- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Evi başımıza yıktı. Küfürler vs.. her yeri kırdı..Valla çocuğu size bırakıp ilave kavga gürültüsüz çekip gidiyorsa sukredip yeni hayatiniza merhaba deyin.emin olun herşey çok daha güzel olacak.
Keske çocuğa kapiyi actirmasaymissin.Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Ayy gitsin lutfrn ssakin uzulmeEvi başımıza yıktı. Küfürler vs.. her yeri kırdı..
Ne kadar fikirsiz ve merhametsiz bir adam. Küçücük çocuğa yaptığına bak.Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
çok üzüldüm ya babası farketmiyo mu seni ve kızını ne kadar üzdüğünü..Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Eşiniz sizden çocuğundan ,eve olan sorumluluklarından kaçıyor .Sizinle ve çocuğunuzla evin ihtiyaçlarıyla ilgilenmiyor .Eşyalarını alıp evi terkediyorsa ,muhtemelen aldatıyor .Hayatında başka biri var .Eşinizin çocuğunuza karşı o şekilde konuşması yanlış .Ancak böyle bir adamdan babalık beklemekte yanlış .Çocuğunuzun babasız büyümesi ,böyle bir evde büyümesinden çok daha iyidir .İllaki bu yaşta yaşadıkları onu ruhen yaralayacaktır .Fakat siz sevgi ve ilginizle güçlü durarak .Çocuğunuzun yaralarını zamanla sarabilirsiniz .Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
O kapıdaki eşi de olmayabilirdi. Tehlike arz eden biri de olabilirdi üstelik. Ben de kapı olayına takıldım2-7 yaş arası çocuklarla çalışan bir uzmanım.
‘Baban sen uyurken aradı’ vb. yalan söylemeyin.
Bu doğru bir yaklaşım tarzı değil.
Eşinizin hatalarını örtbas edip, gerçek olmayan bir baba figürü oluşturmayın çünkü ilerde kızınızın hayalkırıklığı daha büyük olur.
‘Baban şu anda biraz kızgın, o nedenle gitti, sakinleşmesini bekleyelim sonra ararız onu’ deyin.
Size tavsiyem daha fazla alttan almayın.
Boşanma işlemlerini başlatacağınızı söyleyin eşinize, o düşünsün gerisini.
Eşiniz geri gelince kapıyı niye kızınıza açtırdınız? Onu anlamadım.
Bundan böyle aynı durum oluşursa ilk önce kızınızı muhatap etmeyin.
Ama baba başka bir şey. İdolü, ilk aşkı. Cinsiyet rolleri üzerine aldığı en büyük örnek babası. İleride sizin aranızdaki ilişkiye benzer bir ilişkisi olabilir ya da babası gibi merhametsiz sevgisiz birine aşık olabilir. Bunların farkına varır da babasının kötü özelliklerinin kırıntısını bulduğu erkekleri eleyebilirse mutlu olabilir ancak. Elbette bu babanın varlığı, yokluğundan daha kötü. Eminim iyi zamanlarınızda da sizin zorlamanızla babalık yapıyordur çocuğuna, sizin dürtmenizle ilgileniyordur. Bu kişiden boşanarak kızınızın aldığı yanlış örneği düzeltebilirsiniz. Küfürü, hakareti, bağırış çağırışı, psikolojik şiddeti normal görmez. Beyninde bunları yapan adamdan boşanılır diye kodlar. Boşanmazsanız bunları normal görür bilinçaltında.Annesi onu çok ama çok seviyor... O da annesini çok seviyor..
Bundan şüpheniz olmasın..
Bu genç ailelere noluyor boyle. Bdv sayfasinda bosanmakla ilgili o kadar çok konu var ki. Neden bu kadar mutsuz, iletişim kuramayan aileler var. Bir insanin karakterini bilmeden evlenmek ya da bile bile kendi fişinj çekmek. Sizin için hayirli olan yol boşanmaniz. Çunki siz sadece kagitta evlisiniz. Yaşasin bakalim gençligini bekarligini. Yaşlaninca sicak yuva arar durur. Kiziniz için endişelenmeyim. Dogruyu soyleyin. Çocuktur uzulur ama alişir. Kendi yolunuzu çizin. Manyak bir kocaya muhtaç değilsinizqEşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Bekara boşanmak kolay gelir sözü geldi aklımaKızınızı korumaya onun olduğu evde sinir krizi geçirecek kadar kavga etmeyerek başlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?