Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende dünkü menümü yazayım:42:

sabah(11:30 ) : 2 yumurta(yumurtalarım çok küçük bi dahakine buyuk boy alıcam böyle çok göze batıyor:1: ), 2 dlm ekmek,4 zeytin, çok az tulum peyniri,1 kupa kayısılı form çay.

akşam (17:00) : 1 tabak çorba, yarım tabak pırasa yemeği,salata, 2 kaşık yoğurt

ara : 1 fincan çay, 2 tane mısır pirinç patlağı varya eti formun ondan yedim, 1 tane hurma

2 lt su
12 dk trombolin, 50 mekik

ara olmadan ogle olmadan ıyı duruyosun aksama kadar canım

Arkadasım geldi ben ewi toparlayayım kızlar herkese iyi hafta sonları
Görüsürüz öptüm canlarım bnm

mervısım kız sen pek keyıflıydın nazarmı degdı tokadan baska seylerı nıye kafana takıyorsun kı:26:

Arada böle oluyo ayulduzm inş geçicek bira zamana ihtiyacım var herlde :))):1:
Öpütüm senide kuzucum

Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo:1:
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi

bazen ıyılık yap denıze at derlerya hakıkaten oyle oluyo ınsan bazılarına degmıyo ama rabbım goruyo tatlım hıcc canını sıkma sen la havle cek sıkıntıya dustugun anda

Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo:1:
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi

Yapar canim ablam kullanmisti uyku yapar boyle basinin ici su doluymus gobi tuhaf bi halde olursun bazi ilaclarda odemde yapiyor bunlarin yani sira ablam kalici kilolarini p donemde aldi. bencw kendine iyi gelecek hobilwr uret kursa filan git antideprasandan daha iyi olur tabi bu nacizane fikrim . Benim kayinvalidem kp cok severmis o olunce yataklara dusmus hala da cok uzulurse birseye hasta olup yatak dosek yatiyor dunyayo gormuyor yemiyor icmiyor dr ona ilk basina geldiginde birbucuk ay yataktan cikmamyinca etrafindakilere sormus neyi cok sever diye cocuklari demisler o zaman cocuk yapin demis kp me ve kocacim bu vesileyle olmus :9: hamile oldugunu ogrendigi gun yataktan cikmis yemek yemeye baslamis. Bu bi ornwk sende lafani bosaltmak istiyorsan sevdigin seyleri yap hapa bagli kalip daha da monotonlasma sen zaten bicir bicir komik bi bayansin eminim cabuk atlatirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dunkumenum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik

Dunkumenum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik

Ahsencim sen bunu dun aksam yazdin bizde yorum yaptik ya kiz :1:

Kizlar sabh cok mutlu oldum.regl olmusum sabh.ben bu hafta olcmi unutmustm.megr cuma gunu tartidaki artilr cogunlukla regl denmis

Dun kelebkolcm bimesajinda kaybedeck vaktim yok diye yazmisti beni cok etkiledi bu gun evdeyim ya elim bir iki defa cissslara gideck oldu hemn o soz aklima geldi

Yapar canim ablam kullanmisti uyku yapar boyle basinin ici su doluymus gobi tuhaf bi halde olursun bazi ilaclarda odemde yapiyor bunlarin yani sira ablam kalici kilolarini p donemde aldi. bencw kendine iyi gelecek hobilwr uret kursa filan git antideprasandan daha iyi olur tabi bu nacizane fikrim . Benim kayinvalidem kp cok severmis o olunce yataklara dusmus hala da cok uzulurse birseye hasta olup yatak dosek yatiyor dunyayo gormuyor yemiyor icmiyor dr ona ilk basina geldiginde birbucuk ay yataktan cikmamyinca etrafindakilere sormus neyi cok sever diye cocuklari demisler o zaman cocuk yapin demis kp me ve kocacim bu vesileyle olmus :9: hamile oldugunu ogrendigi gun yataktan cikmis yemek yemeye baslamis. Bu bi ornwk sende lafani bosaltmak istiyorsan sevdigin seyleri yap hapa bagli kalip daha da monotonlasma sen zaten bicir bicir komik bi bayansin eminim cabuk atlatirsin.

Ahhh bişiler yapıcam ama biraz zamna ihtiyacım war
Kafamı toplamaya ihtiyacım var
İnş iyileşirim...iyileişicemde
Hiçbirsey umrumda degill.....

Dun kelebkolcm bimesajinda kaybedeck vaktim yok diye yazmisti beni cok etkiledi bu gun evdeyim ya elim bir iki defa cissslara gideck oldu hemn o soz aklima geldi
tatlım bu zamana kadar yedıkte ne oldu oyle dusun bır anlık nefıs ıcın ıstedıgımız seylerı gıyemıyoruz en azından.14 subat ıcın bısey alıcam kendıme bu sefer kesın kararlıyım dıyetısyenle verıcem ve gercekten cok yıyorum acıkmaya fırsatım olmuyo gercekten

Erigim nasl geci hafta sonu cissss lr falan

Malum dun arkadaşlar gelmieti iki patates koftesiyle bi elmali kurabiye yedim ama bugun hic cissim yok bol bol saglik var . Evet kaybedecek vaktim yok guzel demisti benimde kaybedecek vaktim yok sadece kilo icin degil baska birsey içinde bak aklima geldi simdi

Ahhh bişiler yapıcam ama biraz zamna ihtiyacım war
Kafamı toplamaya ihtiyacım var
İnş iyileşirim...iyileişicemde
Hiçbirsey umrumda degill.....

Canim insallah cabuk atlatirsin soyle dusun

Ben bile bazen yapmam dedigim seyleri yapiyorsam bu hayatta baskalari neler yapar sorgusuzca dusuncesizce banada . o zaman ben kendime sasirdigim zzamanlar yasamisken baskalarinin yaptiklarina şaşırmak uzulmek degistigini gormek bosuna bi caba . Ve hak etmiyorsa birisi yaptiklarini onu cezalandir kendini degil .

Cumartesi nicin herkes bisiler yedirmeye calisio yaa:))

Back
X