3 yasinda ameliyat :(

Gecmis olsun size de.
Kiziniz da da birden mi cikti geniz eti ?

Saol canim. Com tskler.
Goturecegim bakalim bir kac gun daha takip edip.
Ayrica dua grubuna gel artik yarin sonuncu kisiye okuyacagiz. Ozlettin kendini

Geleyim tatam canim :)) yetistiremiyordum ama bu aralar tekrar eski duzenimi oturtmaya cabaliyorum :)). Takip edin canim insallah guzel sonuclar olur sıkma canini :)

Aminnnnn.
Yegeninize de gecmis olsun.
Geniz eti birden mi ortaya cikti yegeninizde ?
Yazdiginiz bir nebze icimi rahatlatti. Evlat soz konusu olunca insan endiseleniyor.

Aminnnnn.
Yegeninize de gecmis olsun.
Geniz eti birden mi ortaya cikti yegeninizde ?
Yazdiginiz bir nebze icimi rahatlatti. Evlat soz konusu olunca insan endiseleniyor.

Evet birden ortaya çıktı, geçmeyen grip ve Boğaz enfeksiyonu neticesinde karar verildi.

Bademcigi falan hic sismiyor. Su zamana kadar kullandigimiz antibiyotik bir elin parmagini gecmez.
Kolay kolay hasta olan bir cocuk degil. Birden boyle olunca kafama takildi.
Bademcik sorun çıkarıyorsa alınır, sizde olmamış bize olanlar. Birkaç dr sorun hemen aldırmayın.ama alınırsa da korkamyın , kolay bir ameliyat.15-20 dk lık bişey

Kemiği bilmiyorm ama oğlum gecen ay geniz eti ve bademcik küçültme ameliyatı oldu. Bende endişeliyim ama korktugum gibi olmadi. Hemen toparladı. Baska doktorada gidin gecmis olsun

Çok çok geçmiş olsun canim insallah son çare ameliyattır başka dr ile mutlaka görüşün

Amin cok tskler.Bademcik mikroplari falan suzuyor diye biliyorum ben de. Aklima takiliyor 3 yasinda daha. Bademcikleri alinirsa mikrop kapmaya cok acik olacak diye
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Ben yıllarca direndim sonuçta sadece çocuklarıma zarar verdim. Geniz etleri ve bademcikleri alındı. Yıllardır eve antibiyotik ve ilaç girmedi. Kışın 1-2 defa nezle olurlar Onuda ayakta atlatırlar.
Ayrıca hiç bir korumada yapmıyoruz.

Gecmis olsun.. Yavrularimizin kilina zarar gelsin istemetiz tabi gözumuzden sakiniriz.
Basimdan hic gecmedi burunla ilgili ama seni cok iyi anliyorum ilk cocugum erken dogdu 26 haftalik cok cekti yavrum 2ci kizimda 5 aylik sag kolu dogumdan dolayi yari felcli ve fazla duzelme olmadigi icin buyuk ihtimalle ameliyat olacak ve bu ameliyat 6 saat surecekmis dedi doktor. Onun icin ne kadar zor oldugunu anliyorum.. Allah sabir versin canim Ondan gelene boynum kildan ince ,hayirlisiyla gecer inshaAllah.

Birden mi cikti ortaya ? Kiziniz kac yasindaydi ?
Hic ameliyat olmasi taraftari degilim zaten.
3 yaşındayken burun kanaması ve uyku apnesi şikayetiyle gitmiştik. Kreşe gittiği için sık nezle oluyordu. Detaylı bir muayene oldu. Kamerayla baktı doktor. Burun kemiğinde eğrilik ve geniz eti çıktı. Kendi doktoru da bademciklerinin alınması gerekebilir demişti. KBB uzmanı bir sprey verdi, bir süre onu kullandık. Yazın tekrar bakalım çünkü bu mevsimde sürekli hasta olur, net veri olmaz dedi. Aralarda kontroller oldu. Yazın hiç bir sorunu kalmamıştı.
Başka bir arkadaşımın da kızı benimkiyle aynı yaşta. Sürekli ortakulak iltihabı oluyordu. Tüp, geniz eti ve bademcik ameliyatı için uzun süre kontrolde kaldı. İkisine de gerek kalmadı sonunda.
Tecrübeli bir doktora tekrar muayenede fayda var.

Oğlunuz sık hastalanır mı sebepsiz ateşlenir mi birden bunlar varsa geniz eti vardır benim kızım oldu ameliyat on dakika ama ben kapıyı yumruklayıp alıp gitmemek için zpr tuttum kendi mi ama iyiki olmuş dedim sonradan çünkü biz çok sık hastalanıyorduk

Mecbur kalirsak elbette yaptiracagiz.
Bir den boyle olmasi aklima takildi

Geniz etini aldirin kesinlikle, gercekten o cocuga yazik, tikanatikana yasiyor ki geniz etinin kuculmesi mumkun degil, horlama yapiyor ve yemek yerken bile tikaniyorsa durum ciddi.
Korkacak bisey yok gercekten.

Bende de kemik vardı aldırdım o yaşlarda bi çok çocuğu ameliyat ediyorlar biz yetişkiniz diye öğleden sonra ameliyata alıyorlardı öğleden önce çocukları alıyorlardı. Ve benim ameliyatımda acildi nefes alamıyordum kemik kapamıştı sürekli halsiz ve yorgundum ameliyattan sonra hafızam bile daha iyi oldu. Bnm için kolaydı ama çocuk için sıkıntısı olur mu bilmem. Ayrıca iyi bi doktor bulun bi arkadaşım aynı ameliyatı olmuştu kızın burnu yamulmuştu bende hiçbir şekil değişikliği olmadı şükür. Mükemmel bi doktorum vardı o kadar güveniyorum ki beyin ameliyatı bileyapsa hiç korkmadan olurum

Hic uzulmeyin arkadasimin kizi 3.yasinda oda yeni oldu hicte aglamamis ne kadar erken o kadar iyi oluo agrisi bile olmaz ins ama ameliyat olmazsa yazik nefes alamio gece horluo diosunuz boylesi daha zor gecmis olsun Allah sifasini versin

Cok gecmis olsun . Rabbim sifa versin evladiniza. Ben yarim saatlik ameliyat icin boyle kaygilanirken sizin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.

Oglum kolay kolay hastalanmaz. Hatta yilda bir defa falan grip olur ayakta atlatir 2 gunde iyilesir.
Bakiyorum simdi uyurkende rahat nefes alamiyor ve agzi acik uyuyor. Tek derdim iyi olmasi.

Hic uzulmeyin arkadasimin kizi 3.yasinda oda yeni oldu hicte aglamamis ne kadar erken o kadar iyi oluo agrisi bile olmaz ins ama ameliyat olmazsa yazik nefes alamio gece horluo diosunuz boylesi daha zor gecmis olsun Allah sifasini versin
Evet suan nefes alamiyor dogru duzgun. Agzi acik uyuyor. Boylesi daha zor dediginiz gibi.

Kızım iki yaşındayken ciddi bı ameliyat geçirdi bu yüzden korkunuzu anlıyorum.Benim size tek tavsiyem ameliyatı mümkünse üniversite hastanelerinde yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…