3 yasinda ameliyat :(

Bademcik zorunlu olabilir, ben zorunlu bir ameliyat gecirdim. Ancak burun kemigi icin mutlaka baska doktora gidin. Cocukken banada kemigin var ama 18inde yaptirirsin, acelesi yok diyorlardi

bademcikler vücudumuzun ilk savunma mekanizması en az 3-4 doktora sormak lazım umarım alınmasını gerektıren bı durum yoktur...

Canim emin ol simdi bademciklerden kurtulmasi daha kolay ve daha iyi. Benim yigenimin alindi 1 gun sonra oyun oynamaya geri döndü kurtuldu. Ve asla hatirlamayacak minicik oldugu icin. Kucukken daha kolay oluyor ve hemen iyilesiyorlar. Ben bademciklerimi aldirdigimda 26 yasindaydim ve inan berbatti hersey. 21 gun surdu iyilesmem. Ve doktorun tek dedigi neden kucukken aldirmadiniz.
Bu yuzden icini rahat tut bir gun bilemedin iki gun sonra geciyor. Allah sifa versin.

Cnm cocugun neyi var diye bakayim dedim konuyu gordum bademcik evet 3,4 de oluyor o yaslarda varsa sorun tum dr lar alalim diyor iylesme iki gun buyumesinden istahina enerjisine cok sey degisiyor korkma zorlanmadan,surekli hirpalanmadan az terlese yatak dosek durumlarindan kurtuluyorlar

Ama ben kemik olyini anlamadim kemik degil baska birseydir o geniz etidir ki bademcikle hallediyorlar onuda kemik olayina kemik buyumesi durmadan girmiyorlar (kiz erkek farkli olmak kaydiyla ergenlikten sonrasi yani )

Cook gecmis olsun.Allah tez zamanda sifasini versin.Kizim 1.5 yasindaydi ameliyat oldugunda.Goz kanallari tikaliydi.Hem goz doktoru hem kbb uzmani tarafindan ameliyat edildi.Genel anestezi altinda.Korkma lutfen bir doktora daha gotur ama.Cunku birinin dedigi digeriyle bazen tutmaya biliyor.Hangi sehirdesin bilmiyorum ama benim kizimi hacettepe ameliyat etti

Canim acaba doktor tam bakamadigi icin yanildi mi diye dusunuyorum. Oglum bugun hic horlamadi hic mesela.
Doktorun hemen ameliyat etmek istemesine sasirdim

Cok sagolun size de cok gecmis olsun.
Evlat olunca insan endiseleniyor iste.
Ameliyat sonrasi beni korkutuyor. Dondurma yemesi gerekiyor falan diyorlar. Benim oglum dondurma falan yemiyor hic
Bakalim pazartesi baska doktora goturecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…