Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende menümü yazayım
ilk güne gidelim sahurda sölemiştim minik bi yağsız tost yapmıştım kendime
iftarda:
1 kase mercimek çorbası
1 yk taze fasulye
1 kase cacık
1/4 dilim lazanya belki daha az bile olabilir çatalla ucndan tırtıkladım
çok az karpuz
akşamda sütlü tatlı vardı 2 çatal ucundan aldım okadar yani fazla bişey yiyemedim durma su içtim
sahurda
2 kase analı kızlı çorba vardı onu yedim 3 badak su içtim
bilemiyorum artık nasıl arkadaşlar iyimi kötümü:)))

gayet güzel canım maşallah
5 boncuk :D

çıkmam gerekiyo mattikacım bugün fazla giremedim görevdeydim şimdide eve gidiyorum kendine iyi bak fazla spor yapma canım.
nasıl olsa başka kimse kalmadı beraber yazarız menüleri:)))

çıkmam gerekiyo mattikacım bugün fazla giremedim görevdeydim şimdide eve gidiyorum kendine iyi bak fazla spor yapma canım.
nasıl olsa başka kimse kalmadı beraber yazarız menüleri:)))

sporu akşam 11 de yaptım canım
midem biraz rahatlamıştı şişkinliği geçmişti
yoksa gündüz hayatta yapamam susuzluktan buharlaşırım:27:

görüşürüz canım iyi iftarlar:39:

slm arkadaşlarr ben dun sahurda nelerr yedim yazayımm

salata-domates-haşlanmış patetes 1 tcdzane -2 tane haşlanmış yumurta-1 yada 2 dilim ekmke cay ..

sahur iyiydi ama aksamm kacırdım sanırım

tarhana corbası-pilavv--etli sebze yemeği-sodalı ayran-birde kuru üzüm kompostosu içine 1 tane incir ve tarcın cubugu attım cok güzel ldu ekmek pide yedim ama cok değildi..ha birde sumaklı coban salataa..

karnım inanılmaz ağrıdı bu akşam aynısı yapmıscamm daha az yicemm

birde biz ne zaman tartılmamız gerekirr..sahura kalkıncamı acaba sabah tartılınca sahurdan dolayı cok cıkıyo 61: yada mazaret gösteriyorum..

kızlar bugun sahurunuda yazayımm

salata-domates -1 haşlanmıs yumurta.az ekmek..pek yemedim sahurda
hem akşam fazla yemiştim hemde suyu tum gece içtim emzirdiğim için...

iftarda yanlızım..cacık ve corba yicem başka bir sey istemiyorr.daha sonra yermiyim acaba:27:

Merhaba kızlar.

MATTİKA cım anlıyorum seni takım çok durgun...

ya bende yazıyorum kimse cevap bile yazmıyor:50:

salata-domates-haşlanmış patetes 1 tcdzane -2 tane haşlanmış yumurta-1 yada 2 dilim ekmke cay ..

tarhana corbası-pilavv--etli sebze yemeği-sodalı ayran-birde kuru üzüm kompostosu içine 1 tane incir ve tarcın cubugu attım cok güzel ldu ekmek pide yedim ama cok değildi..ha birde sumaklı coban salataa..

birde biz ne zaman tartılmamız gerekirr..sahura kalkıncamı acaba sabah tartılınca sahurdan dolayı cok cıkıyo 61: yada mazaret gösteriyorum..

gülaycım iftardan önce tartılmak gerekiyor. sahurdan dolayı sabah fazla çıkarsın:34:
menün iyi aslında ama uzun süre açlıktan dolayı mide şişiyo yesen de yemesen de. su yetiyo şişmesine
yeter ki şerbetli tatlı hamurişi vs yeme

Merhaba kızlar.

MATTİKA cım anlıyorum seni takım çok durgun...

ya bende yazıyorum kimse cevap bile yazmıyor:50:

ya gelmeyenleri çıkaralım yeni üyeler gelsin..
diğer takımlara bakıyorum çoğu böyle değil..
yeni üyeyi de günlük paylaşım yapıp yapamıycana göre alalım

bugünkü menüm..

Sahur:
Yarım dilim börek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık
1 dilim güllaç
4 ceviz

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık tavuk sote
3 dilim fırında mücver
1 kepçe cacık
1 kepçe hoşaf
2 yk yoğurt
1 çatal güllaç

Ara: karpuz, 6-7 tane üzüm
su tamam spor yok. ramazandan dolayı sporu birgün yapacağım birgün yapmayacağım
bugün boş gün

bugünkü menüm..

Sahur:
Yarım dilim börek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık
1 dilim güllaç
4 ceviz

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık tavuk sote
3 dilim fırında mücver
1 kepçe cacık
1 kepçe hoşaf
2 yk yoğurt
1 çatal güllaç

bugün boş gün

sahurda yediklerinle bütün gün nasıl durdun ya ben olsam doldururdum mideyi kesin

slm kızlar ramazanınız mübarek olsun

tüm hızıyla başladı ramazan

sahur
1 dl ekmek yarım porsiyon yeşil fasulye çeyrek dl etliekmek
1 brdk meyve suyu bolca ssuuuuu...

iftar 2 3 dl sucuk 1 dl pide 1 dl kıymalı börek
1 çikolata çay meyve suyu

su tamam spor nerdeeee :)

işte böyle kızlar hrs kolay gesin...:54::54::54:

nasıl yaniiii açlıktan ölmüyo musun ben bunu normal öğünümde bile yemiyorum şoklardayım :53::53::53:

Son düzenleme:

güzel bi soru oldu, bence perşembe günü iftardan önce tartılsak daha iyi olur :44:

ramazanda geldi benim hiç umudum yok hiç kimse girmez artık heralde aslında değişik bişeyler yapsak hem ramazan vesilesiyle farklı bişey düşünsek mesela menülerimizi yazıyoduk bundan böyle akşama hangi yemekleri yapıcaz onları yazsak yemek tarifleri versek nasıl olur canlanırmı dersin biraz bilemiyorumki mattikacım sadece fikir üretmeye çalışıyorum sen ne diyosun???

zaten öyle olması lazım, burası sadece menü yazıp çıkmak için açılmadı sohbet edip başka konular da konuşmak gerek ama onu bi türlü başaramıyoruz ben çok denedim konu açmayı ama kimse bana cevap vermedi şimdiye kadar. bi de 14. takımın bi uygulaması var günde 7 mesaj atmayana ceza veriyolar ama her takıma gidip 14. takımın üyesiyim cezalıyım yazmak diğer takımlar için pek de güzel değil. bazı takımlar rahatsız oluyo kendi takımlarına cezalıyım yazılmasından. hiç bişey gelmiyo aklıma. signorinanın yerine yeni üye alacağım şimdi onu bekliyorum. ramazan sonunda da aliye ve samanyolu gelecek inşallah.

Kızlar Günaydın...

Dün sabah tost
akşam ve öğle yemeğinde makarna yedim kıymalı..

Ya kızlar birşey söylicem.. Ben oruç tutmuyorum.. Ama herkesin inancı kendine değilmi yani bu sizin için bir sorun yaratmaz umarım..

Sizden bir ricam olacak ben 20 ekimde evleniyorum ve müzikleri arıyorum..

siz takım arkadaşlarım olarak bana yardımcı olabilirmisiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...ada-yardimci-olurmusunuz-dugun-muzikleri.html

ben de tutmuyorum canım bence sorun olmaz böyle şeyler için insan ayırmak yanlış olur. demek evleniyorsun çok sevindim çok mutlu olun inşallah :71::71: darısı başımıza :69:

selam kızlar nasılsınız ilk gün oruç tuttum çok zorlandım dün tutmadım işe gittiğim için bugün orucum evde oolduğum günler tutacağım inşallah
sahurda 1 kase çorba bir tabak da patatesi haşlayıp kavurdum ondan yedim bu gece

gülaycım nerelerdesin canımya özledik seni:))
menüne bi el atayım dedim iyi etmişimmi:))))
nasıl yedin canım sahurda 2 yumurtayı vallaha bravo sana ay ben suyu bile zor içiyorum ama sahurun iyi olmuş
iftarına gelince sende zaten sölemişin fazlamı kaçmış ne :20:
umarım ramazanda kilo vermen durmaz canım iftarlara dikkat et istersen işin sırrı bu bence.
tartılmaya gelince ben artık akşamları tartılıyorum yani iftardan önce vücudunda su falan kalmıyoya bence en iyi zaman o
sabah tartılınca ister istemez sahurun bi şişkinliği oluyo bu nedenle fazla çıkma ihtimalin var o nedenle akşama daha mantıklı geliyo bana genede sen bilirsin tabi.

kızlar bugun sahurunuda yazayımm

salata-domates -1 haşlanmıs yumurta.az ekmek..pek yemedim sahurda
hem akşam fazla yemiştim hemde suyu tum gece içtim emzirdiğim için...

iftarda yanlızım..cacık ve corba yicem başka bir sey istemiyorr.daha sonra yermiyim acaba:27:

sahurun süper olmuş canım
akşamda umarım sölediğin gibi olur hafif bi yemek olur.

bugünkü menüm..

Sahur:
Yarım dilim börek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık
1 dilim güllaç
4 ceviz

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık tavuk sote
3 dilim fırında mücver
1 kepçe cacık
1 kepçe hoşaf
2 yk yoğurt
1 çatal güllaç

bugün boş gün

mattikacım sahurun çok iyi canım güllaç dışında
iftarına gelince oda çok güzel ama hem cacık var hem yoğurt keşke birini tercih etseydin gerçi 2 kaşıktan bişey olmazda:))
yani genel olarak başarılı süpersin :71:

okadar yorum yaptım artık kendi menülerime geleyim:)))
dün iftar:
patlıcan salatası
domates salatası
2 patatesi kavurdum
1 kase cacık
bunları hazırladım hazırlamasına arkadaşlarda yiyebildimmi hayır biraz patatesten aldım bikaç çatal salatalardan cacığımı bitirdim ama genel olarak yiyemedim bol bol su içtim.
1 saat sonra çikolatalı kek yedim neden yediğimi bende bilmiyorum:((
saat 22.00 de 1 şeftali ve 1 armut yedim
sahur:
kalktım saat 03.00 te okadar çok uykum vardıki 2 bardak su içtim ve geri yattım biliyorum kötü yaptım ama napayım bu aralar gene iştah gitti bende bi yerde düşüp kalcam diye korkuyorum.
sabahta yüryüşümü yaptım işe yürüyerek geldim zaten bundan başka spor falanda yapmıyorum halim kalmıyo.
yanlız bu gün nasıl geçer hiç bilmiyorum akşam doğru dürüst yemedim gecede yemedim bakalım akşama doğru nolcam:))

Back
X