3 yaş grubu anneleri

Husel kolay gelsin güzelim taşınmak deyince tüm sinirlerim ayağa kalkıyor. Son evi taşımam ve yeni eve yerleşmem tam bir ayımı aldı. Artık yaşım kaldırmıyor hareketi. Bitanem çocuklar çabuk adapta olurlar canını sıkma birden başlasın bence çünkü kendi yaşıtlarıyla bir arada olmak onu mutlu edecektir.

Zepp çok geçmiş olsun güzelim. Ateş beni hep korkutmuştur. Dediğin gibi vücut ilk direnci ateşle gösteriyor doğru, Sılanın dediğide doğru biraz zaman geçmesini bekliyorum bende ilaçları kullanmak için. Selim Mert' e geçmiş olsun annesi. Evet senden heyecanla beklediğimiz soruların cevapları var :))) herşeyin başı sağlık olsunda bitanem sen şimdi hem canınla, hem bebeğinle, hem selim mertle, hem evinle, hem tayininle ilgilenmek zorundasın işin hiçte kolay değil.. bana sorarsan yaşamak istemezdim..iki çocuğun arasını vermemden anlaşılmıyor mu (13 yıl) genç olmak var şimdi.. kıskançlığım oraya kadar gitmedi değil mi:))) canım benim hadi sağlıcakla kal inşallah herşey gönlünce olur..

Rumeysa ben ne yaptım biliyormusun kızıma, bana tepki verdiğinde sırtımı dönerdim yüz vermezdim aradan bir iki saat geçer gerekirse bütün gün konuşmazdım nasıl üzülürdü tabi bende üzülürdüm ama sırtımı dönüp bakmamaya çalışırdım. Çocukların biraz anne sevgisini kaybetme korkusu yaşamasından yanayım. O kadar mülayım yaklaşıyoruz ki bazen annesimiyiz yoksa arkadaşımıyız yoksa başka birimiyiz cocuklarımızdan çok biz karıştırıyoruz rollerimizi. Çocuklarda haliyle bizi kullanmanın yollarını bizim hatalarımızdan çabuk kapıyorlar..Melisim uysaldı ondan yana hiç böyle hırçınlıklar yada inatlaşmalar yaşamadım maşallah. Ama oğlum dediğim dedik ben bağırıyorum oda bağırıyor ben elimle hareket ediyorum mesela 5 kardeşi gösteriyorum bana kızdığı zamanda o bana yapıyor. Aaa dedim böyle olmaz.. Çok sinirliyim değil mi hemen kendimi toplamaya çalışıyorum oğlum ne kadar bağırsada onu duymamaya ve konuşmaya çalışıyorum inanki ben başarıyorum. Göğsüme yaslıyorum sarılıyorum sırtını başını ovuyorum sakinleştiriyorum ama dediklerimizi ikimizde birbirimize yaptırıyoruz.:))) bu da iyi değil mi. Büyüklerimizin maselef bu davranışlarını hoş karşılamıyorum.. babaannesi büyüttü kızımı ama çok çektim büyükler malesef bencilce yaklaşıyorlar bizleri düşünmüyorlar. Kızım babaannesi ve benim aramda kalmasın diye hep kayınvalidemin dediklerine uydum ama beni yinede çok üzdü. Örnek vereyim kayınbabam kızım kabız diye incir alıp gelmiş. "hanım" dedi "çocuğa arada bir verde bağırsakları rahatlasın" dedi babaannesi döndü kayınbabama "ben yemiyorum ki melis hiç yemez" dedi çıktı işin içinden. Büyükleri o yüzden anlamıyorum. seninde yazdığın gibi sonuçları bize acı patlıyor....Sağlıkcakla kalın kızımıda çok öp benim yerime....

canim beni cok gecmis olsun :teselli:insallah birakir bu huyunu en kisa surede ...hani eczanelerde aci oje diye satiliyor ya onlar belki faydali olabilir ..kullanan arkadaslar olmustu ...

canımsın çok saol geçirdik şükür şimdi deri değiştirme kısmına geldik .Tatlım ağzıyla koparsa dediğin doğru ama bu maymun elinle yapıyorÇok üzgünüm çoook

bitanem benim çok saol bilirsin büyük bir aksilik olmadıkça uğrarım ama furki beni meffetti walla şükür şimcik daha iyiizŞeniz

canım sizede büyük geçmiş olsun tatlım ya bu çocuklar böyle bizlerde böyle büyümüşüz Allaha emanet kötü birşey olmasın bunlara razıyız tabi

canım ya nasılda acı çekmiştir yavrum benim
sende kendine kızma o kadar bazen oluyor işte
allah tekrarından korusun

sorma tatlım yaa umarım bu çektiği acı ona ders olur bir daha yapmaz
saol bitanem ilgine

canım çok saol oluoy bazen işte böyle bazı şeyleri atlayabiliyoruz ne yazıkki.tatlım ne yazıkki kendi kendine vazgeçmesi gerekiyor bizim yapabilceğimiz bir şey yok hatırlatıyorum devamlı inşallah vazgeçer

canımsın benim maili gördüğünde ne hissettiğini tahmin ediyorum bitanem geçti şükür ama bendende geçti:)
tatlım bazen öyle anlar oluyorki hayatta yapmayacağımız şeyleri yapıyoruz baseret bağlanması bu olsa gerek Allaha emanet birşey olmamış dediğin gibi yaş cahilliği tatlım ya
birde gerçekten haklısın geçmişe bakmamak lazım
Şeniz

kızlar dua edin bugün oğlanın kontrol için emarı var. izmirdeyiz. kalbim küt küt atıyor şu anda. damar yolu açılacak önceki seferde çok zor olmuştu delmedik yer bırakmadılar kollar ayaklar eller yapamadılar doktora götürdüler o yaptı yarımsaat en az ağladı yazık. sonrada uyku ilaıc verdiler zehir gibi inanınki biz içemeyiz. dilimle bir dokundum çocuk kustu benimüstüme kendi üstene yerlere o anda yedek te yoktu ne bileyim stres oldu baya bi başım dönüyo valla tansiyonum çıktı şu anda bile. birazdan çıkarız işte öğlen işimiz biter herhalde tabi sonucun ii çıkması içinde dua istiyorum sizden grş.

Merhaba arkadaslar ...
Ancak gelebildim .Dun kontrolumuz vardi bebisimizi gorduk :)kalbi ''pit pit ''atiyordu cok guzel ve heyecan verici bir duygu:asigim: (Allah herkese yasatsin )
Selim kardesine el salladi :):asigim:
Henuz 3 ayimizi doldurdugumuz icin cinsiyeti belli degil onumuzdeki ay insallah ...1,5 kilo almisim :1rolleyes:
Umarim herkes iyidir ...
Hazirliklar iyice hizlandi bizde malum 1 ay kaldi dunusumuze :bbo:
insallah hersey guzel olacak ....bakalim bu bebegim nerde dogacak ?benneyaptımki
hepinizi opuyorum a.s.

Canim dualarim seninle ...Eminim iyi cikacaktir sonuclar kalbini ferah tut ...Cok gecmis olsun :teselli:

Sılam inşallah iyi çıkar sonuç yüreğini bütün tut bizler burada tüm dualarımızla yanındayız.... geçmiş olsun

ayy arkadaşlar herkese kolay gelsinn çok zor bir meslegimiz var annelik ama zevkli yönleride var benim kızım üç yaşında çok mız mız saçı bozulsa aglıyor ayy çok fene bir kız yaa ne yapmalıyım birde dede ve babannne şımartmasıda varr

arkadasım aynı benım kızım gıbı bende hıç bılemıyorum ne yapsam..

Canim dualarim seninle ...Eminim iyi cikacaktir sonuclar kalbini ferah tut ...Cok gecmis olsun :teselli:

Sılam inşallah iyi çıkar sonuç yüreğini bütün tut bizler burada tüm dualarımızla yanındayız.... geçmiş olsun

çok sağol zepp, kavakyeli canlarım akşamüstü döndük evimize hamd olsun. dün emar çekilirken herşey iyi gitti. damarı tek seferde buldular damar yolu kolay açıldı. uyku ilacını içirirkende çıkarmadı hamd olsun. meyve suyuyla verdik ama zehir gbi berbat bir tadı vardı. gçen seferkine benzemedi. sonucuda bugün aldık doktor yoktu verdik döndük artık üç gündür hastanedeyiz. ama okuduğumuz kadarıyla bir büyüme olmamış. rahatladık bizde duş aldık bavulu yerleştirdim. kıyafetleride makinaya attım oturdum bilg başına hemen buraya. çok sağolun ilginiz duanız için Allah sizlere yaşatmasın böyle şeyler.

canım çok sevindim
inşallah tüm sıkıntılarınız uçar gider
amin canım inşallah ALLAH nerde varsa yardımcıları olsun çokta sıcak bir kuyruk vardı hastanede binanın arkasını dolaşıyordu bizim sıraya girmeden alma hakkımız var onkolojide çünkü kan alınıyor ve öğle olmadan sonuçlar geliyor doktor çocukları muayene ediyor zaten fazla hasta almıyorlar hep randevulu gidiyoruz gideceğimiz gün belli oluyor yoksa zor valla raht bin kişi vardı kuyrukta 25 tane de gişe var.az da değil yani. ilk defa böyle bişey gördüm. aman bende pimpirikliyim eşimde öyle bi oturuyorum bi yere aman burda mikrop vardır wc ye girsem ödüm kopuyor bi anormallik olacakta yatırcaklar diye çok korkuyorum. moralde bozuluyor hastaların içinde zor valla. işin başka bir boyutuda adım attığın herşey para su otopark benzin yiyecek Allahıma hamd olsun ki sigortamız var. begüm nasıl oldu acaba oğlanın parmağı iyidir inşallah.

Canim cok sevindim:1hug:...
Tekrar gecmis olsun ...
En kisa surede turp gibi olur oglusun ins. a.s.

Canim cok sevindim:1hug:...
Tekrar gecmis olsun ...
En kisa surede turp gibi olur oglusun ins. a.s.
sağol canım
az önce doktorla konuştum kötü bişey yok hamd olsun kötü yönde bi değişiklik yok diyeyim. rahatladım baya bi.bebekken ameliyat olmuştu zaten ondan sonra kontroller başladı buda öyleydi kan alınıyor bazende emar tomografi sintigrafi çekiliyor. çocuk iyi zaten fazlaca hareketli. herşeyide normal hamd olsun. zekası diğer azaları. tabi değişikli olur diye doktorlar bırakmıyorlar tekrarlar filan diye. iyi huyluydu zaten. Allah hastanede yatan tüm büyük küçük herkese şifa versin kurtarsın orlardan. Allah sizlere yaşatmasın.
bu arada sen nasıl taşınacaksın merak ediyorum bir sürü kıyafet vs alınıyor zamanla herşey uçakla nasıl gelecek? eşyalı bir evde oturduğunu tahmin ediyorum. kıyafetleri bile taşımak toplamak zor olur eminim bi bayan tutsan toplasanız beraber sen de hamilesin kendini fazla yormanı istemiyorum açıkçası.

Sagol canim ...:1hug:evet esyali bir evde oturuyorum evi boylece devredecegiz (insallah )ama dedigin gibi bir suru esya var bavul da olsa bir suru is ...:bbo:yavas yavas yapmaya calisiyorum ...2-3 gundur de Selim hasta ..Demistim ya gecen gun ateslendi sonra oksuruge cevirdi diye evde kullandigim ilaclarla gecmedi hafta basi doktora goturduk...yavru kusum alerji olmus klimalardan cikan tozlardan :çok üzgünüm:
kac gundur doktorun verdigi ilaclari kullandik ama pek degisiklik yok ...
Bugun den icin doktorumuz getirin demisti kontrole bugun tekrar gidecegiz ...bakalim gecseydi su oksurugu :çok üzgünüm:
ilaclari degistirir saniyorum ...
Cocuklarimiz hasta olmasin yaa hic kiyamiyorum :çok üzgünüm:

ayy insanın aklına gelmez hiç klimadan çıkan tozlardan hasta olacağı gerçekten geçmiş olsun en ufak bişeyde bile çok üzülüyoruz annelik böyle bişey demekki insan daha çok merhametli olmayı öğreniyor. inşallah iyileşir. Şeniz
canım sen biraz iş yap biraz uzan yine de. ağır kaldırma hiç Şeniz

Sılam ve Zeppim çocuklarıma tekrar tekrar geçmiş olsun ara ara girebildiğim için sıklıkla takip edemiyorum lütfen kendinize ve yakışıklılara dikkat edin...çok öptüm...

bende uzun zamandır ugrayamıyordum .önce bütün bebişlere geçmiş olsun .zepp canm sana kolay gelsin toparlanmak çok zor .bende bu yakınlarda toparlanıp dönücem ist ye her gidenin eline bi valiz tıkıştırıyorum .toparlanmakta çok zor bide sen hamilesin allahım yar ve yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…