın.:64:

slm ii haftasonları nasılsınız kızlar

neyse dün paylaşım son anda kurtarılmış allahtan

ben nasıl yapılacağını bilmiyorum aslında hepimiz bilmeliyiz

acil durumlar olabiliyor böyle

dün yediklerim 1 simit

dondurma et yarım lavaş
salata
liğht kola çay saçma sapan bir gündü
ne ara vardı ne öğün

yazın herşey şaşıyor böle
hyrsı bakalım...

benim yediklerim bugun

sabah 1 tabak papates kızartması..cayyy.2 dilim ekmek

arada küçük 2 poğaca

öğle--tutmaç corbası..1 kase ...hazır değil yanlız ben yaptımm..
1 ekmek--1 kase irmik helvası

ara--yokk

aksam yine corba..1 dilim ekmke ve 1 kase helva

yatarken 4-5 erikk..

yediklerim azz ama kalorileri cok sanırımm..

bugun evde işim coktu ütü filan cok yoruldumm.pazara gittim..gelince cocukları yıkadımm.uyuttum bu saat oldu daha yeni oturdumm.
ölüyorum yorgunluktann..yediklerimi telafi etmişimdir umarımm....

patates kızartması? irmik helvası? hem de 2 kase. zen65'in yazdıklarını bi dikkate al derim böyle kilo vermek yerine kilo alırsın. yorulmakla olmaz spor yapman ve günde en az 2.5 litre su içmen gerek. Ben bu söylediklerimi uygulayamıyorum ama benim de uygulamam gerek :50:

patates kızartması? irmik helvası? hem de 2 kase. zen65'in yazdıklarını bi dikkate al derim böyle kilo vermek yerine kilo alırsın. yorulmakla olmaz spor yapman ve günde en az 2.5 litre su içmen gerek. Ben bu söylediklerimi uygulayamıyorum ama benim de uygulamam gerek :50:

haklısın canım bu menu benım en hafif menumm gercekten ck yiyormusumm bunu hiç farketmemiştimm..yazmakk farkettiriyoo...
bugunn menumm yıne pek ii değill..muhtemelen yarn da olmıcak sanırımm..pazarr malumm..düzenli değilimmm ama az yeeme3e gayret edicemm...
pazartesii gzell başıcak inş...

kahvaltıda yıne kızartma var patlıcan biber domatess ekmek Allahım ekmek yemesenm doyamıyorum dün bayılcaktım nerdeysee...

arlarda..5 bir yerde cayy..bı kaçtane minik poğaca..bunlar cok kucuk ama pogaca boyutunda değilde..kanepe gibi olanlar varya ondan eşim cocuklara
alıyo ama ben yiyorumm...
öğlen yokk

aksamm 1kase corba 2 dilim ekmek..

bugunde cok yoğunum ev işi filann..birazdanda dışarı cıkıcam heralde 2 saat sürer işim dışarda..oğlumdan geceleri zaten uyuyamıyorum emiyoo..
o kadar yoruluyorum kı anlatamam kızlarr yaa canım cıkıyo ne yediğimi bile anlamıyorumm...bana az geliyoo..yarın mevlütümüzz varr yine cok yoğunumm
muhtemelen az bana göre az birr menü olcakk ama yoğun brgünn...bnı beklıyorr..neyse uzattımm kendinize ii bakın ..gece gelirim belki yinee......

slm ii geceler

bugün annemde saç böreği yedik
menümü paylaşmayacağım

inş. yarında evde olurumda dengeleyebilirim
su tamam ama spor yok malesef
artık her gün yürüyeceğim kararlıyım
a e olun...

haklısın canım bu menu benım en hafif menumm gercekten ck yiyormusumm bunu hiç farketmemiştimm..yazmakk farkettiriyoo...
bugunn menumm yıne pek ii değill..muhtemelen yarn da olmıcak sanırımm..pazarr malumm..düzenli değilimmm ama az yeeme3e gayret edicemm...
pazartesii gzell başıcak inş...

kahvaltıda yıne kızartma var patlıcan biber domatess ekmek Allahım ekmek yemesenm doyamıyorum dün bayılcaktım nerdeysee...

arlarda..5 bir yerde cayy..bı kaçtane minik poğaca..bunlar cok kucuk ama pogaca boyutunda değilde..kanepe gibi olanlar varya ondan eşim cocuklara
alıyo ama ben yiyorumm...
öğlen yokk

aksamm 1kase corba 2 dilim ekmek..

bugunde cok yoğunum ev işi filann..birazdanda dışarı cıkıcam heralde 2 saat sürer işim dışarda..oğlumdan geceleri zaten uyuyamıyorum emiyoo..
o kadar yoruluyorum kı anlatamam kızlarr yaa canım cıkıyo ne yediğimi bile anlamıyorumm...bana az geliyoo..yarın mevlütümüzz varr yine cok yoğunumm
muhtemelen az bana göre az birr menü olcakk ama yoğun brgünn...bnı beklıyorr..neyse uzattımm kendinize ii bakın ..gece gelirim belki yinee......

anladığım kadarıyla çok yemeye alışmışsın az yiyince doymuyorsun. Ben de bi ara öyleydim ama kendimi öyle bi düzelttim ki şu anda kuş kadar yiyorum. Yine de kilo alıyorum bi anormallik var bende. :96: Ama sebebini biliyorum, sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyo bütün gün evde koltukta oturuyorum. Hiç bi hareket olmadığı için de kilo alıyorum. Spor çok önemli.
Şu anda benim tabirimle senin miden büyük. küçültmek için her zaman yediğin tabakları her geçe gün biraz daha küçültmeye çalış. yavaş yavaş miden küçülür, bi zaman sonra çok yemeyi kabul etmez mide. ben o şekilde küçülttüm şimdi çok yediğim zaman bütün gün karnım ağrıyor. yaptığım bi başka şey de kendimi kalorili şeylerden soğutmak oldu. bunu bu başlıkta kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama mantıdan, baklavadan, ekmekten soğuttum kendimi. artık yediğim zaman midem bulanıyor nerdeyse. kısaca midemi terbiye ettim diyebilirim :) bi de vücudumu terbiye edip spora alıştırsam çok iyi olacak bi ara başladım yine bıraktım :) yine çok konuştum neyse iyi sabahlar :)

ben menü yazmıyorum çünkü bütün gün malum dönemimin sancısıyla kıvrandım, bi ara yemek yedim onu da geri çıkarttım. şu anda midem boş diyebilirim yani. neden böyle oldum anlamıyorum ağrılarım geçince başlarım menümü yazmaya..

slm ii geceler

bugün annemde saç böreği yedik
menümü paylaşmayacağım

inş. yarında evde olurumda dengeleyebilirim
su tamam ama spor yok malesef
artık her gün yürüyeceğim kararlıyım
a e olun...

inşallah bu yürüyüş kararını uygulayabilirsin canım sen de a.e ol:)

selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.:43::43::43:cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler

Takımda kim nerde anlayabilmek için herkesin son yazdığı mesajlara baktım ve sonuç şöyle:

Krakker – geri döndüğünü söylemiş ama ortalarda yok
Samanyolu – temmuz sonuna kadar tatilde
Pakize – takıma dönmüş ama yazmıyor
Signorina - "Pazartesiye kadar(13 haziran) şehir dışında olacam dolayısı ile önümüzdeki haftadan itibaren devam edebilecem paylaşıma, tabii gruptan atılmamış olursam:D" demiş ve 1 aydır yok. Umarım 06an gibi o da takımdan kaçmamıştır.
Mattika - tatilde
Suhan2 - takımda
S_A – sağlık sorunları varmış
Banucan - takımda
Zen65 – yeni üye
Aliye – memlekette ramazan sonuna kadar
Gulaydemir – yeni üye
Vafers – ağustosa kadar tatilde
Hatice - hamile

yani bu durumda takımda olmayan kişi sayısı 6
takımda olması gereken kişi sayısı 8

signorina, pakize ve krakker nerdelerrr?? Üçü de gayet düzenli paylaşım yapan, takıma neşe katan insanlardı. Şimdi neden yoklar anlamıyorum. Burada olmamalarının sebebini de belirtmemişler. Ne yapsam bilemedim. Takımda 8 kişi olmamız gerekirken 1 gün içinde sadece 1 kişi takıma bir şey yazıyor. O da başka bi takımdan. Ben gerçekten sıkılmaya başladım.

Günaydın 3. takımmm...
lifegoeson işin zor canım inşallah canlanır bi an önce takımınız...

herkese günaydın kızlar ya kusura bakmayın bende hafta sonu giremedim bu aralar çok yoğun geçiyo hafta sonlarım affedin beni:85: bol bol yürüyüş yaptım hafta sonu yemek konusunda kaçamaklarım oldu ama sanırım yürüyüşle halletmişimdir yediklerimi çünkü cuma 2 saat
cumartesi 2 sat 16 dk
pazar 1.5 saat yürüyüş yaptım bacaklarımı şuan hissetmiyorum ama alışkanlık haline getirip 2 şer saaat hergün yürümeyi planlıyorum umarım devam ederim:))))
bu arada kilomda bi deeğişiklik yok şimdilik.

Herkeze merhaba bende tatilden döndüğümü belirtmiştim şimdi ev arayışındaydım çok şükür yoğunluk bitti bende burdayım hedefim 1 ay daha sonra mezun olmak istiyorum :)

kilom aynı 56,5-57 arasında oynuyorum hedefim 53 1ayda veririm sanırım bakalım nasıl olucak....

İpekcim merhaba nasılsın senden bişey rica edebilir miyim ben de sizinle birlikte paylaşım yapabilir miyim cuma günleri yazmazsın kilomu ama takımda olsam çok hızlı kilo alıyorum ben dikkat etmek istiyorum önceki hamileliğimde çok kilo aldım yine öyle olsun istemiyorum beni de aranıza alın ne olur kopamıyorum bu takımdan:16:

hafta sonundaki menülerimi yazamadım ama bugün yeniden başllıyım bari
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1adet domates
1 salatalık
3 zeytin
minik bir tulum peyniri
ara:
kiraz
su
öğlen:
canım arkadaşım kısır yapmış onu yiycez
akşam:
akşamları yemek yemiyorum sadece meyve yiyorum
ve yine yürüyüş yapıcam inşallah:))))

anladığım kadarıyla çok yemeye alışmışsın az yiyince doymuyorsun. Ben de bi ara öyleydim ama kendimi öyle bi düzelttim ki şu anda kuş kadar yiyorum. Yine de kilo alıyorum bi anormallik var bende. :96: Ama sebebini biliyorum, sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyo bütün gün evde koltukta oturuyorum. Hiç bi hareket olmadığı için de kilo alıyorum. Spor çok önemli.
Şu anda benim tabirimle senin miden büyük. küçültmek için her zaman yediğin tabakları her geçe gün biraz daha küçültmeye çalış. yavaş yavaş miden küçülür, bi zaman sonra çok yemeyi kabul etmez mide. ben o şekilde küçülttüm şimdi çok yediğim zaman bütün gün karnım ağrıyor. yaptığım bi başka şey de kendimi kalorili şeylerden soğutmak oldu. bunu bu başlıkta kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama mantıdan, baklavadan, ekmekten soğuttum kendimi. artık yediğim zaman midem bulanıyor nerdeyse. kısaca midemi terbiye ettim diyebilirim :) bi de vücudumu terbiye edip spora alıştırsam çok iyi olacak bi ara başladım yine bıraktım :) yine çok konuştum neyse iyi sabahlar :)

evet canımm cok haklıısn benımm midemm baya büyük sanırımm....yediklerime sonradan bakıyorumm kii annammm...innaılmaz eşimden bile cok yiyorumm
benn...dediğin gibi yapıcamm azar azar küçültücemmm..ben dünn giemedimm cok yoğundumm hafta sonuu...menu mude yazıcamm..menü demek te

istemiyorumm..menülükk bir düzenımm yokk midemin sesine göree elime e gecerse yiyprumm...ne zorr bir durumm bilemezsiniz...cok pisman oluyorumm ama
ne yapayımmm ...zorrr...
yarınn salıı ve güzell başlıcakk cok erteldiimm bir trlü başlayamadımm..kafam kalabalıktı...yoğunn gectii günlerimm ama yarın daha ii olacak inanıyorummm...

Back
X