canim beni cok gecmis olsun :teselli:insallah birakir bu huyunu en kisa surede ...hani eczanelerde aci oje diye satiliyor ya onlar belki faydali olabilir ..kullanan arkadaslar olmustu ...
:çok üzgünüm:ay çok üzüldüm bitanem çok ama çok geçmiş olsun....a.s.
bende sen uğramayınca bir sorun olduğunu sezmiştim zaten..
neyse şimdi iyi olmasına sevindim canım...
bende bir yaramazlık yok canım,herşey tek düzen devam ediyor,sen yokken topiği öksüz bırakmadık,geldik sen yoksun ama yinede senin yokluğunu aratmayaya çalıştık:asigim:
Biz de dun gece sabahi ettik... Dun Selim Mert aksam uzeri durgunlasti aksam yemegini yemek istemedi bende israr etmedim neyse gece uykusu vakti gelince sut ve kurabiye getirdim onlari yesin yatsin kusum diye ...aaa bir baktim gitmis kendi yatagina yatmis'' annecigim icmeyecegim ''dedi ...baktim atesi var biraz ;hemen agri kesici ve ates dusurucu surup verdim ...
surubun etkisiyle uyudu ...sonra gece saat 00:00 da baktim tekrar cikmis atesi yanimiza gelmek istedi ..yatagimiza aldik kuzumu (hic kiyamam:asigim: )ilik bir dus aldirdik esimle ama fayda etmeyince fitil verdim ...ic camasirlariyla yatirdim ...
tabii butun gece kontrol altinda tuttuk...
cok sukur fitil rahatlatti ...
sabah baktim oksuruyor hemen ok.surubu verdim (ev eczane gibi valla arkadaslar ) artik eminim hepimiz oyle olmusuzdur hangi hastaliga ne iyi gelir aninda biliyorum :) cok sukur bugun davranislari normal oyun oynuyor ...
vucut mikroplara karsi ilk tepkiyi ates olarak gosteriyormus ve direniyormus doktorumuz soylemisti arkadaslar ...hatirlatmak istedim sizlerede .
canım ya nasılda acı çekmiştir yavrum benim
sende kendine kızma o kadar bazen oluyor işte
allah tekrarından korusun
canım geçmiş olsun çok üzüldüm oluyor bazen bak ben sezaryen oldum kendim ağrı kesici olmadan duramıyordum kesinlikle hele ilk gün çok iğne yedim kapıya bakıyordum gelsinlerde ağrı kesici iğne yapsınlar diye. oğlumda ameliyat oldu bikaç günlükken kendim ağrı kesiciyle zor dururken çocuğa ağrı kesici veriyor musunuz diye sormak aklıma bile gelmedi senağlamane benim ne eşm ne ailelerimiz hç birimizin şu anda bile seni çok iyi anladım çok üzülüyorum gerçekten nasıl kendim yaşadığım halde düşünemedim diye. bazen insanın kafası çalışmıyor basireti mi kapanıyor anlamıyorum . geçmiş olsun canım doktorunuza eczaneye danışın vardır bir çaresi onun neden oluyor acaba bu yandan çıkan tırnaklar onuda sormak lazım. acaba bir vitamin varda onu mu almıyor çocuklarımız benim oğlumda çekiyor ama makasla hemen kesiyorum uyarıyorum tabi görmeden de yapıyorlar hep yanlarında olamıyoruz.
Begümüm yazın geldi epostama okuyunca içim parçalandı. Kolay kolay bu alışkanlıklar gitmiyor. Yinede zamanında gereken yapılmış kendine vicdan muhasebesi yapıpda işkence etme lütfen.. Hepimizin başına geliyor zaman zaman sonuçta bizler de insanız değil mi herşeye yetmeye çalışıyoruz ama bizimde tıkandığımız anlar oluyor öyle kendimize vicdan yapmayalım sonuç olarak gereken yapılmış çok şükür kurtulmuş sende elinden geleni yapıyorsun belli. Bu tip durumlarda geriye bakmamak lazım.. Sana birşey anlatayım, 22 yaşında anne olduğumda bir gece hastane yattım ertesi gün taburcu olucam ama hamileliğimin son 2 ayına yakın hastane de yattığım için oda arkadaşlarım oluşmuştu. Hiç tanımadığım ama o an için bırakacağıma inandığım aynı gün doğum yaptığım ve aynı odada kaldığım bir abla edinmiştim. Kızımı ona teslim ettim yüzüne baktım baktım baktım hemen gelicem deyip oda arkadaşlarımla vedaşlamaya gittim ağrılarım çok olduğu için hızlı yürüyemedim gidip gelmem biraz tuttu haliyle.. Çocuğumun olduğu odaya geri geldiğimde bıraktığım gibi duruyordu ama yıllarca kendime neden bıraktım neden diye sordum kızdım. Çokmu önemliydi neden kızını bıraktın neden yanına almadın diye halen 16 yıl geçti üzerinden kendime sorgularım bunu ne kadar cahilmişim diye. Canım Furkanıma tekrar çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşanmaz senide bu olay tekrar üzmez.Sağlıcakla kalın Begümüm..
kızlar dua edin bugün oğlanın kontrol için emarı var. izmirdeyiz. kalbim küt küt atıyor şu anda. damar yolu açılacak önceki seferde çok zor olmuştu delmedik yer bırakmadılar kollar ayaklar eller yapamadılar doktora götürdüler o yaptı yarımsaat en az ağladı yazık. sonrada uyku ilaıc verdiler zehir gibi inanınki biz içemeyiz. dilimle bir dokundum çocuk kustu benimüstüme kendi üstene yerlere o anda yedek te yoktu ne bileyim stres oldu baya bi başım dönüyo valla tansiyonum çıktı şu anda bile. birazdan çıkarız işte öğlen işimiz biter herhalde tabi sonucun ii çıkması içinde dua istiyorum sizden grş.
kızlar dua edin bugün oğlanın kontrol için emarı var. izmirdeyiz. kalbim küt küt atıyor şu anda. damar yolu açılacak önceki seferde çok zor olmuştu delmedik yer bırakmadılar kollar ayaklar eller yapamadılar doktora götürdüler o yaptı yarımsaat en az ağladı yazık. sonrada uyku ilaıc verdiler zehir gibi inanınki biz içemeyiz. dilimle bir dokundum çocuk kustu benimüstüme kendi üstene yerlere o anda yedek te yoktu ne bileyim stres oldu baya bi başım dönüyo valla tansiyonum çıktı şu anda bile. birazdan çıkarız işte öğlen işimiz biter herhalde tabi sonucun ii çıkması içinde dua istiyorum sizden grş.
ayy arkadaşlar herkese kolay gelsinn çok zor bir meslegimiz var annelik ama zevkli yönleride var benim kızım üç yaşında çok mız mız saçı bozulsa aglıyor ayy çok fene bir kız yaa ne yapmalıyım birde dede ve babannne şımartmasıda varr
Canim dualarim seninle ...Eminim iyi cikacaktir sonuclar kalbini ferah tut ...Cok gecmis olsun :teselli:
Sılam inşallah iyi çıkar sonuç yüreğini bütün tut bizler burada tüm dualarımızla yanındayız.... geçmiş olsun
amin canım inşallah ALLAH nerde varsa yardımcıları olsun çokta sıcak bir kuyruk vardı hastanede binanın arkasını dolaşıyordu bizim sıraya girmeden alma hakkımız var onkolojide çünkü kan alınıyor ve öğle olmadan sonuçlar geliyor doktor çocukları muayene ediyor zaten fazla hasta almıyorlar hep randevulu gidiyoruz gideceğimiz gün belli oluyor yoksa zor valla raht bin kişi vardı kuyrukta 25 tane de gişe var.az da değil yani. ilk defa böyle bişey gördüm. aman bende pimpirikliyim eşimde öyle bi oturuyorum bi yere aman burda mikrop vardır wc ye girsem ödüm kopuyor bi anormallik olacakta yatırcaklar diye çok korkuyorum. moralde bozuluyor hastaların içinde zor valla. işin başka bir boyutuda adım attığın herşey para su otopark benzin yiyecek Allahıma hamd olsun ki sigortamız var. begüm nasıl oldu acaba oğlanın parmağı iyidir inşallah.canım çok sevindim
inşallah tüm sıkıntılarınız uçar gider
çok sağol zepp, kavakyeli canlarım akşamüstü döndük evimize hamd olsun. dün emar çekilirken herşey iyi gitti. damarı tek seferde buldular damar yolu kolay açıldı. uyku ilacını içirirkende çıkarmadı hamd olsun. meyve suyuyla verdik ama zehir gbi berbat bir tadı vardı. gçen seferkine benzemedi. sonucuda bugün aldık doktor yoktu verdik döndük artık üç gündür hastanedeyiz. ama okuduğumuz kadarıyla bir büyüme olmamış. rahatladık bizde duş aldık bavulu yerleştirdim. kıyafetleride makinaya attım oturdum bilg başına hemen buraya. çok sağolun ilginiz duanız için Allah sizlere yaşatmasın böyle şeyler.
sağol canımCanim cok sevindim:1hug:...
Tekrar gecmis olsun ...
En kisa surede turp gibi olur oglusun ins.a.s.
sağol canım
az önce doktorla konuştum kötü bişey yok hamd olsun kötü yönde bi değişiklik yok diyeyim. rahatladım baya bi.bebekken ameliyat olmuştu zaten ondan sonra kontroller başladı buda öyleydi kan alınıyor bazende emar tomografi sintigrafi çekiliyor. çocuk iyi zaten fazlaca hareketli. herşeyide normal hamd olsun. zekası diğer azaları. tabi değişikli olur diye doktorlar bırakmıyorlar tekrarlar filan diye. iyi huyluydu zaten. Allah hastanede yatan tüm büyük küçük herkese şifa versin kurtarsın orlardan. Allah sizlere yaşatmasın.
bu arada sen nasıl taşınacaksın merak ediyorum bir sürü kıyafet vs alınıyor zamanla herşey uçakla nasıl gelecek? eşyalı bir evde oturduğunu tahmin ediyorum. kıyafetleri bile taşımak toplamak zor olur eminim bi bayan tutsan toplasanız beraber sen de hamilesin kendini fazla yormanı istemiyorum açıkçası.
ayy insanın aklına gelmez hiç klimadan çıkan tozlardan hasta olacağı gerçekten geçmiş olsun en ufak bişeyde bile çok üzülüyoruz annelik böyle bişey demekki insan daha çok merhametli olmayı öğreniyor. inşallah iyileşir. ŞenizSagol canim ...:1hug:evet esyali bir evde oturuyorum evi boylece devredecegiz (insallah )ama dedigin gibi bir suru esya var bavul da olsa bir suru is ...:bbo:yavas yavas yapmaya calisiyorum ...2-3 gundur de Selim hasta ..Demistim ya gecen gun ateslendi sonra oksuruge cevirdi diye evde kullandigim ilaclarla gecmedi hafta basi doktora goturduk...yavru kusum alerji olmus klimalardan cikan tozlardan :çok üzgünüm:
kac gundur doktorun verdigi ilaclari kullandik ama pek degisiklik yok ...
Bugun den icin doktorumuz getirin demisti kontrole bugun tekrar gidecegiz ...bakalim gecseydi su oksurugu :çok üzgünüm:
ilaclari degistirir saniyorum ...
Cocuklarimiz hasta olmasin yaa hic kiyamiyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?