- 20 Eylül 2017
- 2.399
- 9.473
- 158
- 38
- Konu Sahibi neseligunlerdi
-
Terbiyesiz hadsiz bu mu Allah aşkına kibar dediğiniz herif bu adamdan kurtulmaya bakin zira ne size koca ne de evladiniza baba olacak vasfı yok hoduk nasil sinirlendimtabiki hayır hatta annemin ne oldu,? neden böyle oldu? birşey varsa bana söyle gibi bir msjina " anne dahi olsan karışmaya hakkın yok, aile içi meselelere karışırsa berbat edersin( sanki kendisi yeterince berbat etmemiş gibi) ve sıkı durun sonuna da "haddini bil" yazmış.
Sende döneceksin o zaman, öyle mi?tıpış tıpış gelecek, nasıl olsa beni bırakamaz diye düşünüyor. hem 2. evliliğim olduğu için, hem ailem gelenekçi, maddi olarak iyi olmadığı, destek olamayacaklarını düşündüğü için, hem benim kör korune bağlı evliliği surmdurme niyetinde, vefalı bir inssn olduğumu bildiği için....
tabiki hayır Allah'a büyük konusmayim, asla istemiyorumSende döneceksin o zaman, öyle mi?
Ya 34 yaşında gencecik kadınsıntabiki hayır Allah'a büyük konusmayim, asla istemiyorum
Ya bu ağlama emojisi bir bana mı itici geliyor?elbette var. 4 yıllık evliyiz. eşim de gayet modern, kariyerli bir adamdi
Yav bunca üzüntün bu 55 yasında ki dede için mi? Ne derdin vardı ve gencecikmişsşn bir deücretsiz izindeyim. oglu ile günde toplasan 15 dk ilgilenmez. yorgunum bla bla bir de yaşı büyük, kafa kaldırmıyor. 55 yasinda
evet cocuklar ve ilk karısı göbek atacak bosaninca...Acaba ilk es ve cocuklar aklını karıştırmış olabilirmi? Sizi uzmek istemem ama aklıma bu geldi ilk..Bazi adamlar ilk eşi bosamak icin bin takla atarlar sonra da geri dönmek icin deli olurlar..Allah kolaylık versin.
arkadasim çocuğunuz var mı sizin? siz benim yaşadıklarımı anlayamazsınız. anlayamasanuz da biraz saygılı olun rica ederim. ben çocuğumu düşünüyorumYav bunca üzüntün bu 55 yasında ki dede için mi? Ne derdin vardı ve gencecikmişsşn bir de
Yavrum kim neye imrensin ya? Bi dönüp dışarıdan baktın mı kendinize? Her yorumuna ayrı sinirlendim Bi silkelen kendine gel. Baban yaşın da adam. Bu ne saçmalık bebu hallere dustugum için, çocuğuma iyi bir aile içinde buyun fırsatını veremedigim, veremeyeceğim için...
Var çocuğum 2 tane. Biz de çocuklarımızı düşünüyoruz. Komşunun çocuğunu değil. Olayın şokuyla idrak edemiyorsun herhalde gözüne perde inmiş senin.arkadasim çocuğunuz var mı sizin? siz benim yaşadıklarımı anlayamazsınız. anlayamasanuz da biraz saygılı olun rica ederim. ben çocuğumu düşünüyorum
hanımefendi gider misiniz!Yavrum kim neye imrensin ya? Bi dönüp dışarıdan baktın mı kendinize? Her yorumuna ayrı sinirlendim Bi silkelen kendine gel. Baban yaşın da adam. Bu ne saçmalık be
Pekihanımefendi gider misiniz!
Bence terslemek yerine biraz düşünün derim..hanımefendi gider misiniz!
doğru da olsa herşeyi bir söyleme üslubu var. Tşk ederim nezaketinizeBence terslemek yerine biraz düşünün derim..
Buradan büyük resmi biz görebiliyoruz ama siz olayın duygusal boyutunu yaşadığınız için mantıklı düşünemiyorsunuz...
Yani bu yoruma katıldım ama kadın evlenmiş cocuk yapmıs dede baba demek olmamıs yaBence terslemek yerine biraz düşünün derim..
Buradan büyük resmi biz görebiliyoruz ama siz olayın duygusal boyutunu yaşadığınız için mantıklı düşünemiyorsunuz...
Âaaa sakın ama sakın barışmayın...tabiki hayır hatta annemin ne oldu,? neden böyle oldu? birşey varsa bana söyle gibi bir msjina " anne dahi olsan karışmaya hakkın yok, aile içi meselelere karışırsa berbat edersin( sanki kendisi yeterince berbat etmemiş gibi) ve sıkı durun sonuna da "haddini bil" yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?