canım daha sen çocuksun bırak bunları sen düşünmee o daha ufacık bır bebek varsın 2.5 yasındayım desın bu sandığın gbı sorun edılcek bır mevzu değil dahada buyudüğünde inan kendısı farkına varcak ve kaç yasında olduğunu kendısı takıp eder hale gelcek suan sen çok üzerıne gdınce onu kötu bır sey sanmış ki bu kadar dretmiş sana sen 3 yasındasın dıye dreterek doğru yaptığını sanmısın ama yanlış yapmışın zamana bırak sende farkına varcaksın ki kendıiliğinden düzelcek durum
ayrıca yorumları takıp ettım arkadaşlarda karsınızda 16 yasında bır çocuk olduğunu göz ardı eden bır arkadaş olmuş ve sen normal değilsin dıye bıraz tatlı sert bır yorumda bulunmuş arkadaşım karsımızdakı daha bir çocuk acaba sen ona bu yorumu yaparak kendının normal olmadığınımı gstermek istedın anlamadım sahsen.
ayrıca yorumları takıp ettım arkadaşlarda karsınızda 16 yasında bır çocuk olduğunu göz ardı eden bır arkadaş olmuş ve sen normal değilsin dıye bıraz tatlı sert bır yorumda bulunmuş arkadaşım karsımızdakı daha bir çocuk acaba sen ona bu yorumu yaparak kendının normal olmadığınımı gstermek istedın anlamadım sahsen.