• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezencim ya burda çok kötü kar yağıyo yollar falanda kapandı benim öğlen ve akşam menüm hazırdı köfte yiycektim ama öğlen eve gidemiyorum şimdide kara kara düşünüyorum acaba öğlene ne yisem diye acayip canım sıkıldıya acaba bi yoğurt alsamda sadece yoğurt mu yesem bilmiyorum ki akşama kadar oda tutar mı beni kaldım öle anlıcan :53:

mattika sen benim sölediğim hiçbişeyi üstüne alma canım anlaştık mı? böylelikle yakarında dediği gibi noktayı burda koyayım.
ayrıca ben hayatımda kimseye beddua etmedim kaldıki hiç tanımadığım birine asla böle bişey sölemem gereksiz bi konuşma bu.

beddua gibi olmuş biraz uslüp hatası var dedim.
bence hata fln yoktu sen alınmışsın deyip geçebilirdin.
sen bundan sonra üstüne alınma demeyi tercih ettin.
ok.

donarak nasıl ölünür?
önce her yerin buz gibi oluyor sonra uyuşuyor sonra hiçbirşey hissetmiyorsun ve tatlı bir uyku gözlerini kaplıyor. sanırım bu iş yerinde donarak öleceğim. son evredeyim acayip uykum gelmeye başladı. elvada arkadaşlar saat bird e yazmazsam bilin ki gittim. öbür tarafta selam , koli yollayacağınız varsa elim boş gitmeyeyim. soğuk ve açlık beynede zararlıymış ispatıdır. donuyorum uleyn donuyorum. eve kaçacağım ama genel müdürde gelecek günü buldu lüzumsuz.

kızlar takımı böyle konularla meşgul etmek istemezdim.
ama söylenen laf fazla olmuş bence, fikrimi söyledim. sen alınganlık yapmışsın deyip gülüp geçilebilirdi.
hiç düşündüğümüzü söylemeyecek miyiz?
burda her birimiz farklı insanlarız, farklı düşünmemiz çok normal.

sezencim ya burda çok kötü kar yağıyo yollar falanda kapandı benim öğlen ve akşam menüm hazırdı köfte yiycektim ama öğlen eve gidemiyorum şimdide kara kara düşünüyorum acaba öğlene ne yisem diye acayip canım sıkıldıya acaba bi yoğurt alsamda sadece yoğurt mu yesem bilmiyorum ki akşama kadar oda tutar mı beni kaldım öle anlıcan :53:

Çılbır yapabilirsin daha tok tutar canım. Gerçi yumuttayı da çok sevmiyordun.Benim kurtarıcımdır valla. Ya da bak sende ben gibi bu durumlarda hazır evde bir şey bulundur. Ben şu tavuk burgerleri o yüzden aldım. Pratik oluyor. Hem köften yanında oluyorsa onları niye yemiyorsun anlamadım.

donarak nasıl ölünür?
önce her yerin buz gibi oluyor sonra uyuşuyor sonra hiçbirşey hissetmiyorsun ve tatlı bir uyku gözlerini kaplıyor. sanırım bu iş yerinde donarak öleceğim. son evredeyim acayip uykum gelmeye başladı. elvada arkadaşlar saat bird e yazmazsam bilin ki gittim. öbür tarafta selam , koli yollayacağınız varsa elim boş gitmeyeyim. soğuk ve açlık beynede zararlıymış ispatıdır. donuyorum uleyn donuyorum. eve kaçacağım ama genel müdürde gelecek günü buldu lüzumsuz.

Yakarım yemek ye iyi gelir. Ya da tereyağı falan ye. Bak derimizin altındaki yağ tabakası soğuktan gerçketen koruyormuş. Geçen trt çocukta izledim. Zayıflıktan şekerim zayıflıktan. Biraz şöyle yemek yersen hemen ısınırsın. Hadi bi de iyilik yapayım lahana çorbası ye bari. O harbiden ısıtıyor adamı. Bol baharatlı.

Birde kızlar beni düşünsenize yaa. Benim kayınannem(ay çok gıcık bir kelime ama hoşuma gidiyor) hep başımda. HEr akşam şu va rbu var diyor. Bende afiyet olsun diyip kızımı alıp çıkıyorum evime. O da bozuluyor. Amannn alıştım artık ama onlar alışamadı. Napıyım canım o bozulmasında benim vücut mu bozulsun dime. Böyle böyle alışacak bir gün. Gelmişim 30 yaşıma. İstanbul gibi bir yerde yaşıyoruz, bankacıyım, çocuğumda var, daha hala onlarla akşam yemeği yiyorum daha ne istiyorlar dime ama. O kadar da onlar tolere etmeyi öğrenecekler. Her yemek yemediğimde bzim gelin sosyete beğenmedi tarhanayı, kuru fasülyeyi, nasıl diyim ben şimdi ben aslında her akşam sizden gizli gizli dana, tavuk eti falan yiyorum diye. Müsrif derler valla. Görende gelin et yemeği çok seviyor, kaynanadan gizli gizli yiyor diyecek. Halbuki mecburiyetten. Hatta yiyemeyip yanındakilerle zorla yiyorum.

aaay aman be şu yazdığını okudumda içim şişti.. dediğin gibi alışacaak hatta mecbur buna.. ay kusura bakma fevri çıkıştım ama yani ona ne sen ne yemişsin ne yememişsin!! yetişkinsin ne yiyeceğine kendin karar ver. arkandan birşey diyorlarsada hasetliklerinden diyolar :1:

kızlar kaynanalarla başınız dertte sanırsam inşallah sizin kaynanalar size 3-4 kilo aldrır öle gider :51:

amaaaan etme eyleme kız :1::1::1::1::1::1::1:

ya kızlar... kaynananızdan neden çekiniyorsunuz... gerçi düşünüyorumda gerçekten söylemek zor yani ben yemeyecem diye :26: az yeseniz her ne pişirmişse artık kaynananız tabağınıza az alın.. gerçi onada laf ederler ay az yiyosuuun diye..

Aslında bence kaynanalar ball gibi biliyor gelinlerinin diyette olduğunu ama bilerek yapıyorlar :47: yallah kaynanalar yallah kış kış kaynanalar kış kışşş:52:

ay canımya yesinler senin erol taş gülüşünü :1:
şimdi diyet 4 bölümden oluşuyo ilk olarak atakla başlıyosun atağın süresine sen kendin karar veriyosun ama kitapta okuduğum kadarıyla süreyi uzun tutmak insanda bıkkınlık getiryomuş o nedenle 1 günle 3 gün arasında atak yapmak bana daha mantıklı geldi (ben 2 gün yapıyorum)
atakta ne yiyosun ona gelelim:
sadece protein alıyosun kesinlikle yağ,karbonhidrat,şeker yasak
menülerimede bakabilirsin tavuk,süt ve köfte var(köftenin içinde ekmek yok sadece baharat var) atakta proteinle bol bol sıvı alıyosun zaten ağızda kuruluk oluyo ve ister istemez çok su tüketiyosun.
ataktan sonra seyir bölümü geliyo
bu sefer proteinin yanına birde sebze ekliyosun sebze yemekleri yiyebiliyosun ama kesinlikle yağ ve şeker yok.bu bölüm sen ideal kilona düşene kadar devam ediyo ama bu arada hafta içinde belirlediğin günlerde yine sadece protein alıyosun şöle anlatayım mesela ben seyire geçince pazartesi-perşembe protein alıcam diğer 5 gün protein+sebze alıcam.ideal kilona düştükten sonra diğer aşama geliyo güçlendirme.güçlendirme evreside verilen kilo başına 10 gün şeklinde devam ediyo en sondada koruma ve final.
şimdi böle okuyunca kafan karışmış olabilir ama gerçekten zevkli bi diyet ve en önemliside açlık hissetmiyosun.
bizim normalde yediğimiz şeylerde bunlar zaten ama bunda daha dikkatli olyosun kitapta şöle yazıyodu 'en ufak kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer' yani kendini daha çok firenlemen gerektiğini hissediyosun.
biraz araştırırsan ataktan sonra ciddi kilo verenler var.zaten kendinde bi hafiflik hissediyosun.

bendemi denesem.... :26: kitabınımı almak lazım yani şimdi şu meşhur dukan diyetinin??

öğlen eve gidemedim ama kurumun yanında bi yer var orda neyseki köfte varmış onu yedim oda baharatsız bişeydi ama napalım artık pul biber kimyon falan derken bişeye benzetebildim :1:
yanında ayran içtim
aradada zero aldım onu içicem akşam menüm zaten yine aynı köfte neyseki bozmak zorunda kalmadım diyeti ,öğleden önce çok üzülmüştüm şimdi dayanamam bisküvi falan yemek zorunda kalırım diye ama neyseki olmadı yuppppiiiiiii :21: :21: :21:

Günaydınlaaar,

Vay anam vay neler dönmüş burada :1:
Herkes haklı aslında.Madem bugün içimizdekileri kusuyoruz ben de kusayım :27: Ben de sanırım geçen haftaydı çok üzüldüm, kırıldım.Hatta başıma kakılan ağrının sebebi ıslak saçla falan yatmak değil, psikolojikti.Ben son derece iyi niyetli bir şey söylemiştim, sonra çocuk azarlar gibi burada azarlandım.Tabii yazım tarzına istinaden ya da üsluba göre insan bunu çıkarıyor.Belki de son derece iyi niyetle yazılmıştır ama kullanılan 3,5 ünlem işareti bile insana hakaret gibi geliyor.Bir kaç gün girmemeyi düşündüm ya da gruptan ayrılmayı.Ama içimde halettim olayı.Bir de insan 30 yaşında olunca, bazı azarlamaları kaldıramıyor.Neyseki sorun yok.Yani karşı taraf yanlış anlayabilir, o günkü modu düşük olabilir , alınabilir.

Benim meselem hariç, genel atışmaya gelince; Bence keyifli oldu.Ben gaza geldim, motive oldum.Burada kırdığım insanlar olduysa özür dilerim, bazen dozu kaçırmış olabilirim.Ama genelde cümle sonlarına gülücükler koyarak niyetimi de belli ettim.Bir de ben rahattım arkadaşlar, sataştığım insanlar 50li kilolarda.Yani 50bilmemne kaç kilo olan insana ne kadar takılsam da kızcağız zaten 36-38 giyiyor, 3-5 kilo fazlası var, ne kadar alınabilir ki diye düşündüm.Tabii ki ben de biliyorum; sezen ile suhan'ın benden önce ayrılacağını ya da benden daha zayıf olduklarını ama hiç kıyaslamalı yarışa girmedim onlarla.Ben 1.80 boyundayım, deselerki "Brad Pitt gelecek, sana ilan-ı aşk edecek" gene de 65 ve altına inmem.65 kiloya indiğim zaman serumlarla bir miktar durmuştum.Yani kendimi 50 kilo olmak ya da 50li kilolardaki kişilerle kıyaslamak gibi bir durumum olmadı."Şişko" lafına da alınmam çünkü ben bir şişkoyum zaten.Olmasam burada ne işim var? :27: Ayrıca kendisiyle dalga geçmekten bile hoşlanan biriyim, ben alınmam.Bana "fil" deyin , gene ağzım kulaklarımda olur. :27:
Hatta ben ingiliz dili ve edebiyatı (filoloji) okudum, bir ara kendime "filo" derdim :27:

Neyse, uzum lafın kısası isterseniz noktalayabiliriz bu mevzuyu.Yalnız gözünüzü seveyim, geçen olaydaki gibi ihale bana kalmasın.Bir azarlanmayı, kınanmayı daha kaldıramam :1: Hazır baş ağrım geçti, yenisini istemem :27:

Bu arada menüm;
sabah; yeşil çay- bir kase yoğurt

Öğlen de yoğurt yemeyi düşünüyorum, akşama tarhana çorbası içeceğim.

Şimdilik bu kadar.
Mutlu kalalım.

Yakar Bacım,
Sen bayağı bir dukan tüyosu almışsın, sabote amaçlı mı yoksa kendini mi yakın hissettin anlamadım :27:
Bir de kazan patlamış demişsin ya, direkt işten izin vereceklerini, eve gideceksiniz diye düşündüm.
Okulu son anda iptal olan çocuklar gibi senin adına sevindim ama malesef soğukla mücadele için sizi orada tutuyorlarmış :47:
İnsanın soğukta eli ayağı donar ya hatta beyin hücreleri donar, ne kadar verimli çalışacakmışsınız ben çok merak ediyorum.

Dukan'a eğer birebir uyarlarsa, çikolata yok, kaçamak yok, o yok, bu yok, vallaha ip ince olurlar.Ama şey olayını sevdim "bir gıdım bir şey yiyince balon patlarmış ya " :1: O bir gıdımdan çok umutluyum, zira arkadaşları tanıyorum :27: Ama bir de iyice gaza gelip birebir uyarlarsa, vay halimize :27:

Hadi bakalım, herkese kolay gelsin.

Bu arada dukan da kola serbest mi? :27:

Yakarım yemek ye iyi gelir. Ya da tereyağı falan ye. Bak derimizin altındaki yağ tabakası soğuktan gerçketen koruyormuş. Geçen trt çocukta izledim. Zayıflıktan şekerim zayıflıktan. Biraz şöyle yemek yersen hemen ısınırsın. Hadi bi de iyilik yapayım lahana çorbası ye bari. O harbiden ısıtıyor adamı. Bol baharatlı.

iyilik meleği sezen .hemen koştum yedim bende hemde tereyağlı baklava oldumu canım .soğuktan her yerim uyuştu ama beynimin 1 lobu daha çalışıyor. çorba içtim. ama sevineceğin bir haber 1 küçük hobby çikilota yedim. utanarak söylüyorum.evet yedim.

Yakar Bacım,
Sen bayağı bir dukan tüyosu almışsın, sabote amaçlı mı yoksa kendini mi yakın hissettin anlamadım :27:
Bir de kazan patlamış demişsin ya, direkt işten izin vereceklerini, eve gideceksiniz diye düşündüm.
Okulu son anda iptal olan çocuklar gibi senin adına sevindim ama malesef soğukla mücadele için sizi orada tutuyorlarmış :47:
İnsanın soğukta eli ayağı donar ya hatta beyin hücreleri donar, ne kadar verimli çalışacakmışsınız ben çok merak ediyorum.

Dukan'a eğer birebir uyarlarsa, çikolata yok, kaçamak yok, o yok, bu yok, vallaha ip ince olurlar.Ama şey olayını sevdim "bir gıdım bir şey yiyince balon patlarmış ya " :1: O bir gıdımdan çok umutluyum, zira arkadaşları tanıyorum :27: Ama bir de iyice gaza gelip birebir uyarlarsa, vay halimize :27:

diyet kola serbest canım enerjisi 0.2 kal. şekerde yok zaten içinde tatlandırıcı var.
ya aslında öle sık sık içtiğim bişey değilde esti kafama markete girince işte.
yoğurt alıcaktım ligt bulamayınca bu gözüme ilşti:)))
bu arada değinmeden geçemiycem önceki sayfalara döndüm baktım acaba bu kız neden kırıldı diye ama bişey bulamadım belirtmeden geçemiycem winstoncum hepimiz biliyoruz ki burda birbirimizi üzmek gibi bi niyetimiz yok sadece motive olmaya çalıştık yanlışlıkla kırıldıysan çok üzülürüm.

iyilik meleği sezen .hemen koştum yedim bende hemde tereyağlı baklava oldumu canım .soğuktan her yerim uyuştu ama beynimin 1 lobu daha çalışıyor. çorba içtim. ama sevineceğin bir haber 1 küçük hobby çikilota yedim. utanarak söylüyorum.evet yedim.

afiyet olsun arada olur öle şeyler takma canımya :52:

kızlar , çok hastayım , dün ölmedim ya bir daha ölmem herhalde , kızım okuldan hastalandı , tonsilit olmus , 39 u gectı atesı , kan tahlılı yapıp serum verdıler , aksamına ben hastalandım , banada bulastı , her yerım dökuluyor, aglıyorum acıdan , allahtan eşim yetıstı , hastaneye zor gıttım , iğne yaptılar , ardından tansıyonum düştü bayıldım , antıbıyotık verdıler , ama kar etmedı , dun aksama kadar öldum acıdan , eşim evı topladı , bulasıkları yıkadı , kıza baktı , allah bin kere razı olsun , sımdı daha ıyıyım , bır bardak cay ıctım , sımdı bıtkı cayı ıcıcem , kız bır yanda ben bır yanda yatıyoruz, demın tartıldım , 78 e düşmüşüm , dua edin , allah herkesın yardımcısı olsun , kendımı toparlayınca gene yazarım...kendınıze ıyı bakın

diyet kola serbest canım enerjisi 0.2 kal. şekerde yok zaten içinde tatlandırıcı var.
ya aslında öle sık sık içtiğim bişey değilde esti kafama markete girince işte.
yoğurt alıcaktım ligt bulamayınca bu gözüme ilşti:)))
bu arada değinmeden geçemiycem önceki sayfalara döndüm baktım acaba bu kız neden kırıldı diye ama bişey bulamadım belirtmeden geçemiycem winstoncum hepimiz biliyoruz ki burda birbirimizi üzmek gibi bi niyetimiz yok sadece motive olmaya çalıştık yanlışlıkla kırıldıysan çok üzülürüm.

Vay kola içen 2. kişi, senin içtiğini görmemişim , ben sezen'e laf sokayım derken , ucu sana da gitmiş :27:
Serbestmiş, iyi bakalım.Ama gene de iyi insan ben olayım, insanlık vazifesi yapayım ayran içseniz daha iyi olmaz mı, eğer yasak değilse?
Kola kötü ya, 2 aydır içmeyen biri olarak herkese içilmemesini ısrarla tavsiye ediyorum ama gene de siz bilirsiniz.

Kırılma noktasında şimdi herkesi zan altında bırakmış oldum.Benim kırıldığım nokta yılbaşında hani çoğunluk yemiş , bir de sonrasında motivasyonsuzluk olmuştu ya, ben de o sırada "hazır başkan da çalışmıyor, cumaları da nete girebilir, biz bu hafta cuma bildirsek belki yarım kilo oynar" demiştim.Sonra herkes "1 gün 1 gündür " diye bu fikrimi desteklemişti.Sonra gene de hepimiz perşembe bildirimde bulunmuştuk.Sonra S_A gelip de "bu grubun kuralları var, kafamıza göre iş yapılmaz, ben bu düzeni oturtturacağım diye çok çabaladım, sen niye şimdi bozuyorsun?" mealinde bir şeyler yazınca, ben de bol "özür dilerim" li bir cevap yazmıştım.O zaman çok kırılmıştım işte.Neyse ya geldi , geçti.

Yakar Bacım,

silah arkadaşım düşmanı tanımadan nasıl savaşacaksın. mantığıyla bilgilendim. sağolsunlar baya bilgilendim. şunu anladım ki beynimin henüz donmamış tarafıyla bizim kızlar kaçamaksız yapamaz. kaçamakda bu diyette racona ters. sezen hemen burgerli bir şey almış bile. yok yok bunlarburdalar.bizim kızların kilo derdi hükümetin 2023 yılı hedeflerine girecek nerdeyse.

kızlar , çok hastayım , dün ölmedim ya bir daha ölmem herhalde , kızım okuldan hastalandı , tonsilit olmus , 39 u gectı atesı , kan tahlılı yapıp serum verdıler , aksamına ben hastalandım , banada bulastı , her yerım dökuluyor, aglıyorum acıdan , allahtan eşim yetıstı , hastaneye zor gıttım , iğne yaptılar , ardından tansıyonum düştü bayıldım , antıbıyotık verdıler , ama kar etmedı , dun aksama kadar öldum acıdan , eşim evı topladı , bulasıkları yıkadı , kıza baktı , allah bin kere razı olsun , sımdı daha ıyıyım , bır bardak cay ıctım , sımdı bıtkı cayı ıcıcem , kız bır yanda ben bır yanda yatıyoruz, demın tartıldım , 78 e düşmüşüm , dua edin , allah herkesın yardımcısı olsun , kendımı toparlayınca gene yazarım...kendınıze ıyı bakın

Geçmiş olsun ortağıma.İnşallah kısa sürede kızın da sen de iyileşirsiniz.
Onca şey arasında "78" gözüme çarpmadı dersem yalan olur :nazar:
Ama sağlık derdiyle uğraşırken insanın gözü bir şey görmüyor.
Ben de 3-4 gündür gribim, bir şey yiyemiyorum ve kilo veriyorum ama pek sevinmiyorum.
Bir an önce eski turp gibi halime geri dönmek istiyorum.
Geçmiş olsun.

Back
X