yok canım ben hazırlamadım maibeyaz hazırladı galiba
öyle mi o zaman ona teşekkür etmeliyim geri dönmek üzere ayrılanları bile bulup yazmış uğraşmış sağolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben hazırlamadım maibeyaz hazırladı galiba
slm kızlar cumanız mübarek olsun
nasıl gidiyor benim fena sayılmazlifeegeson liste paylaşılmamış
napıcaz ben 86,5 olmuşum az önce tartıldım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hadi bakalım hep birlikte güzel kilolar veririz inş...
86,5 yeni kilommmm giremezsem paylaşın lütfen...![]()
benim yediklerim bugun
sabah 1 tabak papates kızartması..cayyy.2 dilim ekmek
arada küçük 2 poğaca
öğle--tutmaç corbası..1 kase ...hazır değil yanlız ben yaptımm..
1 ekmek--1 kase irmik helvası
ara--yokk
aksam yine corba..1 dilim ekmke ve 1 kase helva
yatarken 4-5 erikk..
yediklerim azz ama kalorileri cok sanırımm..
bugun evde işim coktu ütü filan cok yoruldumm.pazara gittim..gelince cocukları yıkadımm.uyuttum bu saat oldu daha yeni oturdumm.
ölüyorum yorgunluktann..yediklerimi telafi etmişimdir umarımm....
patates kızartması? irmik helvası? hem de 2 kase. zen65'in yazdıklarını bi dikkate al derim böyle kilo vermek yerine kilo alırsın. yorulmakla olmaz spor yapman ve günde en az 2.5 litre su içmen gerek. Ben bu söylediklerimi uygulayamıyorum ama benim de uygulamam gerek![]()
haklısın canım bu menu benım en hafif menumm gercekten ck yiyormusumm bunu hiç farketmemiştimm..yazmakk farkettiriyoo...
bugunn menumm yıne pek ii değill..muhtemelen yarn da olmıcak sanırımm..pazarr malumm..düzenli değilimmm ama az yeeme3e gayret edicemm...
pazartesii gzell başıcak inş...
kahvaltıda yıne kızartma var patlıcan biber domatess ekmek Allahım ekmek yemesenm doyamıyorum dün bayılcaktım nerdeysee...
arlarda..5 bir yerde cayy..bı kaçtane minik poğaca..bunlar cok kucuk ama pogaca boyutunda değilde..kanepe gibi olanlar varya ondan eşim cocuklara
alıyo ama ben yiyorumm...
öğlen yokk
aksamm 1kase corba 2 dilim ekmek..
bugunde cok yoğunum ev işi filann..birazdanda dışarı cıkıcam heralde 2 saat sürer işim dışarda..oğlumdan geceleri zaten uyuyamıyorum emiyoo..
o kadar yoruluyorum kı anlatamam kızlarr yaa canım cıkıyo ne yediğimi bile anlamıyorumm...bana az geliyoo..yarın mevlütümüzz varr yine cok yoğunumm
muhtemelen az bana göre az birr menü olcakk ama yoğun brgünn...bnı beklıyorr..neyse uzattımm kendinize ii bakın ..gece gelirim belki yinee......
slm ii geceler
bugün annemde saç böreği yedik
menümü paylaşmayacağım
inş. yarında evde olurumda dengeleyebilirim
su tamam ama spor yok malesef
artık her gün yürüyeceğim kararlıyım
a e olun...
selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler
anladığım kadarıyla çok yemeye alışmışsın az yiyince doymuyorsun. Ben de bi ara öyleydim ama kendimi öyle bi düzelttim ki şu anda kuş kadar yiyorum. Yine de kilo alıyorum bi anormallik var bende. :96: Ama sebebini biliyorum, sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyo bütün gün evde koltukta oturuyorum. Hiç bi hareket olmadığı için de kilo alıyorum. Spor çok önemli.
Şu anda benim tabirimle senin miden büyük. küçültmek için her zaman yediğin tabakları her geçe gün biraz daha küçültmeye çalış. yavaş yavaş miden küçülür, bi zaman sonra çok yemeyi kabul etmez mide. ben o şekilde küçülttüm şimdi çok yediğim zaman bütün gün karnım ağrıyor. yaptığım bi başka şey de kendimi kalorili şeylerden soğutmak oldu. bunu bu başlıkta kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama mantıdan, baklavadan, ekmekten soğuttum kendimi. artık yediğim zaman midem bulanıyor nerdeyse. kısaca midemi terbiye ettim diyebilirim :) bi de vücudumu terbiye edip spora alıştırsam çok iyi olacak bi ara başladım yine bıraktım :) yine çok konuştum neyse iyi sabahlar :)