Bendeyken de yine aramıyor hep engelliyim teslim alma noktasından almak istedi mahkeme günlerinde ordan alıyor oraya bırakıyorNe pislik çıktı ya..Sizdeykende o da mı iletişim kurmuyor,alma vermeler nasıl oluyor diyelim almaya geldi ama siz markettesiniz ev kapı duvar
Gerçekten mahkeme işleri zor hep ücret çıkıyor bi dava olmuş rn az 50 binAma bu apayrı bjr işlemdir apayrı ücret gerektirir yani sizi bir kere boşadı diye ömür billah bu konuda avukatınız değil. Ücret teklif edin iletişime geçecektir
Neden boşanmıştınız? Bu kini neden?Gerçekten mahkeme işleri zor hep ücret çıkıyor bi dava olmuş rn az 50 bin
Derdi sırf bana acı çektirmek ve bunu çocuğumu kullanarak yapıyorDerdi ne peki neden size göstermiyormuş? İletişim kurdurmuyormuş? Şerefsiz adam olsa evliliğini ayakta tutardı. Çocuğa inşallsh iyi bakıyordur.
Şiddeti vardı hem fiziksel hem psikolojik ihaneti de vardı üstelikNeden boşanmıştınız? Bu kini neden?
böyle bir insana iletişimsiz 1 ay nasıl çocuk emanet ediyor bizim bu yargı sistemi? Ben bunu hala anlamadım. Hiç mi eş dost kimse yok? İlk def mı 1 ay alacak?Şiddeti vardı hem fiziksel hem psikolojik ihaneti de vardı üstelik
Bende anlamadım 3 yaşında olan bir çocuğun me gibi bir yaz tatili dönemi olur ki okula gitmiyor kreşe gitmiyor üstelikböyle bir insana iletişimsiz 1 ay nasıl çocuk emanet ediyor bizim bu yargı sistemi? Ben bunu hala anlamadım. Hiç mi eş dost kimse yok? İlk def mı 1 ay alacak?
Ay anne olmak bambaşka birşeyAslinda varya hic umursamayacaksin ama iste anne yuregi.
Benim ust komsu da bosanirken cocugu aldi, annesi zaten umursuzdu hic ikiletmedi velayeti babaya verdi, simdi de esine yalvariyormus cocugu al diye.
Asla mahrum bırakmıyorum asla ben onun hakkında iyi şeyler söylerken kendisi bana kızım seni sevmiyecek onun sevgisizliği ile yaşayacaksın tarzı sözler söylüyorEvlenilecek adamı herkes bulur mesele boşanılacak adamı bulmakta!!!! Ortak bir çocuğunuz var ortak bir hazine. Yani ne olur anlaşabilsek. 3 yaşındaki bir çocuğun özellikle kız çocuğunun annesine ihtiyacı olduğu neden göz ardı ediliyor ? Onda kalabilir ama bir anne çocuğunu daima merak eder.Çocuk sizdeyken siz bari babasından mahrum bırakmayın.Bir çocuk hem anne hem de baba sevgisine ihtiyaç duyar.
Akıllı saat alsanız kızınızı arasanız bu süreçte,babasına söyleyin,bizim yüzümüzden o terkedilmiş hissiyatı yaşayacak 1 ayCidden çocuk düştü yanağında para kadar iz oldu diye gidip darp raporu aldı savcılığa kasten yaralamadan şikayetçi bile oldu bu adam. Savcılık beni karakola çağırdı neler neler oldum. Anlatsam roman olur cidden ve ben 22 yaşında anne oldum şuan da 25 yaşındayım. Ama yavrum için canım feda çok özlücem 1 ay görememek ne demek şimdiden uykularım kaçıyor
Aslında aklıma geldi ancak taktırmaz ki biliyorumAkıllı saat alsanız kızınızı arasanız bu süreçte,babasına söyleyin,bizim yüzümüzden o terkedilmiş hissiyatı yaşayacak 1 ay
Bunu ona reva görmeyin yahu daha 3 yaşında
Asla mahrum bırakmıyorum asla ben onun hakkında iyi şeyler söylerken kendisi bana kızım seni sevmiyecek onun sevgisizliği ile yaşayacaksın tarzı sözler söylüyor
Bence öyle yengenç11 ay sizdeyken babasi ariyor mu?
11 ay nasil iletisim kuruyorsunuz?
11 ay umrunda degil 1 ay super baba mi?
ayni seyi düşünüyorum. kadini buradan vurmak istiyor yoksa cocugunu cok düşünsene boyle mahvetmezdi psikolojisini.Bence öyle yengenç
Maksadı acı çektirmek.
Aslında nasıl olsa haber vermiyor, konu sahibesi de hiç ona yalvarmasa oh biraz da sen ilgilen ben tatile gideyim dese varya çocugu almayı da bırakır gibi.
Ama işte konu sahibesi böyle yapmıyor ve yumuşak karnını da iyi biliyor eski kocası.
Yerinde olsam hiç haber et demem zaten etmeyecek.
Tatile gidecegim iyi oldu desin.
Kesinlikle yengençayni seyi düşünüyorum. kadini buradan vurmak istiyor yoksa cocugunu cok düşünsene boyle mahvetmezdi psikolojisini.
en iyisi "bir sene ben baktim, 1 ayin keyfini cikar. ben de tatil yapayim" demek cocugun olmadigi bir yerde.
Biraz aklı başında olsa çocuğu 1 ay anne sesinden görüntüsünden mahrum etmez arar görüntülu konuşturur. Kendi egoları nasıl evlatlarının önüne geçiyor aklim almiyor. Kendisi çalışıyorsa kim bakıyor çocuğa onunla iletişim kurma şansınız var mıMerhaba hanımlar
3 yaşında kızım var 5 aylıkken boşandık boşanırken ortak velayetti geçen sene babası dava açtı ben kazandım. Ancak yaz döneminde 1 Ay boyunca ayrı kalacak şekilde karar verildi babası teslim noktasından alıyor başka türlü iletişim kurmak istemediği için ondayken de ben iletişim kuramıyorum heryerden engelledi ki daha önce 10 gün ondayken hiçbir şekilde haber alamamıştım şimdi de 1 Ay boyunca alamayacağım. Hukuki olarak dilekçe yazdım babasındayekn 3. Şahıs aracılığıyla iletişim kurmak için öyle bir dava yok dediler o da olmadı başına böyle durum gelen var mı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?