3 talakla bosarim diye tehdit eden koca...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kapına kul köpek olsa da geri dönme!! insanlar hata yapabilir, tartışabilir, birbirine çok kızabilir amaaa bazı sözler asla söylenmemeli bazı davranışlar asla sergilenmemeli! Yalvarıp yakarsa bile asla dönme çünkü emin ol aynısı yada bir benzerini yine yapacak, evet yalvara bile yapacak emin ol.

gece anlamadığım bir şekilde banlandim. Banlanmama sevinenler olmuş, resmi nikahın yok sanıp oh olsun, iyi olmuş size bosasin diyen olmuş. Ona Allah'a inanir gibi inanmistim dediğim için kınayan, oh size mustehak, demek kocana tapiyordun yazan olmuş. ne desem bilemedim. kadının düşmanı yine kadınmış gerçekten. Allah'a inanır gibiddn kasıt, Allah'ın varlığını sorgusuz sualsiz kabul eder gibi her dediğini yaptığını doğru bilmekti. hemen ki kinayanlar, yuhalayanlar.... ne diyeyim, umarım yaşadıklarımı yaşamadan ölmezsiniz...

tabiki hayır hatta annemin ne oldu,? neden böyle oldu? birşey varsa bana söyle gibi bir msjina " anne dahi olsan karışmaya hakkın yok, aile içi meselelere karışırsa berbat edersin( sanki kendisi yeterince berbat etmemiş gibi) ve sıkı durun sonuna da "haddini bil" yazmış.
Sizden kaç yaş büyük, sizin ilk onun ikinci evliliği, kaba hadsiz biri ve annenize böyle konuşabiliyor. Anneme böyle konuşacak olanın alnını karışlarım, haddini bilsin saygısız!

İlk eşinden neden ayrılmış?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X