Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim

Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay

Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata

Aksam
İspanak
Yogurt

Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik

Yesilcay
Biberiye cayi

kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.:25:

kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.:25:

Abisinin yanında bozulmuştur ama haklısın sana destek olması gerekli keyfe keder aramamışsınki bütün fedakarlıklar kadınlardan bekleniyor nedense sabır yasemincim eşinde seni takdir ediyordur mutlaka üstüne allah yardımcın olsun bitanem bozma moralini
benim markete gitmem lazım kızlar sonra sporumu yaparım kendinize cici bakın

bugünkü menüm

sabah :2 yumurta, 2 dlm tb ekmek, 6 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay

öğle : 1 kase yoğurt keten tohumlu, 1 mandalina

akşam : 7 tane sarma ( kıyma yoğunluklu yaptım içine bulgur koydum),salata,yoğurt, 3 kaşık pırasa

1 lt su ama yatana kadar içerim daha
sporda çok yapmak istiyorum ancak karnım çok ağrıyo regli geliyooo:43:

şimdide çayımı yaptım içiyorummm:126:

mervişim nasıl oldun canım merak ettim:26:

Sizin için bulgurdan yana sıkıntı yok o nedenle yaptığın diyet için kusursuz. Tebrikler:46:

kimseler yoook
menumu yazaım bende esim medceziri izlerken:)

sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
sekersız cay

oğle
sehriye corbası
1 dilim ekmek
salata

ara
3 kayısı

aksam
3 kofte
2 kasık ulgur pılavı
yogurt
salata

su:2lt
spor:leslie 2 mile

haftasonunuz coook güzel gecsin kızlarr..
enim ewde gecicek esim mesaide bende bundan faydalanıp ewi toparlayayım iyiceee

Çağlacımmmmmmmm tebrik ederim kuzum eski sen geri geldi. :16::16:

Oluo oyle donemler canim ya bence anlar hatasini bu erkekler sirf ego yuklu ya

Yasemincim inanmıcaksın aynı şey bnm başıma kurban bayramında geldi
Kızım cok hasta oldu kendi annemde kaldım mecburen neyse aksam aradım cocuk hastalandı gelmiyomusun diye onunda yanında ablası abisi warmış pat suratma kapattı teli geldi çocugu hast götürdük ewe geldik surat 5 karıs
Yok neymiş nıye soruyosun nerdesin niye diyosun öle bi kötü oldum ki aldım telefonu aradım ablasını abisini
Dedim bn size küfür mü ettim saygısızlıkmı yaptım siz bnm durumumu biliyosunuz biliyoruz falan dediler yok şöle yok böle
Dedim bu geldi bana afra tafra yapıyo cok mu hos yha dedim aaa bnm ki kaldı öyle
Walla bnlar bizi köle görüyo ama öle degil
Yasemincim sinirini bozma gülüm we si dur sakın morelini bızma sen sabret gelsin senden özürdilesin
Ohh arkadas yha herkes kendi hayatını yasaxacak biz coluk cocuk yetmiyo bide abisi ablası tawrı
Aaaaa cok sinir oldum
Senin nasıl zor günler geçirdigini biz biliyoruz lütfen üzülme
Ya Allah Ya muhammet
Ya Sabır Ya Selamet

pazar menüsü
sabah:(11-13:00 kadar biraz uzun yavaş yavaş bir kahvaltı oldu. Aslında masada neler neler vardı da ben bakıp bakıp nefis terbiyesi yaptım :53: )
Bir parça burgu peynir
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 patates ile omlet
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
1 portakal dilmlenmiş

Ara 1 avuç leblebi

Akşam
tavuklu salata (Tavuk az koydum üzerine sabah çok protein aldığımiçin)
ayran

su 2lt
1 yaseminli yeşil çay
1 zencefilli çay
spor yok (Ev işi yaptım çok yoruldum.Bisiklet bana ben ona baktım uzun süre.Sonra kalkıp tozunu aldım :37: )

son cümleye bayıldım :9::9:
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)

Haydi kzlarrr su içelimmmm memurumuz gelene kadar benle idare edin:7::7::9::9:
ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim :9:
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim :7:

Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim

Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay

Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata

Aksam
İspanak
Yogurt

Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik

Yesilcay
Biberiye cayi

canım gayet güzel tebrikler :46: ekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?

Bende dünkü menümü paylaşmamışım unutmadan yazayım
Sabah
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 süt

Ara
Dut leblebi karışımı 1/2 kase

Öğle
Etli yaprak sarması
Azıcık pazı
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Ara
Activia
Leblebi 1 avuç

Akşam
Fırında çupra
Salata

Su 2 lt
Yeşil çay 2 kupa
Türk kahvesi az şekerli (sade içermiyorum )
Spor yok

Sarma pirinçse olmamış.
Kahvaltı yetersiz kalmış maalesef
Bir de leblebiyi avuç avuç yememelisin bence.

Bügünki menümüde yazayım hemen
Sabah
(Tartıldıktan sonra aş erdim resmen evde duran gözlemeye)
Gözlemeyi 4 e bölüp 2 parçasına beyaz peynir sarıp yedim
Süt

Öğle
Mercimek çorba 1 kase
Avuçici büyüklüğünde tavuk ızgara
Salata

Ara
Türk kahvesi az şekerli

Akşam
(Çok açıktım ) 1 kase yeşil mercimek çorbası
2 tabak pırasa
1 dilim ekmek

Bugün sürekli kendimi aç hissettim :( ara öğün yapmadım ondan galiba

Su 2 lt
Spor 1 saat aeropilates

Sabah yetersiz olmuş. :20: Bütün gün aç olmanın nedenlerinden biri bence bu. :Ara öğünler candır kurtarıcıdır.:36:

Günaydinnn

mervecigim cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin:71:

Kizlar herkes mesajalrini saysin lütfen..
bu hafat misafirim gelecek ,k.validede kalirsa gelebilirim ama bende kalirsa gelemeyebilirim..haberiniz olsun,topigi bos birakmayalim:54:

sabah
2 dl ekmek,peynir,1 yumurta beyazi,salata
öglen
1 mandalina,2 kurabiye(arabadaydik,bir akrabamnizin 10 yasindaki kizi ameliyat olmus,onu ziyarete gidiyorduk,yolda onu yiyebildim)

Aksam
2 kasik piprinc,3 kasik türlü,yesil salata,yarim kase yogurt..misafirlikte ne varsa kendime göre ayarlamaya calistim
su
hesaplamadim ama fazla yoktur
spor yok:50:

öpüyorum hepinizi:54:

Ara sıra olur diyorum kaptan :56: Afiyet olsun...

Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen :50:

İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.

Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadım :50: ayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.

Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum :5:

Not: Bu da bana ders olsun :(((

Sene sonu olması yeterli bir sebep meslektaşım. Benden iyi kim anlar seni :9:

son cümleye bayıldım :9::9:
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)

ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim :9:
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim :7:

canım gayet güzel tebrikler :46: ekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?

Diken diken gibi ben atiorum demliorum 10dk suzgecle suzuorum canim tadi hosumada gitti

Herkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik :(
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek

Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim

Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata

Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.

Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay

Yanlış birşey var mı kızlar?

Mantık olmamış canım.
Bir de fondü gördüm sanki. Yok yok olamaz. :53:

tabii ki sen üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorsun. işe gidiyor dr oluyorsun, eve gidiyor evin kadını oluyorsun, çocukların annesi oluyorsun. Sıra kendimize gelince zorlanıyoruz. Eşlerde bizi anne yada evin kadını gibi görüp yaptıklarımızı sadece bizim asli görevlerimiz gibi düşünüp sanki yapmak zorundaymışız gibi davranıyorlar. Senin sesini yükseltmenin eminim ki orda çok önemi yoktur araman bile yeterlidir kızması için. Gerçi eşini ve seni tanımıyorum ama belkide seni çocuklarla yalnız bıraktığında zor durumda kaldığını bildiğinden suç bastırma psikolojisiyle de yapmış olabilir.
Ben öyle çok yaşadım ki bu sahneleri bazen hiç kızmak gelmiyor artık içmden bazende eşimden olumlu tepki alıp artık anlıyor rahatlığıyla daha huzurlu yapıyorum işlerimi. Ama her evde benzer durumlar yaşanıyor inan. Senin bu ara diyetle birlikte gelişen her ne kadar olumlu bir ruh halin olsada belli çerçeve içinde kalma zorunluluğundan doğan bir stresin var, çocuklara yetişmeye çalışığ iyi anne olmaya çalışırkende stres oluyorsun üstüne birde regli ile hormonların tavan yapmıştır. Bugün seni mutlu edecek bir şey. Bir film izle, dışarı çık dolaş yada kendine ufak bir şey al.Unutmaya çalış. Hormonların normale döndüğünde daha rahat düşünüp tepki verirsin.:26:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1,5 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik 1 saat alışveriş:8:

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Kusursuz bir menü :nazar:

kızlar menümü yazayım:

sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolata :14: gelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..

iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata

sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi

su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.

spor: yok malesef..

hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..

Güzel menü. Kaçamaklar var çikolata falan ama geçen hafta benim kaçamaklarımın yanında hiç birşey :52::52:

Back
X