3 talakla bosarim diye tehdit eden koca...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kime karşı kibar ve saygılı normalde?
Birden bire içinden canavar çıktıysa başka bir derdi var da sizden mi çıkardı?
Oğlu ile ilgilenmiyor mu?
Neden siz hep evdesiniz?
ücretsiz izindeyim. oglu ile günde toplasan 15 dk ilgilenmez. yorgunum bla bla bir de yaşı büyük, kafa kaldırmıyor. 55 yasinda

Eee sonra noldu

Yani genelde normal bir insan gibiyse tamam ilk defalar yapiyorsa bi stresi skntısida olabilir.
Ama yani bu hareketler hiç bişey yokken sinir krizi niye gecirir ki insan bardaklari yere ćalmak filan.

Ağzıma gelen bütün küfürleri saymak istiyorum şu an. Madem seni görmek istemiyor kendisi s...tirsin gitsin evden. Gece yarısı kadini ve çocuğu evden göndermek nedir?
Bu arada büyük konuşmayayım eşim beni boşanmayla tehdit ederse en kısa zamanda boşanma celp kağıdını elinde bulur.
Kesinle geri adım atmayın.

21 yaş var. eşimin ilk evliligimden 2 çocuğu daha var. benim yoktu, daha çok ben istedim. ama ona da yeniden doğuş gibi oldu. çok seviyor-du...

Ne diyim bilemedim
Normalde uyumlu bir çiftseniz bilemem ama yaş farkınız bana çok geldi.
Üstelik 55 yaşında adam 2 yaş bebesini torunu gibi sever
Sorumluluk almadan, dediginiz gibi 10-15 dakika.
Normalde ilişkiniz sevgi saygı çerçevesinde ise biraz uzak kalın, ondan adım bekleyin, neyin artsitligi çıkar kokusu.
Ama bahsettiğiniz adam ilgisiz baba ve ilgisiz bir es. Öyle dediginiz gibi kibar falan gelmedi bana hiç.

yas farkımız çok evet. ama normalde imrenilecek bir ciftizdir. fakat tek sorun beni zamanla cepte görmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…