• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşında olduğunu anlamıyor.

canım daha sen çocuksun bırak bunları sen düşünmee o daha ufacık bır bebek varsın 2.5 yasındayım desın bu sandığın gbı sorun edılcek bır mevzu değil dahada buyudüğünde inan kendısı farkına varcak ve kaç yasında olduğunu kendısı takıp eder hale gelcek suan sen çok üzerıne gdınce onu kötu bır sey sanmış ki bu kadar dretmiş sana sen 3 yasındasın dıye dreterek doğru yaptığını sanmısın ama yanlış yapmışın zamana bırak sende farkına varcaksın ki kendıiliğinden düzelcek durum

ayrıca yorumları takıp ettım arkadaşlarda karsınızda 16 yasında bır çocuk olduğunu göz ardı eden bır arkadaş olmuş ve sen normal değilsin dıye bıraz tatlı sert bır yorumda bulunmuş arkadaşım karsımızdakı daha bir çocuk acaba sen ona bu yorumu yaparak kendının normal olmadığınımı gstermek istedın anlamadım sahsen.

16 yaş bir kız çocuğu için aslında o kadar da küçük bir yaş değil. Çünkü ergenliğe biliyorsunuz erkeklerden önce adım atıyorlar. Ama belki arkadaşımızın mizacı biraz daha çocuksu olabilir.

Ayrıca merak etme bu iyi birşey. demekki çocuğunuzu baskı altında büyütmüyorsunuz demektir. ben 3 yasında bile ailesi tarafından tırstırılmış çocuklar görüyorum üzülüyorum...

Yiğenim 2'buçuk yaşındaydı yarın 3 yaşında olacak. 2 buçuk diye öğretmiştik yaşını sorunca söylüyodu.Şimdi diyorum zeynep 3 yaşında oluyosun yarın diyorum 3 yaşında olmucam bananee ben 2' buçuk yaşında olmak istiyorum diyor. Bende inat ettim sanki hiç öğrenemicekmiş gibi geliyor :( Dedim yapacak birşey yok 3 yaşındasın işte yapacak birşey yok dedim çocukla çocuk oldum yani. O da ağladı. Gelip gelip aynı şeyi diyor 3 yaşında olmadım 2 buçuk yaşındayım diyor bende tamam sen öyle san dedim çünkü yine sorunca gerçek yaşını söylemesini istiyorum.Nasıl anlatabilirim ikimiz evde tektik ben bakıyodum sabahtan beri annesi geldi şimdi ona söyledim üstüne gitme boşver böyle bilsin dedi ya seneler sürerse öğrenmesi :(

uzmanlar cocuklarla asla inatlaşmayın diyor...sonucta cok kucuk anlayacak yasta degıl ...neden seneler sürsün canım cok büyük mesele degılkı bu ha 2.5 ha 3 ne fark edecek inatlaştıkca öğrenmez

Yiğenim 2'buçuk yaşındaydı yarın 3 yaşında olacak. 2 buçuk diye öğretmiştik yaşını sorunca söylüyodu.Şimdi diyorum zeynep 3 yaşında oluyosun yarın diyorum 3 yaşında olmucam bananee ben 2' buçuk yaşında olmak istiyorum diyor. Bende inat ettim sanki hiç öğrenemicekmiş gibi geliyor :( Dedim yapacak birşey yok 3 yaşındasın işte yapacak birşey yok dedim çocukla çocuk oldum yani. O da ağladı. Gelip gelip aynı şeyi diyor 3 yaşında olmadım 2 buçuk yaşındayım diyor bende tamam sen öyle san dedim çünkü yine sorunca gerçek yaşını söylemesini istiyorum.Nasıl anlatabilirim ikimiz evde tektik ben bakıyodum sabahtan beri annesi geldi şimdi ona söyledim üstüne gitme boşver böyle bilsin dedi ya seneler sürerse öğrenmesi :(

ah be güzelim, çocuklar inatçı olur. ister 3 yaşında olsun, ister 16.

sende onunla inatlaşma... bırak 2,5 desin...

keşke herkesin bu kadar küçük dertleri olsaydı...

takılmayın allah başka dert vermesin 3 yaşında olupta hala konuşamayan çocuklar var mesala benim oğlum 3 yaşında konuşamyordu bırak 3 yaşındayım demeyi anne bile demiyordu

geçmiş olsun canım düzeldimi şimdi üzüldüm Allah başka dert vermesin benimde 3.5 yaşında bir kızım var

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar sabah öyle demesini ne kadar takıntı haline getirmişsem şimdide o kadar umursamıyorum yorumlarınız sayesinde.:D İsterse 1 yaşındayım desinn bitanem o benim sabah niye bu kadar sorun ettim anlamadım -,-

Sorun çözüldüğüne göre konu yorumlara kapatılmıştır.
Konu sahibi konusunu açtırmak isterse yönetimle irtibata geçebilir.

Back
X