benim oğlumda 04.02.2005 doğumlu ve hala konuşmuyor.yani sölediği kelimeler çok kolay ilk öğrenilen şeyler.anne,baba,babaanne,dede,git,gel,al,ver...bunun gibi .cümle kuramıyor mesela derdini bana geveleyerekde olsa anlatabiliyo ama sizlerin burda anlattığı gibi değil.çok canımsıkılıyo bu duruma.nie böle oluyo acaba.benim gibi varsa yada tecrübesi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
3,5 ve 1,5 yaşında iki erkek Annesi olarak Tuvalet eğitimi konusunda bence çok fazla ısrarcı olmamak gerekiyor iş bize düşüyor:çok üzgünüm:çocuğumuzla sürekli konuşmalıyız özendirici olmalıyız bezi bırakan akranlarını örnek göstererek yaapabiliriz,Benim büyüğüm biraz titizdi ve bende her kaka yapışında komple banyo yaptırıyordum Banyo yu da çok sevmediği için benimki 2 yasında bezi bırakmıştı, herçocuğun yapısı farklı olabilr kimisi 2,3,4 kimiside kimiside 5,6,7 :çok üzgünüm:bu çocuktan çocuğada değişebilir.Sadece bez olmadığında kendisin de rahat edeceğini ona anlatın ama fazla sıkmadan:1hug:SEVGİLER
Merhaba benim kızımda 23.6.2005 doğumlu. Çok neşeli ve aktif bir çocuk. Henüz kelime kuramıyor. Ama derdini anlıyorum 10 a kadar sayıyor karışık sayılar ve ya resimler yaptıkmı hepsini biliyor. söylüyor. çocuklar kelimeleri öğrenebiliyorsa sorun değilmiş. İnşallah yakında cümle kurmayada başlar. Bekliyoruz sabırla.
eskilerdenn hiç uğrayan olmuyor artık sanırım kıslarr hepimizin yavruları 3 yaşı geçti tabii normaldir:)
Burayı yeni gördüm ve hemen daldım...
Başlık 3 yaş diye yazılmış önce tereddüt ettim sonra bir baktım 2005 anneleri de var...
Kızlar benim oğluşum 19/01/2005 doğumlu
Kısmetse seneye okul öncesi eğitime başlayacak....
oğluşumun fotolarınıda buraya ekleyebilirsem ekleyeceğim..
Hepinize sevgiler...
Bu arada zepp cim bebeğine kavuşmuşsun..
Rabbim hayırlı,sağlıklı vede kısmetli bir ömür versin bebeğine...
Allah size bağışlasın yavrularınızı...
Benim içinde kokla o paşayı..
Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu yazamadim burayada
Artik iki oglus annesiyim ...
Emre Deniz 1 aylik oldu bile :asigim:gunler cabuk geciyor benim icin ...
Umarim hepinizin sagligi yerindedir ...
lutfen bos birakmayalim burayi ...
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s.Allah hepimizin evladini bagislasin ...
canlarımmm biliyorum beni çok merak ettinizz çok uzun zaman oldu girmiyorum nete bazı nedenlerden dolayı ama hep aklımdasınız inanın merak ediyorum hepinizi çok ihmal ettim
zepp cim oğluşun nasıl hamişlik nasıl gidiyor?
adıvarcım canımsın seninde oğluş iyidir inş
kavakyeli sen nasılsınsın
sılacım ve aklıma şu an için gelmiyen tüm arkadaşlarım svgiyle kucaklıyorum sizi bu arada bizim ufaklıklar 3 yaş grubunu geçtiler artık pazar günü benim furkan 4 yaş oluyor hepnizi çok öpüyorumm kendinize iyi bakınnnŞeniz
slm kizlar bende araniza katiliyim dedim kabul ederseniz eger
benim kizim 23.10.2005 dogumlu
kizim cok merakli ve cok cabuk algiliyo hic bebek gibi konusdugunu duymadik nerdeysse cokda soru sorar 2yasini gecdiginde subhanike suresini ezberlemisdi bile
biraz inatci-benden almis birazda sinirli-babaya cekmis :)
herseye cok hevesli bende sabirli oldugum icin sorun yasamiyoruz cok sükür gecen ay kek yapti:)bu ayda kurabiye seviyorum öyle ugrasmayi onunda cok hosuna gidiyor
suan 3yasinda resim yapmaya cok meilli kiz resmi ciziyo cok belirgin diil ama anlasilcak sekilde tac bile yapiyo kafasina
uykuyu dogdugundan beri cok seviyo bana cekmis :)))
ama 3yildir tek sorunumuz ve alistiramadigim tek derdimiz gec yatmasi ne yaptiysam ne denediyssem olmadi bi türlü cok aktif gün boyu hic yerinde durmuyo ama hic yorulmuyo demekki gece 12den önce yatirtmaiyorum hele son bir aydir sabahlara kadar cin gibi oturuyohal böyle de olunca kendime vakit ayiramiyorum o gec yatinca bende bir iki saat daha oturuyorum kendimle ilgileniyorum,kafa dinliyorum derken bu sefer bende gec yatinca sabahlari cok yorgun oluyorum......
bu konuda önerileriniz varsa nolur paylasin kizlarrrrrr.............
simdiden tsk ederim......
Teyzeleri buda benim yakışıklım Mete Tuğberk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?