3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

Bu babayla devam etmeli mi..
Bitirmeli mi..
Baba boşanma derdinde
tek ebeveynli gayet güzel yaşanıyor çok da mutlu olunuyor.rest çekin eşinize alttan almayın düzelirse düzelsin düzelmezse de boşarsınız.hayata bir kere geliyoruz ve hayat çok kısa bir erkeğin psikolojik şiddetini çekemeyecek kadar kısa

Eşime göre öyle değil
Boşanınca babalık bitiyor
Bi adam Karısını severse çocuğu da sever

Sizinkisi aşk evliliği mi ? Aşk bitince gerçek karekterler ortaya çıkıyor , herkesin maskesi düşüyor, gerçek ve kalıcı olan asaletli karekterler , aşka hiç bir zaman inanmadım !!!!!!!
Güya aşk evliliği
Inanmayin
Artk bende inanmıyorum çünkü.

Nasıl bir baba yaa ufacık bebeğin aklına bunları getirebilen biri bir zahmet baba olmasın yazık yavrum nasıl üzüldüm

Eşime göre öyle değil
Boşanınca babalık bitiyor
Bi adam Karısını severse çocuğu da sever
Eşinize göre öyleyse eğer zaten bu adam çocuğunı görmeyi hak etmiyor niye zorla çocuğuyla aynı evde yaşama lüxünü veriyorsunuz bu adama

Güya aşk evliliği
Inanmayin
Artk bende inanmıyorum çünkü.
Kimse inanmasın önce adamın karekterini analiz etsin geçen hafta bizim şirkette çalışan genç güzel kız var akşamları eve ağlayarak gidiyor hay ben senin aşık olduğun adamın yüzüne tükereyim diyesim geliyor aynı şirketteler aşık olduğu çocuğu, kimin olduğunu öğrendim , karektersizin, şerefsizin biri!!!

Kızınızı neyden koruyacaksiniz ?

Eşinize göre öyleyse eğer zaten bu adam çocuğunı görmeyi hak etmiyor niye zorla çocuğuyla aynı evde yaşama lüxünü veriyorsunuz bu adama
O çocuğunu görmeyi hak etmiyor
Ama çocuğum da babayla tüm iletişimin bitmesini hak etmiyor.
Babayı ozleme ne demek ya.. 3 yaşında çocuğun ozlememe ihtimali var mı..

O çocuğunu görmeyi hak etmiyor
Ama çocuğum da babayla tüm iletişimin bitmesini hak etmiyor.
Babayı ozleme ne demek ya.. 3 yaşında çocuğun ozlememe ihtimali var mı..
Peki 3 yaşında çocuğun bunların daha fazlasını yaşaması hak mı ? Gerçekten çocuğunuzu düşünüyorsanız bu adamı eve almayın

Evet . Merhametsiz . Bana kızıp acısını ondan cikariyor

Erkeklerle tartışmayacaksın çünkü anlamıyorlar
Anlaşamıyoruz deyip vereceksin mahkemeye
Deli gibi sinir krizi geçirip en ufak şeylerde küfür eden baban bi daha gelmeyecek kızım deyip güya çocuğa söylüyor amaç sana göz dağı vermek
Terbiyesiz

Ne sanıyor kendini.
Gitmesi dünyanın sonu mu?
Toto arşa çıkmış kolay inmez.
Kapı kilidini değiştirin.
Yallah defolsun.

Kızınız ilk zamanlar özleyecek ağlayacak ama zamanla alışacaktır.
Minicik yavruya çok üzüldüm ama zorla yanında duran baba ile de ağlayacak

Niye alttan alıyorsunuz ki? İkiniz de çalışıyorsanız evdeki her işin ortaklaşa olması lazım. Mesela yemek ve çamaşır bende, bulaşık ve market-pazar eşimde.

Bir psikologdan yardım alın. Bu dönemi çocuğa nasıl anlatacağınızı öğrenin. Psikologlar Online destek veriyor virüs döneminde. Psikiyatrist ya da psikolojik danışman değil psikolog tercih edin

Sürekli kavga ediyorsanız çocuğunuz mutlaka etkilenir eşinizle konuşulmuyorsa eğer ayrılın çünkü böyle koruyabilirsiniz kavgalı ortamlarda çocuklar problemli oluyor

Ben odada değildim başka odadaydım amaç bana goz dahi değil yani. Boşanmayı koymuş kafaya o yüzden söylüyor.

Beni özleme mi tam bir öküzmüş yazık yavruma ya aramaz o baba benden demesi kandırmayın çocuğu aramasında zaten bir evladı hak etmiyor o insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…