3 yaş grubu anneleri

canım walla selim mert için çok sevindim tatlımm hem kardeş hemde arkadaş geliyor oğluşumuza ne güzel tatlım eli ayağı düzgün sağlılla gelmesini nasip etsin Allah bitanem ,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bir sıkıntın yoktur inşallah,toparlanmışsındır artık az gününüz kaldı değilmi...
kendinize ço iyi bakın öpüyorum güzel yanaklarınızdan canımŞeniz

Canim tesekkur ederim :asigim:darisi size insallah :)
Cok sukur iyiyiz hazirlandik ama hala kapatmadim bavullari :bbo:evi bir gorsen kalk gidelim diyor :)
onumuzdei pazartesi gecesi ucuyoruz 2-3 evvelinden neti kestiriz isleri tam hallederiz artik ...
Sende kendine iyi bak canim cok opuyorum Furkan'i ve seni Şeniz
sizin tatili ne zaman ne zaman doneceksin?
simdiden iyi tatiller canim :1hug:

inşallah canımm hayırlısı ben henüz kendimi hala ikinci çocuk olayına hazır hissedemiyorum ne yazıkki:1no2:

az kalmış tatlım ya nasıl heycan vardır şimdi sizde inşallah hayırlısı olur sizin için herşey gönlünüzce olurŞeniz

bizde haftasonu geldik artık yazlığa tatlım eşim istanbulda amasenağlama zor oluyor tabi o olmıyınca furki sıkıştıkça baba diye ağlıyor birazda kullanıyor bu durumu:uhm:

merhaba arkadaslar hayirli cumalar ...
Sabahtan beri bavul yerlestiriyoruz ...ufak tefek disinda birsey kalmadi cok sukur ...
Yarin net baglantisini kestirecegiz ...yolculuk pazartesi gece 03:00 de :bbo:

Tatile giden arkadaslara iyi tatilller dilerim ...:1hug:ev tasiyan ,yerlestiren arkadaslara kolayliklar dilerim .
Hepinizi cok opuyorum artik 1,5 -2 ay sonra gorusuruz:a015: bugun son gun anlayacaginiz:a015:

zepp ikinci oğluşun hayırlı olsun caım sağlıkla doğsun inşallah. artık türkiyedesiniz Allah kolaylıklar versin. herşey yolunda gitsin canım. dualarım seninle.

slm canlarımm ne var ne yok adadan her zaman giremiyorum ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum malum yaramaz furkan pek fırsat vermiyor girmem için umarım hepiniz iyisinizdir zeppcim yerleşme telaşındadır diğerlerinizde ne var ne çok,öpüyorum hepiniziŞeniz

hoşgeldin canımŞenizseni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam..
ben ç.ok iyiyim ama sıcaklardn olmalı beni yaramaz yemeden içmeen kesildi
hiç bir şey yediremiyorum...bende zorlamıyorum ama çok zayıfladı..gamyoncuiremsu

canımsın bende çok sevindim benimkiside aynı walla kalkalr kalkmaz direk anne ben kahvaltı yapmıyacağım diye gözlerini açıyor hoş herşeye itiraz var bizde tam bir muhalefet oldu sorma çok kavga ediyoruz:))

sen nasılsın bitanem bir yaraöazlık yok inşallahŞeniz

senağlama benim durumum da aynı canımherşeye muhalefetiz onu yemem bunu içmem..bizimkiside sabah kalkar kalmaz anne nesguik içicem bana neguik içiçem diyerek başlıyor ağlamaya.o kadar çok huy değiştirdiki anlatamam..kendimi zor tutuyor ve frenlemeyi çalışıyorum..bilmiyorum daha ne kadar dayanırım,her gün konuşuyorum artık bıktım desem yeridir canım..
şimdide yanımda mızmızlanıyor anne ben pikniğe gitmek istiyorum diyee....
yani hayat öyle veya böyle devam ediyor canım:asigim:

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim şu an iş yerimdeyim ve heyecanla yazilarini okudum benimde 24/03/2004 doğumlu kizim var dünya güzelim benim senaya annem bakti bugüne kadar ama artik bizde kreşe başlama zamanimiz geldi aranizda daha önce kreş deneyimi olan arkadaşlarimiz varsa benimle paylaşirsa bu deneyimlerini çok sevinirim bizde yeni kayit olduk tabii uzun ve yorucu bir süreçti doğru kreşi bulmak sonunda bulduğumu düşünüyorum inş öledir bakalim günler ne getirecek

selam kızlar benim oğlumda bu yıl kreşe başlıcak bilmiyorum nasıl olcak inşallah iyi olur yeni bir kardeşi oldu 2 aylık o da çok kıskanmıyor şimdilik

merhaba arkadaslar ...Şeniz
su an Turkıye sınırları ıcınde :) net cafedeyım ...
Bır bakayım sıze dedım ama kımse yok sanırım umarım hepınızın keyfı yerındedır ...cocuklar ıyıdır ıyıdır ...:1hug:
Selım ı bır gorsenız cok degıstı anneanne babaanne dede derken ıyıce soz dınlemez oldu ...Yapmadıgı seylerı yapıyor yaa bır gorsenız ...:bbo:umarım duzelir basbasa kalınca yenı yerımızde yenı evımızde ...
bız hala memleketteyız ama bır haftaya kadar evı tasınacagız ...
hepınızı cok opuyorum Şeniz

iyi yolculuklar...kendinize çok iyi bakın...taşınma zor iştir Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

benim kızımda 2005 ekim doğumlu.çok yaramaz,hareketli cılız,iştahsız ama çok tatlı:) acaip babacı.sizin kızlar da babaya çok düşkün mü arkadaşlar?

Şeniz Canım benim çok özledim seni bitanem,hoşgeldin vatanına milletine
nasılsın hamişlik nasıl gidiyor,iyisiniz dimi..
Aklım sende inan ne olur aramıza çabuk dön
Dört gözle bekliyorum döndüğün günücoksekeriremsu

benim kızımda 2005 ekim doğumlu.çok yaramaz,hareketli cılız,iştahsız ama çok tatlı:) acaip babacı.sizin kızlar da babaya çok düşkün mü arkadaşlar?

Canım Allah bağışlasın genelde kız çocuğu babaya,erkek çocuğuda anneye düşkün derler.
Benim oğlumda 19 mayıs 2005 doğumlu ve annecidir,tamam babayıda çok sever ama bensiz duramaz..
Bahtı güzel olsun inşallah,Allah bahtını açık etsin..a.s.

selam....0cak 2005 doğumlu ortanca oğlum talha......çok zeki ve söz dinleyen bir çocuk......bu yıl yuvaya başlıyacağız okullar açıldığında......günler geçiyor onlar büyüyorlar.......

benim büyük oğlum 11.08.2005 doğumlu .çok zeki çok yaramaz. baş edemiyorum bide çenesi var hiç susmuyo küçükken agu dedirtmeye çabalıyoduk şimdi susturmaya çalışıyoruz:) bide kardeşi oldu şimdi tabi kıskançlıkta var işim çok zorrr yani kızlar

Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.Rabbim sağlıklı büyümeyi nesip etsin,bahtı açık olsun inşallahYuva seçimini yaparken çok dikkatli olun ve muhakkak iyi araştırmanızı öneririm..Hayırlısı olur inşallah:1hug:

Rabbim yarımcın olsun canım benim benim oğlumla hemen hemen yaşıt sayılırlar,ben çalışan bir anne olduğum için özleminden dolayı pek yaramazlık yapmaya beni üzmeye vakti olmuyor.İkinci bir bebek için bende düşündüm ancak biraz erteledik.Kıskançlık yapması gayet doğal tabi ama zamanla alışacaktır..
Allah onların eksikliğini göstermesin inşallah:1hug:

Rabbim yarımcın olsun canım benim benim oğlumla hemen hemen yaşıt sayılırlar,ben çalışan bir anne olduğum için özleminden dolayı pek yaramazlık yapmaya beni üzmeye vakti olmuyor.İkinci bir bebek için bende düşündüm ancak biraz erteledik.Kıskançlık yapması gayet doğal tabi ama zamanla alışacaktır..
Allah onların eksikliğini göstermesin inşallah:1hug:
[/QUOTE]

amin canım sağol.evet bayağı alıştı.bazen iyikide yapmışım diyorum büyüdüklerinde arkadaş olcaklarını düşünerek anlaşabilirlrmi bilmiyorum ama gerçi sen çalışıyomuşsun zor olur ama bence fazla ara verme canım :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…