3 yaş grubu anneleri

Merhaba canim Allah iyilik versin
...ne guzel tatil hazirliklari baslamis ;simdiden iyi tatiller diliyorum :1hug:
Hosca vakit gecirirsiniz insallah ...
Bizim son 20 gun ,az kaldi hazirliklar son hiziyla suruyor bizde de ...
Gorusuruz hepinizi opuyorum :1hug:

Benim oglumda 16-01-2006 -dogumlu hepimizinkini allah annelerine bagislasin.benim oglum daha fazla konusmuyor acaba bu normalmi.
kızlar selam
canım çok küçük daha iki yaşından sonra biraz daha artıyor konuşması üç yaşında çok daha iyi oluyor. birkaç kelime biliyordur zaten. a.s.

slm benimde 2,5 yaşında bir yeğenim var.ve maşallah 1 den 10 a kadar eksiksiz sayıyor.yaşıtlarına göre çok diili ve zeki.allhım nazrlardan saklasın.cnım o benim.

kızlar ya artık bizim çocuklar 3 yaştan çıktımı nedir:)
benim kız 07.10.2004(ekim)doğumlu galiba 4 yaş grubuna atlama vaktimiz gelmiş:))
bu arada almis bebeğin 2.5 yaşında konuşmuyor demişsin ama ne derece konuşmuyor hiç mi yoksa az mı yada konuşması anlaşılmaz durumda mı?
eğer hiç konuşmuyorsa en kısa zamanda bir pskiatra giitmenizi öneririm
benim kızımda 3.5 yaşında işte ve hala düzgün konuşamıyor ama epey aıldı son 4 ay içinde
yanlız kalmak etrafında akranlarının olmaması fazla tv izlemek çok sık ortakulak iltahabı yaşamak genetik faktörler vs.vs.vs.bizde mevcuttu etkenler olarak
şubatta ankarada çocuk psikiatrına götürdüm şükür herhangi bir zihinsel sorun yokmuş ama yaşıtlarına oranla epey geriydi tv izletmeyi bıraktırdık daha fazla zaman ayırdık ve etraftan oynaması için çocuk topladık bol bol gezdirdik değişik ortamlara sokmaya gücümüz yetmiyor köyde yaşadığım için ama çok öneriliyor inşallah hafta sonu taşınıyorum kreş ve çeşitli kurslarla renklenecek daha da hayatı a.s
ama demem o ki uzmandan yardım almak işe yarıyor a.s

saol canım benim umarım güzel geçer furkanla bir hayli zor oluyor babamız kalamıyor izni bitince dönüyor ancak haftasonları gelip gidiyor geçen sene furkan biraz huzursuzluk yaptı sonlara doğru çok babasını tutturdu hatta ateşlendi çok sık özlemden umarım bu sene sıkıntı olmaz.
seninde az zamanın kaldı tatlım hadi hayırlısı yorma kendini çokfazla Şeniz

walla tatlım geçen aynı şeyi ben düşündüm bizimkiler büyüdü grubun ismini değiştirmek lazım aslında zeppcim sen bilirsin tatlım site yönetmeliğini nasıl yapalım

begümcümm selam canım biliyosun sık giremiyorum ama inan aklım ve gönlüm hep burda açıkcası zamanım da olmuyorr çok özlledim valla burdaki sıcak samimi ortamı .
Büyük oğlumun geçen cuma doğumgününü yaptık kreşte çok güzel geçti teyzesi 4 yaşını doldurdu küçüğüde alıp birkaç arkadaşla gittik süper çocuklar kreş ortamında daha farklı oluyor çok gururlandım gözlerim falan doldu bu arada baya gelişme var tabi son 3 aydır biliyorsun yeme sorunu hırçınlıkları vardı çok şükür maşallah deyim herşey çok düzeldi sosyallik açısından öğrenme açısında kreşin bukadar faydalı faydalı olabileceğini inan düşünmüyordum herkeze 3yaşında mutlaka kreşe vermelerine öneriyorum.Küçükte 2 aysonra tam 2 yaşına basacak ama çok yaramaz begümcüm inan akşama kadar evde neler yapıyorr bilsen kesinlikle söz dinlemiyor sürekli ne yapsam modunda :)konuşma problemi var konuşmuyor halen abimiz 1 yaşında patır patır profosör gibi konuşuyordu küçüğüm biraz tembel bu konuda dr götürdüm ama normal herçocuğun yapısı becerisi farklı olur dedi dil egzersizi verdi işte böyle canımm ...
Diğer sorunları zaten azçok biliyosun durumlar halen aynıı sürekli yenileri ekleniyorbakalım hayırlısıı herşeyinn öpttt inşallah yazlıkta bol bol eğlenirsiniz

canımsın benimm karşılaşamıyoruz bir türlü bu aralar.Geçmiş doğumgününüz kutlu olsun bitanem.ufaklıkta 2 olacak he kıyamam ben onaa ne çabuk büyüyorlar değilmi tatlım Allah sağlıklı ömürler nasip etsin cümlemizinkine.Waallaa tatlım sen ufağı diyorsun furki hala yaramaz her geçen gün dahada kuduruyor ve bir inatki son safhada görme deli ediyor adeta beni bende eskisi gibi sık giremiyorum o yüzden...Konuşma konusuna gelince furkide geç konuştu 2,5 falandı ama 3 ten sonra tam söküldü şimdi susmak bilmiyor:)))
canım benim üzme kendini hepimizde var soruınsuz yaşam yok zaten...
Şeniz

husel taşnıyormuşsun kolay gelsin hayatım keşke bi yardımım olsaydı sana. fisfisfis

Merhaba arkadaslar nasilsiniz umarim herkes iyidir ,yavrularinizda oyle :1hug:

..taa arka sayfalara dusmusuz one alayim dedim jeyyar

biz iyiyiz sukur 13 gun kaldi ...burdaki islerle ugrasiyoruz ...:bbo:

bebis icin bu ayin 23 unde randevumuz var ,cinsiyetini merak ediyorum buyuk ihtimalle belli olur...:asigim:

hepinizi opuyorum saglicakla kalin a.s.

benımde kızım 2004 eylul dogumlu konuşma tempellıyı var kreşe verıcem acaba ıyı gelırmı veren arkadaşlardan bılgı anmak ıstıyorum

benımde kızım 2004 eylul dogumlu konuşma tempellıyı var kreşe verıcem acaba ıyı gelırmı veren arkadaşlardan bılgı anmak ıstıyorum

Merhaba aramiza hosgeldin serguvan Allah bagislasin yavrunu ...
Benim oglus 3 yasinda bende bu yaz vermeyi dusunuyorum ama eminim faydasi vardir ...
Cocuklari krese giden arkadaslarim yazacaklardir mutlaka a.s

Canlarım merhaba bende uzun zamandır giremedim son bir ay hareketliydi benim için. Abimi evlendirdik, arkasından ÖSS sınavına girdim derken stresli günleri geride bıraktım çok şükür. Çocuklarım çok iyi, Mete iyice dillendi annaannesine neler yapıyor ne diller döküyor, ona toz kondurmuyor, geçenlerde parkta arabasına binerken basamaktan düşmek üzere iken ben düştüm önüne canım yandı diye uzun bir süre kendine gelemedi bana birşey olmasından dolayı çok üzülüyor. Bensiz gününü geçirmek istemiyor, babasıyla arası iyi değil çünkü babamız gereken ilgiyi göstermediği için iyice bana döndü. Sizlerde ne var ne yok Zepp sen ne yaptın güzelim aklım hep sende az kalmış anladığım kadarıyla zamanın. Cinsiyetini bizede bildir merak ediyorum. :) Begüm dediğin çok doğru yaşları ilerledikçe iyice kuduruyorlar maşallah benim ki şimdi şimdi ne yaptığını bilmeyecek kadar atik ve hareketli illa parka gidelim diye yalvarıyor bana ama çok yoruluyorum gündüzleri işyerinde akşama halim kalmıyor. Nolur anne nolur beni parka götür diye dil döküyor dayanamıyorum hadi gidelim dediğim akşamlarda oluyor tabiki..Kızlar hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve çocuklarıma iyi bakın.:teselli::1hug:a.s.

benim kızımda ekimde dört yasına giricek bir cok söyledigini ben anlıyorum ama bazıları anlamıyor eksik kelimeler veya kendine göre söyleyis tarzı ama cok güzel ve komik ama bizim sikayetimiz yeni bir yasını girmis kardesi var asırı derecede onu kıskanıyor ne zaman görsem ya vuruyor ya üstüne basmaya calısıyor arkama dönmeye korkuyorum birde kızım esyaları merak ettigi icin her yeri arastırıp döküyor öbür kücükte onun pesinde ikiside tehlikenin pek farkında degil onun icin cok korkuyorum el altında bir sey koymuyorum ama elleri her yerde cok zor ya eger sizin cocuklarda öyleyse hepimize allah yardım etsin

hosgeldin canim ozlettin kendini Şeniz
hayirli olsun abine ,mutluluklar dilerim ...
pazartesi gunu gidecegiz bakalim canim bebisimizi gormeye belli olursa yazarim tabii

bizde sicaklardan eve kapandik Selim Mert cok SIKiliyor butun akranlari gitti tatile Turkiye'ye yavrum yalniz kaldi uzuluyorum dogrusu :çok üzgünüm:insallah gidecegimiz yerde cok arkadasi olur kuzumun

Amin canim hepimize cok zanaat cocuk buyutmek ,yetistirmek ..ben de senin gibi olacagim 5 ay sonra nasipse

Dikkat et canim yalniz birakma ikisini fazla ...cocuk bu ne yapacagi belli olmuyor ...

Aramiza hosgeldin bu arada :1hug:

slm canlarım bir süredir giremedim nete malum yazlığa gidecez diye koşturmaca ama sanırım hepimizde bir koşturmaca söz konusu bu sıralar pek uğrayamıyoruz.Bizde bir yaramazlık yok şükür furkanın yaramazlıkları dışında herşeyt yolunda:))
umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın Şeniz

canım benim Allah kalbinize göre versinb eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek nasip etsin Allah size

walla özlemiştik tatlım seni baya oldu sende girmeyeli koşuştua-rmacalarınız varmız sizinde güzel koşuşturmacalar bunlar tatlım öpüyorum

Begüm canım kardeşim hoşgeldin:1hug:
seni çok özledim bitanem,nasılsın..Şeniz

Begüm canım kardeşim hoşgeldin:1hug:
seni çok özledim bitanem,nasılsın..Şeniz

canımsınnnn bende seni çok özledim walla bu sıralar hiç karşılaşamıyoruzzz,bizde bir yaramazlık yok şükür asıl sen nasılsın oğluşun nasıl moralin yerine gelmiştir inşallah bitanem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…