3 talakla bosarim diye tehdit eden koca...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiyesiz hadsiz bu mu Allah aşkına kibar dediğiniz herif bu adamdan kurtulmaya bakin zira ne size koca ne de evladiniza baba olacak vasfı yok hoduk nasil sinirlendim

tıpış tıpış gelecek, nasıl olsa beni bırakamaz diye düşünüyor. hem 2. evliliğim olduğu için, hem ailem gelenekçi, maddi olarak iyi olmadığı, destek olamayacaklarını düşündüğü için, hem benim kör korune bağlı evliliği surmdurme niyetinde, vefalı bir inssn olduğumu bildiği için....

Sende döneceksin o zaman, öyle mi?

Acaba ilk es ve cocuklar aklını karıştırmış olabilirmi? Sizi uzmek istemem ama aklıma bu geldi ilk..Bazi adamlar ilk eşi bosamak icin bin takla atarlar sonra da geri dönmek icin deli olurlar..Allah kolaylık versin.

bu hallere dustugum için, çocuğuma iyi bir aile içinde buyun fırsatını veremedigim, veremeyeceğim için...
Yavrum kim neye imrensin ya? Bi dönüp dışarıdan baktın mı kendinize? Her yorumuna ayrı sinirlendim Bi silkelen kendine gel. Baban yaşın da adam. Bu ne saçmalık be

arkadasim çocuğunuz var mı sizin? siz benim yaşadıklarımı anlayamazsınız. anlayamasanuz da biraz saygılı olun rica ederim. ben çocuğumu düşünüyorum
Var çocuğum 2 tane. Biz de çocuklarımızı düşünüyoruz. Komşunun çocuğunu değil. Olayın şokuyla idrak edemiyorsun herhalde gözüne perde inmiş senin.

Âaaa sakın ama sakın barışmayın...
Çok ciddiyim bu adam sizi öldürür.
Açın boşanma davasını bitsin gitsin. İkinci evliliğiniz diye çekmek zorunda değilsiniz.
Sizi kırıp incitmek istemiyorum ama neden 55 yaşında bı adam.
İkinci evliliğimi bende yaptım. Ama çok severek ve sevilerek kendi yaşıtım eşimle yaptım. 33 yaşında yaptım bende evliliğimi.
Hep derim boşanmış bı kadında evlenirken kere 5 düşünmek gerek, adam boşanmış bı adamla evlenirken 95 kere düşünmek gerekir.
Kim bilir eşi bu terbiyesiz adamı neden bıraktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…