3 yaşında kızımın velayeti

Evet çok uzun bir süre babası iyi bakıyor onda şüphem yok ama görememek özlem beni mahvediyor.

Hepsi beni engelledi. Ki ben kendilerine de ben oğlunuz ile boşandık ama sen kızımın babaannesisin istediğin zaman ara gör demiş bir insanım.

Biz anlaşmalı ortak velayet diye anlaştık kendisi ortak velayeti bozmak için velayet davası açtı. İnanırmısınız kızım 5 gün hastanede yattı hergün geldi yanında kaldı asla kısıtlamam çünkü o baba ama o tam tersi kızımı senden alıcam sevgisizliği ile yaşayacaksın deyip duran biri.

Biz yazmadık hakim o şekilde karar verdi. 2 haftada 1 görüyor kalmalı olarak

Kızınız telefon yada saat şarjını bilir mi? tuşlu telefon yada hatlı çocuk saati alıp verebilirsiniz. Şarjı bitince takması lazım… şarjı uzun giden küçük tuşlu telefon olabiiir. Açmayı kapatmayı çabuk öğrenir.

Diğer konularda avukatınız ile ilerleyin.

Ahh ya tam 30 gün mü kalacak ?
Kızınız nasıldı peki isteyerek gitti mi babasıyla?
Belki annemi görmek istiyorum derse dayanamaz bir baba olarak kızının isteğine kayıtsız kalmaz vicdana gelmez mi?

Kızımı bugün teslim ettim defalarca da söyledim göstermesi için hayır diyor ama bakalım içim o kadar acıyor ki tarif edilemez bir duygu
Ne pislik çıktı ya..Sizdeykende o da mı iletişim kurmuyor,alma vermeler nasıl oluyor diyelim almaya geldi ama siz markettesiniz ev kapı duvar

Ne saçma yahu çocuk için ne büyük travma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…