- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
oo çok kötü olmuş hakkatenevet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler
yapsın da ses etmem o yüzden:))
sağolun kızlar, ben de eşime sürprizler yaparım ama.. mesela bir keresinde aramızda ufak bi gerginlik olmuştu nişanlıyken.. hata bendeydi.. eşim jelibonları çok sever.. hava nsıl yağmurlu, ama gönlünü almam lazım dedim.. iş yerlerimiz o zaman ayrı ama yakındı.. işyerinden yarım saat izin aldım, koşarak gidip bi pastaneden kadife kırmızılı kalpli kutulardan aldım, bi de kırmızılı ayıcıklar ve çileklerden jelibon aldım marketten, kutuyu doldurdum bi de güzel not yazdım içine.. eşimle aynı işyerinde çalışan arkadaşımı aradım (zaten o bizi tanıştırmıştı) geldi kurumun kapısından alıp o yokken masasına bıraktı... aradan bi yarım saat geçti eşim aradı beni, çok duygulanmış, çok hoşuna gitmişti.. bence sürprizin bayanı erkeği yok, hiç gurur yapmayın siz de sürprizler yapın...
Bencede canim ben cok yaparim dogum gununude evlilik yildinumunde kusunce ama benimki hep kardesimi arayip ondan fikir alir biliyorum ds caktirmiyorum cunku o ugradiyor beceremesede belli etmemeyi sonucta dusunuyor yardim sliyor ben en son digum gununde yatak odasini kapli renkli balonlarla doldurdum sabahin erken vaktinde kalkrip isten benden once geliyor idyerinde kendi pastasini yapti haberi olmadi arayip siparis verdim kendine yaptigindan haberi yoktu jnuttugumu disunuyordu surat yapiyordu vs vs ben sadece esime degil etrafimdakilerede supriz yapmayi seviyorum o mutlulugu gormek paha bicikmez