Merhaba arkadaslar ...
Bugun ailece sinemaya gittik biz :)Selim Mert'in ilk sinema deneyimizydi ve gayet basariliydi :)cok sevdi ...''kung fu panda ''filmine gittik ;tavsiye ederim yerimseniben
siz neler yaptiniz ?umarim herkesin keyfi yerindedir a.s.
arkadaşlar merhaba benim oğlumda 10.03.2005 doğumlu bartu arda ismi.çok çok huysuz değil ama bazen inat işte bende 2. çocuk konusunu çok düşünüyorum ama işte hep düşüncede kalıyo oğlum ylanız olsun istemiyorum fakat ben kendime 2 çocuk konusunda neyi nasıl yaparım diye düşünüyorum. bu konuda fikirleri olanlar yazabilirler mi ltf.
merhaba benim oğlumda 17 ocak 2005 doğumlu.oğlum sakin yapılı bi çocuk ama inadı inattır yani.yalnız kafama takılan bi konu var.oğlumun kız oyuncaklarına eşyalarına bi ilgisi var mesela bebekle oynamak istiyor.giysi dükkanlarında kız kıyafetlerini önümüze taşıyor.ama arabalara topa filanda çok düşkün.bebek filan istediğinde sana göre değil deyip başka bi şeyle kandırıyorum.ama yanlış mı yapıyorum ben engelledikçe daha da ilgisi artarmı ya da böyle davranması normal mi?sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz yardımcı olun
selam arkadaşlar benimde ikiz çocuklarım var bi kız bi erkek 28/07/2005 doğumlular tam 3 yaş içindeler hepimizinkini allah bağışlasın.benimkilerde çok haylazlar hele oğlum çok fena kızımı hiç rahat bırakmıyor ama allah ikisinede can sağlığı versin sizi sviyorum kuzucuklarım ve böyle bi konu açtığı için arkadaşımızada teşekkür ediyorum
anaokulu için 3 yaş normal mi. Bende düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?