3 yasinda ameliyat :(

Malesef tikaniyor benim oglum.
Bir de doktor hemen kan tahlili de alip ameliyata alayim dedi. Bu yuzden endiselendim biraz.
Son birkac gunde olduysa belki de ust solunum yoluenfeksiyonu falandir. İnsallah ameliyata gerek kalmaz cabucak iyilesir . Anliyorum sizi. Oglumun genel anesteziyle disleri tedavi edildi o bile canimi cok sıktı

Allah acil sifa versin. Bademcik mecbur mu iice arastirin. bademcik pis havayi vs. herseyi arindiriyor.

Son birkac gunde olduysa belki de ust solunum yoluenfeksiyonu falandir. İnsallah ameliyata gerek kalmaz cabucak iyilesir . Anliyorum sizi. Oglumun genel anesteziyle disleri tedavi edildi o bile canimi cok sıktı
Anne olmak cok cok zor gercekten.
Size de cok gecmis olsun.

Allah acil sifa versin. Bademcik mecbur mu iice arastirin. bademcik pis havayi vs. herseyi arindiriyor.
Amin cok tskler.Bademcik mikroplari falan suzuyor diye biliyorum ben de. Aklima takiliyor 3 yasinda daha. Bademcikleri alinirsa mikrop kapmaya cok acik olacak diye

Benim oglum dogustan rahatsizliklari var iki gunluktu ilk ameliyatini oldugunda 3 yasinda 4 ameliyati var baska sebeplerden ama siz baska dr da gidin oglunuzun sagligi icin ne gerekiyorsa onu yapmalisiniz Allah sabrini veriyor cocuklara da anne babalarina da gecmis olsun Rabbim şifa versin

Benim oğlum oldu, geniz eti ve bademciği alındı. Bademcikler şiş, geniz eti kocaman çocuk tıkalıydı çok az nefes alabiliyordu. 4 yaşındaydı. Hiç korkulacak birşey yok, ameliyathaneye ağlayarak gitmesinden bile korkuyordum. Ama ameliyata almadan önce sakinleştirici şurup verdiler çocuk güle oynaya yattı sedyeye. Ama kendine gelişi çok ürkütücüydü narkozun etkisi geçene kadar çocuk çığlık çığlığa ağladı zaptedemedik delirmiş gibiydi.ama ameliyat sınrasında sıkıntı yaşamadık ağrı sızı olmadı kolay atlattık

Amin cok sagolun.
Size de cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin.

Siz de de birden mi cikti ?
Bademciklerin olmamasi sik sik hasta olmasina sebep oldu mu ?

Gecen ay gittigimiz doktor hic boyle birsey soylemedi.

Benim kızımda 4 yaşında oldu. Biz farketmemiştik. Çok hasta da olmazdı. O da teşhiste bir kriter.
Nezle olduğu bir gün kulak burun boğaz polinliğine götürdük. Geniz eti ve çok büyük bademcikler dedi. Çok kararsız kaldım.Antibiyotik tedavisinden sonra ameliyat olduk. Kolaydı.
Ameliyattan çıkınca kızım nasılsın diye sorunca nefes alabiliyorum dedi. O zamana kadar farketmemiştim rahat nefes alamadığını .
Şuan da sık sık hasta olmaz.

6 yaşında yeğenim geniz eti alındı
çocuk nefes alıyor ve konuşması düzeldi

Ben 2 yasinda bademcik ameliyati oldum doktor bademciklerimin curudugunu soylemis ameliyattan sonra cok sik hasta olurdum kucukken. Hatirliyorum boluk porcuk anlatiyorlar da mini mini bir kus sarkisini soyleyerek ailecek goturmuslerdi beni ameliyathaneye korkmayayim diye. Eger rahatlatacaksa cocugunuzu dusunmeden ameliyat ettirin.

Canim cok gecnis olsun kesinlikle baska doktorlara da gidip fikir almadan bir karar vermeyin. Gecmis olsun tekrarda. Allah tez zamanda sifasini versin

Bademcigi falan hic sismiyor. Su zamana kadar kullandigimiz antibiyotik bir elin parmagini gecmez.
Kolay kolay hasta olan bir cocuk degil. Birden boyle olunca kafama takildi.

Mecbur kalirsak elbette yaptiracagiz.
Bir den boyle olmasi aklima takildi

Canim cok gecnis olsun kesinlikle baska doktorlara da gidip fikir almadan bir karar vermeyin. Gecmis olsun tekrarda. Allah tez zamanda sifasini versin
Saol canim. Com tskler.
Goturecegim bakalim bir kac gun daha takip edip.
Ayrica dua grubuna gel artik yarin sonuncu kisiye okuyacagiz. Ozlettin kendini

Canım hiç korkma, doğar doğmaz ameliyat edilen üstelik defalarca ameliyat edilen birsürü bebiş var.

Öncelikle güvendiğiniz bir kbbciden daha fikir alın mutlaka, o da aynı fikirde ise güvendiğiniz bi hastanede yarım saate kalmaz hallederler.

Daha 15 gün önce 3 yaşındaki yeğenim geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu şükür sıkıntısız 1 günde halloldu bitti, ertesi gün hiç bişi olmamış gibiydi.

Çok geçmiş olsun, Allahım evlatlarımıza sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…