- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Bizde tıkanma yok ağzından nefes alıyorBizim de baska sikayetimiz yok. Sadece agizdan nefes aliyor ve gece baya horluyor. Yanliz yemek yerken falan tikaniyor benim oglum .
Sizin de mi boyle ?
Malesef tikaniyor benim oglum.Bizde tıkanma yok ağzından nefes alıyor
Son birkac gunde olduysa belki de ust solunum yoluenfeksiyonu falandir. İnsallah ameliyata gerek kalmaz cabucak iyilesir . Anliyorum sizi. Oglumun genel anesteziyle disleri tedavi edildi o bile canimi cok sıktıMalesef tikaniyor benim oglum.
Bir de doktor hemen kan tahlili de alip ameliyata alayim dedi. Bu yuzden endiselendim biraz.
Anne olmak cok cok zor gercekten.Son birkac gunde olduysa belki de ust solunum yoluenfeksiyonu falandir. İnsallah ameliyata gerek kalmaz cabucak iyilesir . Anliyorum sizi. Oglumun genel anesteziyle disleri tedavi edildi o bile canimi cok sıktı
Amin cok tskler.Bademcik mikroplari falan suzuyor diye biliyorum ben de. Aklima takiliyor 3 yasinda daha. Bademcikleri alinirsa mikrop kapmaya cok acik olacak diyeAllah acil sifa versin. Bademcik mecbur mu iice arastirin. bademcik pis havayi vs. herseyi arindiriyor.
Benim oglum dogustan rahatsizliklari var iki gunluktu ilk ameliyatini oldugunda 3 yasinda 4 ameliyati var baska sebeplerden ama siz baska dr da gidin oglunuzun sagligi icin ne gerekiyorsa onu yapmalisiniz Allah sabrini veriyor cocuklara da anne babalarina da gecmis olsun Rabbim şifa versinMerhaba sevgili kk uyeleri,
Konu oglum ve suan cok uzgunum. 3 yasinda bir oglum var. Yaklasik 1 ay once burnuna minik bir oyuncak sokmustu ve Kbb a goturduk doktor cimbizla cikardi. Herhangi birsey soylemedi.
3 4 gun once oglum birden gece horlamaya basladi. Sicak banyoda beklettim, evde buhar makinasi falan actim yine burnu acilmadi. Acaba burnuna birsey mi soktu diye hastaneye goturdum. Kbb bakti. akciger rontgeni cekildi.Burnunda kemik var ve bademcigi alinmasi gerekiyor. Hemen ameliyat olmasi gerekiyor demis esime. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Fakat daha onceki doktor hic kemik var demedi.
Doktor bakarken cok agladi korktu yavrum o yuzden hemen baska bir doktora goturemedim. Bir kac gun sonra farkli bir hastaneye de goturecegim.
Boyle bir durum yasayan var mi ya da bu ameliyati geciren var mi ?
Birden mi ortaya cikiyor bu durum ?
Kiyamiyorum evladima cok kucuk daha
Amin cok sagolun.Benim oglum dogustan rahatsizliklari var iki gunluktu ilk ameliyatini oldugunda 3 yasinda 4 ameliyati var baska sebeplerden ama siz baska dr da gidin oglunuzun sagligi icin ne gerekiyorsa onu yapmalisiniz Allah sabrini veriyor cocuklara da anne babalarina da gecmis olsun Rabbim şifa versin
Amin siz de sagolunAmin cok sagolun.
Size de cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin.
Siz de de birden mi cikti ?Benim oğlum oldu, geniz eti ve bademciği alındı. Bademcikler şiş, geniz eti kocaman çocuk tıkalıydı çok az nefes alabiliyordu. 4 yaşındaydı. Hiç korkulacak birşey yok, ameliyathaneye ağlayarak gitmesinden bile korkuyordum. Ama ameliyata almadan önce sakinleştirici şurup verdiler çocuk güle oynaya yattı sedyeye. Ama kendine gelişi çok ürkütücüydü narkozun etkisi geçene kadar çocuk çığlık çığlığa ağladı zaptedemedik delirmiş gibiydi.ama ameliyat sınrasında sıkıntı yaşamadık ağrı sızı olmadı kolay atlattık
Siz de de birden mi cikti ?
Bademciklerin olmamasi sik sik hasta olmasina sebep oldu mu ?
Gecen ay gittigimiz doktor hic boyle birsey soylemedi. [/QUOTE biz 1,5 yaşındayken geniz etini öğrendik ama 4 yaşına kadar beklememizi önerdi dr lar. Bademcik ise oğlumu 3 haftada 1 hasta ediyordu. Çocuk sürekli hasta bademcik iltihabı hadi antibiyotiğe başla. Bademcik sorunluydu bizim şişti ve hemen iltihaplanıyordu yoksa ben bademcik alınmasına karşıydım.Bunu da çektik 4 yaşına kadar. Çok şükür alındığından beri sıkıntımız yok. Ama bademcikte sıkıntı yoksa aldırmayın derim.
Merhaba sevgili kk uyeleri,
Konu oglum ve suan cok uzgunum. 3 yasinda bir oglum var. Yaklasik 1 ay once burnuna minik bir oyuncak sokmustu ve Kbb a goturduk doktor cimbizla cikardi. Herhangi birsey soylemedi.
3 4 gun once oglum birden gece horlamaya basladi. Sicak banyoda beklettim, evde buhar makinasi falan actim yine burnu acilmadi. Acaba burnuna birsey mi soktu diye hastaneye goturdum. Kbb bakti. akciger rontgeni cekildi.Burnunda kemik var ve bademcigi alinmasi gerekiyor. Hemen ameliyat olmasi gerekiyor demis esime. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Fakat daha onceki doktor hic kemik var demedi.
Doktor bakarken cok agladi korktu yavrum o yuzden hemen baska bir doktora goturemedim. Bir kac gun sonra farkli bir hastaneye de goturecegim.
Boyle bir durum yasayan var mi ya da bu ameliyati geciren var mi ?
Birden mi ortaya cikiyor bu durum ?
Kiyamiyorum evladima cok kucuk daha
Mecbur kalirsak elbette yaptiracagiz.Ben 2 yasinda bademcik ameliyati oldum doktor bademciklerimin curudugunu soylemis ameliyattan sonra cok sik hasta olurdum kucukken. Hatirliyorum boluk porcuk anlatiyorlar da mini mini bir kus sarkisini soyleyerek ailecek goturmuslerdi beni ameliyathaneye korkmayayim diye. Eger rahatlatacaksa cocugunuzu dusunmeden ameliyat ettirin.
Saol canim. Com tskler.Canim cok gecnis olsunkesinlikle baska doktorlara da gidip fikir almadan bir karar vermeyin. Gecmis olsun tekrarda. Allah tez zamanda sifasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?