- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay
Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata
Aksam
İspanak
Yogurt
Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik
Yesilcay
Biberiye cayi
kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.![]()
bugünkü menüm
sabah :2 yumurta, 2 dlm tb ekmek, 6 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay
öğle : 1 kase yoğurt keten tohumlu, 1 mandalina
akşam : 7 tane sarma ( kıyma yoğunluklu yaptım içine bulgur koydum),salata,yoğurt, 3 kaşık pırasa
1 lt su ama yatana kadar içerim daha
sporda çok yapmak istiyorum ancak karnım çok ağrıyo regli geliyooo
şimdide çayımı yaptım içiyorummm:126:
mervişim nasıl oldun canım merak ettim:26:
kimseler yoook
menumu yazaım bende esim medceziri izlerken:)
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
sekersız cay
oğle
sehriye corbası
1 dilim ekmek
salata
ara
3 kayısı
aksam
3 kofte
2 kasık ulgur pılavı
yogurt
salata
su:2lt
spor:leslie 2 mile
haftasonunuz coook güzel gecsin kızlarr..
enim ewde gecicek esim mesaide bende bundan faydalanıp ewi toparlayayım iyiceee
Sabah diyetisyende randevum var eda demisti diyetisyen nesfit verince barsaklarim tutuluyor az veriyorum diye banada o oldu sanirim karnim davul gibi.yarin diycem nesfit vermesin
kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.![]()
pazar menüsü
sabah11-13:00 kadar biraz uzun yavaş yavaş bir kahvaltı oldu. Aslında masada neler neler vardı da ben bakıp bakıp nefis terbiyesi yaptım
)
Bir parça burgu peynir
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 patates ile omlet
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
1 portakal dilmlenmiş
Ara 1 avuç leblebi
Akşam
tavuklu salata (Tavuk az koydum üzerine sabah çok protein aldığımiçin)
ayran
su 2lt
1 yaseminli yeşil çay
1 zencefilli çay
spor yok (Ev işi yaptım çok yoruldum.Bisiklet bana ben ona baktım uzun süre.Sonra kalkıp tozunu aldım)
ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedimHaydi kzlarrr su içelimmmm memurumuz gelene kadar benle idare edin![]()
Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay
Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata
Aksam
İspanak
Yogurt
Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik
Yesilcay
Biberiye cayi
Bende dünkü menümü paylaşmamışım unutmadan yazayım
Sabah
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 süt
Ara
Dut leblebi karışımı 1/2 kase
Öğle
Etli yaprak sarması
Azıcık pazı
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Ara
Activia
Leblebi 1 avuç
Akşam
Fırında çupra
Salata
Su 2 lt
Yeşil çay 2 kupa
Türk kahvesi az şekerli (sade içermiyorum )
Spor yok
Bügünki menümüde yazayım hemen
Sabah
(Tartıldıktan sonra aş erdim resmen evde duran gözlemeye)
Gözlemeyi 4 e bölüp 2 parçasına beyaz peynir sarıp yedim
Süt
Öğle
Mercimek çorba 1 kase
Avuçici büyüklüğünde tavuk ızgara
Salata
Ara
Türk kahvesi az şekerli
Akşam
(Çok açıktım ) 1 kase yeşil mercimek çorbası
2 tabak pırasa
1 dilim ekmek
Bugün sürekli kendimi aç hissettimara öğün yapmadım ondan galiba
Su 2 lt
Spor 1 saat aeropilates
Günaydinnn
mervecigim cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin
Kizlar herkes mesajalrini saysin lütfen..
bu hafat misafirim gelecek ,k.validede kalirsa gelebilirim ama bende kalirsa gelemeyebilirim..haberiniz olsun,topigi bos birakmayalim
sabah
2 dl ekmek,peynir,1 yumurta beyazi,salata
öglen
1 mandalina,2 kurabiye(arabadaydik,bir akrabamnizin 10 yasindaki kizi ameliyat olmus,onu ziyarete gidiyorduk,yolda onu yiyebildim)
Aksam
2 kasik piprinc,3 kasik türlü,yesil salata,yarim kase yogurt..misafirlikte ne varsa kendime göre ayarlamaya calistim
su
hesaplamadim ama fazla yoktur
spor yok
öpüyorum hepinizi![]()
Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen
İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.
Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadımayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.
Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum![]()
Not: Bu da bana ders olsun((
son cümleye bayıldım
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)
ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim
canım gayet güzel tebriklerekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?
Bnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Herkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek
Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim
Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata
Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.
Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay
Yanlış birşey var mı kızlar?
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
SPOR
1,5 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik 1 saat alışveriş
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
kızlar menümü yazayım:
sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolatagelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..
iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata
sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi
su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.
spor: yok malesef..
hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..