3 yaş grubu anneleri

ne iyi yapmissiniz cnm ,benim glumda o filme bayiliyor kaydirigubbakcemile3

MERHABA HANIMLAR BENİM BİR KIZIM VAR 2.5 YAŞINDA ÇOK HIRÇIN KENDİNDEN KÜÇÜK ÇOCUKLARI GÖRÜNCE HIRPALIYOR NASIL BAŞA ÇIKABİLİRİM? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...:enbuyukkk:

mrb cnm umarim cok sürmez düzelir ,krese gidiyormu ?

gitmiyorsa orda düzelcegini umut ediyorum
seygilerimle ....

arkadaşlar merhaba benim oğlumda 10.03.2005 doğumlu bartu arda ismi.çok çok huysuz değil ama bazen inat işte bende 2. çocuk konusunu çok düşünüyorum ama işte hep düşüncede kalıyo oğlum ylanız olsun istemiyorum fakat ben kendime 2 çocuk konusunda neyi nasıl yaparım diye düşünüyorum. bu konuda fikirleri olanlar yazabilirler mi ltf.

Merhaba aramiza hosgeldin benim oglusta 10 mart 2005 dogumlu :)
Allah bagislasin yavrunu ...
Bizde ikinci cocuk konusunu cok dusunmustuk inan ki insan kendini hazir hissedince hersey kolay oluyor ben su an 30 haftalik hamileyim 2 ay sonra bir oglus daha geliyor :asigim:

Bence kardesler arasi yas farkinin az olmasi iyi ...

benim oglumda 31.08.2005 dogumlu biraz haylaz ama annesinin bitanesi o. kardeş geldi ogluma 10 ay önce kıskançlık hat safhada bu yüzden biraz daha haylazlaştı güzel oglum

merhaba benim oğlumda 17 ocak 2005 doğumlu.oğlum sakin yapılı bi çocuk ama inadı inattır yani.yalnız kafama takılan bi konu var.oğlumun kız oyuncaklarına eşyalarına bi ilgisi var mesela bebekle oynamak istiyor.giysi dükkanlarında kız kıyafetlerini önümüze taşıyor.ama arabalara topa filanda çok düşkün.bebek filan istediğinde sana göre değil deyip başka bi şeyle kandırıyorum.ama yanlış mı yapıyorum ben engelledikçe daha da ilgisi artarmı ya da böyle davranması normal mi?sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz yardımcı olun

Mrb elif aramiza hosgeldin ...
oglusunu Alah bagislasin ...
Okudugum ve bildigim kadariyla (bu konuda cok sey okudum )fazla uzerine dusmemek hatta onemsememek lazim ...
evet engelledikce daha cok ilgisini ceker ...

Merhaba arkadaslar ..nerelerdesiniz ?kimseden ses soluk cikmiyor insallah cocuklar iyidir ...
Yaramaz bir durum yoktur ...

selam arkadaşlar benimde ikiz çocuklarım var bi kız bi erkek 28/07/2005 doğumlular tam 3 yaş içindeler hepimizinkini allah bağışlasın.benimkilerde çok haylazlar hele oğlum çok fena kızımı hiç rahat bırakmıyor ama allah ikisinede can sağlığı versin sizi sviyorum kuzucuklarım ve böyle bi konu açtığı için arkadaşımızada teşekkür ediyorum

aramiza hosgeldin sevdem .Allah bagislasin evlatlarini :1hug:
hangimizin ki haylaz degil ki ?:)

merhaba arifeuz, ben de 3 yaşındaki kızıma kıyamadım,çok özlerim diye düşündüm (ki öyle aslında) ama kreşe verdim..2 yaşındaki diğer kızım, başta ablayı özledi, ama onun üstüne düşmemden dolayı daha girişkenleşti..3 yaşındakli kızım da çok mutlu, her gün okula gitmek istiyor son zamanlarda o bizi uyandırıyor gitmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…