- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Neden universite hastanesini tavsiye ediyorsunuz ?Kızım iki yaşındayken ciddi bı ameliyat geçirdi bu yüzden korkunuzu anlıyorum.Benim size tek tavsiyem ameliyatı mümkünse üniversite hastanelerinde yaptırın.
Arastirdik biraz. Kolay bir ameliyatmis ve ayni gun taburcu olunuyormus.Bir anne olarak tedirgin olmanizi anliyorum.
Kaynimin kizi ayni ameliyati gectigimiz yaz oldu. 1.5 yasinda bile degildi oldugunda.
Ayni gun de evdeydi.
Baska bir doktora da danisin tabi ama olmasi gerekirse olsun. Zor bir ameliyat degil.
Allah yardımcınız olsun bi doktora daha gösterin çocuk işi zor ne diyim benim kızımda ağzı açık uyurdu Allah yardımcınız olsunOglum kolay kolay hastalanmaz. Hatta yilda bir defa falan grip olur ayakta atlatir 2 gunde iyilesir.
Bakiyorum simdi uyurkende rahat nefes alamiyor ve agzi acik uyuyor. Tek derdim iyi olmasi.
Cok sagolun.Allah yardımcınız olsun bi doktora daha gösterin çocuk işi zor ne diyim benim kızımda ağzı açık uyurdu Allah yardımcınız olsun
Tsk ederim sagolun.Goturecegim mutlaka zaten. Dun cok korkutu icin tekrar bugun goturmedim. Pazartesi goturecegim.lütfen bir kaç dr götürmeden karar vermyin
çok geçmiş olsun
Yani benim kızın röntgende anlaşılmasıTsk ederim sagolun.Goturecegim mutlaka zaten. Dun cok korkutu icin tekrar bugun goturmedim. Pazartesi goturecegim.
Mesed oglum cok cok hareketli oldugu icin dun rontgen cekilemedi. Durmadi.Yani benim kızın röntgende anlaşılması
istanbuldasınız sanırım benim kızımın ameliyat doktorunu önerebilirim istersenizMutlaka baska doktorlara da goturecegim. Arkadasiniz da birden mi ortaya cikti ?
Oglumun hic birseyi yoktu birden ortaya cikti.
Arastirdik biraz. Kolay bir ameliyatmis ve ayni gun taburcu olunuyormus.
Fakat bize doktor hem.geniz eti var hem burnunda kemik var hem de bademciklerinin alinmasi gerekiyor dedi. 3 u bir arada yani.
Kayninizin kizinda da mi birden krtaya cikti ?
Aminn cok sagolun.istanbuldasınız sanırım benim kızımın ameliyat doktorunu önerebilirim isterseniz
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
benim kızım da geniz eti+kulak tüpü ameliyatı olmuştu 7 yaşındaydı anlıyorum sizi
Allah beterinden korusun
pardon :)Aminn cok sagolun.
Hayir istanbulda degiliz. Kucuk bir yerde yasadigimiz icin ifsa olmamak adina istanbul yazmistim.
:))pardon :)
Allah şifa versin kuzucuğunuza
Geçmiş olsun. Başka doktorlara da götürün muhakkak.Bademcigi falan hic sismiyor. Su zamana kadar kullandigimiz antibiyotik bir elin parmagini gecmez.
Kolay kolay hasta olan bir cocuk degil. Birden boyle olunca kafama takildi.
Cok tskler.Geçmiş olsun. Başka doktorlara da götürün muhakkak.
Belkide enfeksiyon kaynaklı birşey.
Ben güvenemezdim zira kolay kolay hasta olmaz diyorsunuz. Arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla (bu ameliyati yaptıran)çocukları sık hastalanıyordu. Öyle teşhis konuldu.
Rica ederim.Cok tskler.
Pazartesi baska doktora goturecegim muhakkak zaten. Dunku doktora hemen ameliyata almak istedi. O yuzden cok guvenemedim.
Bademcikleri falan da sismez hic. Kafam karisti baya.
Melesef ki bazi ozel hastaneler sirf para kazanmak icin herseye ameliyat diyorlar. Bir rahatsizlik vermiyorsa hic oynamayin burnunuzla bence :))))Rica ederim.
Dediğim gibi çok sık hastalanma,iştahsızlık vb bircok sorunlar oldu arkadaşlarımın çocuklarında. O sebeple kabul ettiler ameliyatı.
Sizde ani gelişmiş bir durum var. Tabiki araştırın.
Kimse üzerine alınmasın ama ufacık şeylere ameliyat diyen doktorlarda var maalesef.
Benimde burnum yamukmuş,normalde belli olmuyor bakınca,içeriden bakınca belli oluyormuş,bu yaşıma kadar farketmedik. Geçenlerde kbb'ye gittim kadın söyledi burnunuz yamuk diye,yoo dedim yamuk değil gayet düzgün benim burnum,içine elinizi hafifçe sokun farkedersiniz dedi,cidden icine doğru dokununca anladım. Hicbir şikayetimde yoktu bu zamana kadar. Bebeği doğurun,güzelce emzirin sonra isterseniz gelin halledelim dedi kadın.
Yani belki sıkinti vermeyecek bir durum vardır. Enfeksiyon olmuştur geçici bir süreçtir. Emin olmak lazım.
İşte bende onu diyorum. Görsel anlamda bir problem yok. Beni rahatsız eden hayat kalitemi etkileyen birşeyde yok. Sadece içerde yamukluk var ki 35 yaşındayım bilmiyordum ben bunu. Yamuk mu evet yamuk buda doğru ama bana bir zararı yok olmadı da şimdiye kadar.Melesef ki bazi ozel hastaneler sirf para kazanmak icin herseye ameliyat diyorlar. Bir rahatsizlik vermiyorsa hic oynamayin burnunuzla bence :))))
Oglumda hic istah sorunu yok masallah biz de cok yiyor diye sikayetciyiz
Acaba burnuna bir sey mi soktuta genzine dogru kacti diye de dusunmuyor degilim.
kizim 23 aylıkken gözünün yanından kist alindi. Uludağ Universitesi'nde yapıldı ameliyat... Bir sürü prof. girdi ameliyatına... Her hangi bir terslik durumunda müdahale şansımız çoktu. İlgi alaka derseniz inanın beş yıldızlı otel gibiydi odamız... Çocuk olduğu için tek kişilik oda ve tertemiz her yer... Hiç bir özelde bulamayacagimiz bir ortamdı. Bu yüzden üniversite hastanesini tavsiye ederim.Neden universite hastanesini tavsiye ediyorsunuz ?
Ozel hastanede dusunmustum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?