Merhaba arkadaslar bir veda yazdim belki okumak istersiniz ...:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/uzun-...agim-hoscakalin-arkadaslar-t193665/index.html
Hepiniz iyisinizdir insallah Şeniz
Bu arada bebisimizin cinsiyeti belli oldu:) ...Bir oglus daha geliyor nasipse ...:asigim:
Selim Mert'ime erkek kardes geliyor:asigim:
canım walla selim mert için çok sevindim tatlımm hem kardeş hemde arkadaş geliyor oğluşumuza ne güzel tatlım eli ayağı düzgün sağlılla gelmesini nasip etsin Allah bitanem ,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bir sıkıntın yoktur inşallah,toparlanmışsındır artık az gününüz kaldı değilmi...
kendinize ço iyi bakın öpüyorum güzel yanaklarınızdan canımŞeniz
Canim tesekkur ederim :asigim:darisi size insallah :)
Cok sukur iyiyiz hazirlandik ama hala kapatmadim bavullari :bbo:evi bir gorsen kalk gidelim diyor :)
onumuzdei pazartesi gecesi ucuyoruz 2-3 evvelinden neti kestiriz isleri tam hallederiz artik ...
Sende kendine iyi bak canim cok opuyorum Furkan'i ve seni Şeniz
sizin tatili ne zaman ne zaman doneceksin?
simdiden iyi tatiller canim :1hug:
slm canlarımm ne var ne yok adadan her zaman giremiyorum ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum malum yaramaz furkan pek fırsat vermiyor girmem için umarım hepiniz iyisinizdir zeppcim yerleşme telaşındadır diğerlerinizde ne var ne çok,öpüyorum hepiniziŞeniz
hoşgeldin canımŞenizseni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam..
ben ç.ok iyiyim ama sıcaklardn olmalı beni yaramaz yemeden içmeen kesildi
hiç bir şey yediremiyorum...bende zorlamıyorum ama çok zayıfladı..gamyoncuiremsu
canımsın bende çok sevindim benimkiside aynı walla kalkalr kalkmaz direk anne ben kahvaltı yapmıyacağım diye gözlerini açıyor hoş herşeye itiraz var bizde tam bir muhalefet oldu sorma çok kavga ediyoruz:))
sen nasılsın bitanem bir yaraöazlık yok inşallahŞeniz
merhaba arkadaslar ...Şeniz
su an Turkıye sınırları ıcınde :) net cafedeyım ...
Bır bakayım sıze dedım ama kımse yok sanırım umarım hepınızın keyfı yerındedır ...cocuklar ıyıdır ıyıdır ...:1hug:
Selım ı bır gorsenız cok degıstı anneanne babaanne dede derken ıyıce soz dınlemez oldu ...Yapmadıgı seylerı yapıyor yaa bır gorsenız ...:bbo:umarım duzelir basbasa kalınca yenı yerımızde yenı evımızde ...
bız hala memleketteyız ama bır haftaya kadar evı tasınacagız ...
hepınızı cok opuyorum Şeniz
merhaba arkadaslar ...Şeniz
su an Turkıye sınırları ıcınde :) net cafedeyım ...
Bır bakayım sıze dedım ama kımse yok sanırım umarım hepınızın keyfı yerındedır ...cocuklar ıyıdır ıyıdır ...:1hug:
Selım ı bır gorsenız cok degıstı anneanne babaanne dede derken ıyıce soz dınlemez oldu ...Yapmadıgı seylerı yapıyor yaa bır gorsenız ...:bbo:umarım duzelir basbasa kalınca yenı yerımızde yenı evımızde ...
bız hala memleketteyız ama bır haftaya kadar evı tasınacagız ...
hepınızı cok opuyorum Şeniz
benim kızımda 2005 ekim doğumlu.çok yaramaz,hareketli cılız,iştahsız ama çok tatlı:) acaip babacı.sizin kızlar da babaya çok düşkün mü arkadaşlar?
selam....0cak 2005 doğumlu ortanca oğlum talha......çok zeki ve söz dinleyen bir çocuk......bu yıl yuvaya başlıyacağız okullar açıldığında......günler geçiyor onlar büyüyorlar.......
benim büyük oğlum 11.08.2005 doğumlu .çok zeki çok yaramaz. baş edemiyorum bide çenesi var hiç susmuyo küçükken agu dedirtmeye çabalıyoduk şimdi susturmaya çalışıyoruz:) bide kardeşi oldu şimdi tabi kıskançlıkta var işim çok zorrr yani kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?