Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 3 yaş kreş konusu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Siz olsanız gönderir misiniz ?

• Gönderirim

OY: 19 61,3%
  • Göndermem

OY: 12 38,7%

• Ankete Katılan
    31
Hiç ağırkanlı değilimdir bi yere gideceksem herşeyi akşamdan hazırlarım ve çok erkenden kalkarım, okul 8 de başlıyor kahvaltısı var, 12.3 da bitiyor öğlen grubu 1 de geliyor
Kahvaltısı olan okul için o kadar erken kaldırmaya gerek yok. 7.45te evden çıksanız yeter. Giydirmek de 10 dakika sürer. 7.30da kalkar giyinir dişini fırçalar çıkarsınız okulda zaten kahvaltı yapacaklar.

9.30 dan önce uyanmayan çocuk için eziyet olabilir siz 10-11arasında götürseniz zaten oyun saatine denk gelir 1 de de bitiyor. Sabah uyandırmak için zorlamayın derim.
Bu şekilde yapılması yanlış. İyi bir okul ve öğretmen bunu kabul etmez zaten. Biz etmiyorduk mesela. Orası bakımrvi değil ki herkes kafasına göre gelsin.

Oğlumu 3 yaş 1 aylıkken yarım gün gönderdim. 8.30 da evdem çıktık. Şimdi 4 yaş 1 aylıkken tam güne çevirdim. Eylülde tam gün başlayacak.

Çok küçük ben olsam uykusundan uyandırıp göndermezdim. 5 yaşında benimki bu sene kayıt ettirdik.
5 yasına kadar evde nasıl tuttunuz?
5 yas okul öncesi icin gec arkadaslar ,cocuk hic kresde oyun görmeyip okuma yazma grubuyla harflere geciyor normal mi siZce?

Biz calıstıgım icin yarım gun 2yasında basladı kızım.
Cocuk drmuza sormustum zaten 3 yasında baslaması taraftarıyız,evde tutamazsınız zaten3 yastan sonra demisti.
Bi cok uzman 3 yas grubuna kres tavsiye ediyor artık.

5 yasına kadar evde nasıl tuttunuz?
5 yas okul öncesi icin gec arkadaslar ,cocuk hic kresde oyun görmeyip okuma yazma grubuyla harflere geciyor normal mi siZce?
Ben çalışmıyorum çocuğumu sürekli sosyalleştirdim. Akranlarıyla hep buluştu, park bahçe doya doya geçirdi. Dolayısıyla geç görmüyorum. Bu şekilde büyüyen az çocuk vardır. Bana göre doğru değil çok küçük yaşlarda başlaması çok şükür hayatımızda buna göreydi bu şekilde yapmak içimize sindi. Anasınıfında okuma yazmaya geçilmiyor ki onu nereden çıkarttınız? Benim göndereceğim okulda oyun var bide boyama vs etkinlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…