- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Gecmis olsun size de.Benim kızımda 4 yaşında oldu. Biz farketmemiştik. Çok hasta da olmazdı. O da teşhiste bir kriter.
Nezle olduğu bir gün kulak burun boğaz polinliğine götürdük. Geniz eti ve çok büyük bademcikler dedi. Çok kararsız kaldım.Antibiyotik tedavisinden sonra ameliyat olduk. Kolaydı.
Ameliyattan çıkınca kızım nasılsın diye sorunca nefes alabiliyorum dedi. O zamana kadar farketmemiştim rahat nefes alamadığını .
Şuan da sık sık hasta olmaz.
Saol canim. Com tskler.
Goturecegim bakalim bir kac gun daha takip edip.
Ayrica dua grubuna gel artik yarin sonuncu kisiye okuyacagiz. Ozlettin kendini
Aminnnnn.Canım hiç korkma, doğar doğmaz ameliyat edilen üstelik defalarca ameliyat edilen birsürü bebiş var.
Öncelikle güvendiğiniz bir kbbciden daha fikir alın mutlaka, o da aynı fikirde ise güvendiğiniz bi hastanede yarım saate kalmaz hallederler.
Daha 15 gün önce 3 yaşındaki yeğenim geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu şükür sıkıntısız 1 günde halloldu bitti, ertesi gün hiç bişi olmamış gibiydi.
Çok geçmiş olsun, Allahım evlatlarımıza sağlık versin.
Aminnnnn.
Yegeninize de gecmis olsun.
Geniz eti birden mi ortaya cikti yegeninizde ?
Yazdiginiz bir nebze icimi rahatlatti. Evlat soz konusu olunca insan endiseleniyor.
Bademcik sorun çıkarıyorsa alınır, sizde olmamış bize olanlar. Birkaç dr sorun hemen aldırmayın.ama alınırsa da korkamyın , kolay bir ameliyat.15-20 dk lık bişeyBademcigi falan hic sismiyor. Su zamana kadar kullandigimiz antibiyotik bir elin parmagini gecmez.
Kolay kolay hasta olan bir cocuk degil. Birden boyle olunca kafama takildi.
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Ben yıllarca direndim sonuçta sadece çocuklarıma zarar verdim. Geniz etleri ve bademcikleri alındı. Yıllardır eve antibiyotik ve ilaç girmedi. Kışın 1-2 defa nezle olurlar Onuda ayakta atlatırlar.Amin cok tskler.Bademcik mikroplari falan suzuyor diye biliyorum ben de. Aklima takiliyor 3 yasinda daha. Bademcikleri alinirsa mikrop kapmaya cok acik olacak diye
3 yaşındayken burun kanaması ve uyku apnesi şikayetiyle gitmiştik. Kreşe gittiği için sık nezle oluyordu. Detaylı bir muayene oldu. Kamerayla baktı doktor. Burun kemiğinde eğrilik ve geniz eti çıktı. Kendi doktoru da bademciklerinin alınması gerekebilir demişti. KBB uzmanı bir sprey verdi, bir süre onu kullandık. Yazın tekrar bakalım çünkü bu mevsimde sürekli hasta olur, net veri olmaz dedi. Aralarda kontroller oldu. Yazın hiç bir sorunu kalmamıştı.Birden mi cikti ortaya ? Kiziniz kac yasindaydi ?
Hic ameliyat olmasi taraftari degilim zaten.
Mecbur kalirsak elbette yaptiracagiz.
Bir den boyle olmasi aklima takildi
Cok gecmis olsun . Rabbim sifa versin evladiniza. Ben yarim saatlik ameliyat icin boyle kaygilanirken sizin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.Gecmis olsun.. Yavrularimizin kilina zarar gelsin istemetiz tabi gözumuzden sakiniriz.
Basimdan hic gecmedi burunla ilgili ama seni cok iyi anliyorum ilk cocugum erken dogdu 26 haftalik cok cekti yavrum 2ci kizimda 5 aylik sag kolu dogumdan dolayi yari felcli ve fazla duzelme olmadigi icin buyuk ihtimalle ameliyat olacak ve bu ameliyat 6 saat surecekmis dedi doktor. Onun icin ne kadar zor oldugunu anliyorum.. Allah sabir versin canim Ondan gelene boynum kildan ince ,hayirlisiyla gecer inshaAllah.
Oglum kolay kolay hastalanmaz. Hatta yilda bir defa falan grip olur ayakta atlatir 2 gunde iyilesir.Oğlunuz sık hastalanır mı sebepsiz ateşlenir mi birden bunlar varsa geniz eti vardır benim kızım oldu ameliyat on dakika ama ben kapıyı yumruklayıp alıp gitmemek için zpr tuttum kendi mi ama iyiki olmuş dedim sonradan çünkü biz çok sık hastalanıyorduk
Evet suan nefes alamiyor dogru duzgun. Agzi acik uyuyor. Boylesi daha zor dediginiz gibi.Hic uzulmeyin arkadasimin kizi 3.yasinda oda yeni oldu hicte aglamamis ne kadar erken o kadar iyi oluo agrisi bile olmaz ins ama ameliyat olmazsa yazik nefes alamio gece horluo diosunuz boylesi daha zor gecmis olsun Allah sifasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?