- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
- Konu Sahibi neseligunlerdi
-
evetMemur musunuz peki?
Benim eşimde o yaşlarda çocuklarımızla saatlerce oynar. Yaşla ilgisi yok iyi baba olmanın. Öküzün önünde gideniyle evlenmissiniz.ücretsiz izindeyim. oglu ile günde toplasan 15 dk ilgilenmez. yorgunum bla bla bir de yaşı büyük, kafa kaldırmıyor. 55 yasinda
10. evlilik de olsa hiç üzülme. Evlilik sunnetse boşanmak farz...nolmus yani senin ve çocuğunun kıymetini bilmeyen bir adamla bu hayatı paylaşmak daha mı iyi... Ağlamayın çocuğunuzun hem annesi hem babası olun. Büyüyünce sizinle gurur duyacak bir hayat yaşayın. Nedir bu erkek bağımlılığı anlamıyorum. Zor olacak zaman alacak belki ama onurunuzla geciminizi sağlayın...2. evlilik, 2 yaşında , her erkeğe baba babaa diye ağlayan çocuk
tabiki var hanımefendi, dağda mi yasiyoruz? az buçuk dinle alakası olsn her kişi remi nikahla birlikte dini nikah da yapar. ve bazı erkekler dini nikahı boşamak dilde kolay olduğu için akılları sıra bunla tehdit ediyor2 yasindaki butun cocuklar gordukleri her erkege baba diyor. Bosanmaktan korkuyorsaniz cocugunuzu bahane etmeyin.
Ayrica resmi nikahiniz yok mu?
olabilir. hiç şaşırmam doğrusu... o güvenimi coktaan kaybettiEsinizin hayatinda biri olabilir mi? Genelde oyle oluyor cunku. Hayatinda biri olan erkek once ese ve cocuguna ilgisizlesiyor, sonra saygisizlasiyor ve en son ya p gidiyor ya da esini evden gonderiyor.
tabiki hayır hatta annemin ne oldu,? neden böyle oldu? birşey varsa bana söyle gibi bir msjina " anne dahi olsan karışmaya hakkın yok, aile içi meselelere karışırsa berbat edersin( sanki kendisi yeterince berbat etmemiş gibi) ve sıkı durun sonuna da "haddini bil" yazmış.Bu süre zarfında aradı mı sizi?
ücretsiz izindeyim. oglu ile günde toplasan 15 dk ilgilenmez. yorgunum bla bla bir de yaşı büyük, kafa kaldırmıyor. 55 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?