3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

kızınıza büyük bir şey yaşatmışsınız. Olgun karşılıyor gibi göründüğüne bakmayın. Çocuklar sakin davranır böyle durumlarda ama içlerinde fırtınalar kopar.

Insan degilmis. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Bence bir iki seans cocuk psikologu veya psikiyatristine gitmeniz lazim. Bence de tek ebeveynle gayet iyi buyur. Varligi yoklugundan cok zarar verir boyle birinin. Varsin yokluguyla buyusun. Siddet gormesinden bin kat iyidir. Bence siz iyi bir annesiniz, hissettirmezsiniz bu durumu.

Kızınızın tamam diyişine gözlerim doldu. Bir süre babası sanki onu aramış sormuş ona resimler göndermiş gibi davransanız. Beyninde bir tramva olarak kalmasın babasının gidişi. Terk edildi hissetmesin

Ben odada değildim başka odadaydım amaç bana goz dahi değil yani. Boşanmayı koymuş kafaya o yüzden
Zorla babalık yaptıramazsınız. Böyle daha çok zarar verirsiniz çocuğunuza.
Sorumlulugunu almali.. en azından aramalı. Bu terkedilmişlik duygusunu yasatamaz çocuğuna.. benimle konuşmasına gerek yok

kızınıza büyük bir şey yaşatmışsınız. Olgun karşılıyor gibi göründüğüne bakmayın. Çocuklar sakin davranır böyle durumlarda ama içlerinde fırtınalar kopar.
Inanın ben yasatmadim
Teşekkür ederim.. hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum inanın. Herşeyi bıraktım oyun oynuyorum öpüyorum seviyorum sürekli.. zaten o da hissediyor ve biliyor annesinin onu ne kadar çok sevdigini..

Bu çok iyi bir fikir..teşekkür ederim.. sen uyurken aradı kızımı seviyorum dedi fotoğraf gönderdi sana diyebilirim..

Eşime daha önce bunu söyledim defalarca.
Asla kabul etmiyor sorun sende sen beni sinirlendiriyorsun diyor. Ama sinirlenmeye hazır bekliyor. En ufak şeyde patliyor. Bende hep gerginim onun yanında artk
Benim babamda aşırı sinirli bir adam. Tek cümle ile ortalığı kırar döker. Onun çocuğu olarak çok hareketinden etkilendim şimdi bile birisi kızacak diye düşüncelerimi söyleyemiyorum. Tam tersi karakterde bir eşe sahip olmama rağmen bir gün aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum. Evladını koru lütfen.

Tam bi salak el kadar cocuga dedigi lafa bak. Dışarıdaki kadinlar kucak acmis onu bekliolar sanio. Bu vicdansizlikla besbeter hale gelir umarim. Bu dingil çocuğu da aramaz vala. Sen simdi evdeki esyalara zarar verdigi ve evi terk ettigine dair ihtar çek noterden arkasindan gittigi tarih belli olsun yedigi haltlar da.

Kızınızı düşünüyorsanız boşanmanız lazım. Adam bunların dozunu artırarak devam edecek

Kızımın babasız buyuemsini istemedim.
Ama bu babayla da olmuyor
Bu kulübün genel bahanesidir: evladım babasız büyümesin diye boşanmıyorum... hangi baba? Evde bağıran anneyi aşağılan, çocuğun hayal dünyasını yıkan baba mı? Olmasa daha iyi değil mi?

öküz resmen öküz. Anne ile boşanınca çocuğuda boşamış olacak sanki. oh ne ala hic bir sey olmamış gibi sorumluksuz hayata devam.

Alabileceğinjz en yüksek nafakayı alın kızınıza boşanırken. Bari maddi olarak işe yarasın iskele babası.

Kızınız ici zor bir durum ne desem bilemedim. bir uzamanla konusun. biz soyle yapın deriz kızınıza ters tepebilir.

Allah ikinizinde yardımcısı olsun.

Bu babayla devam etmeli mi..
Bitirmeli mi..
Baba boşanma derdinde
Devam etmeli mi mii?? Bu adamla evliliğe devam edebileceğinizi nasıl düşünürsünüz?
3.5 yaşında bir çocuğa en söylemeyecek sözü söylemiş utanmadan.

Cevabım tabiki hayır, inşallah tek celse olur eli ayağı kesilsin sizden kızınızla huzurla yaşayın

Bu çok iyi bir fikir..teşekkür ederim.. sen uyurken aradı kızımı seviyorum dedi fotoğraf gönderdi sana diyebilirim..

Bana çok iyi bir fikir gelmedi. bir uzmana mı danışsaniz.

Daha umitlenip anne soyle ben uyanikken arasin diyebilir hadi anne o zaman biz arayalım diyebilir. Hayal kırıklığı artabilir.

Adam pislik. Yapmayacak yani. Almayacak sorumluluk. Böyle çocuğa istenmediğini hissettirmeniz daha mı iyi sizce?

Alın kızınızı, ayrılın bu mağara yaratığından, hem çocuğunuzu hem de kendinizi korumuş olursunuz. İlk başta zor olur belki tek gelirle gecinmesi ama huzurunuz olur. Kızınız sağlıklı ve huzurlu büyür.
Babamın en küçük kardeşi, cok genç yaşta vefaat etti ve karısı 1 kız çocuğu 5 yaşında yalnız kaldı. Mesleği yoktu, işi yoktu ama isteği vardı, kızına ve kendine güzel huzurlu yaşam sağlamaya. Önce küçücük bir eve girdi, en çok 40 metrekare ev, sonra bir doktorun yanına girdi çalışmaya ve o evi satın aldı, baya para biriktir diskten sonra yeni yapılmış bir binada 120 metrekare, çatı bahçeli ev aldı ve gül gibi yaşattı kızını ve kendisini.
Her yeni başlangıç çok zor oluyor ama gittikçe rahatlıyorsun. Sen sade işte ve aktif ol, gerisi kendiliğinden geliyor. Kızın ilkokul yaşlarına gelince, onun anlayacağı şekilde, babasının nasıl bir insan olduğunu söyle ve sen hicbir zaman kadınlara karşı olsun, öbür insanlara karşı olsun, saygısızlığa izin vermiyecegini söyle ve ona göre hareket et. Saygısızlığa ve agresiflige hayır. Böyle kızına örnek olursun ve ileride onunda senin gibi babası gibi bir salağın tuzağına düşmesin.
İnşallah ayrılırsın.

Eşime daha önce bunu söyledim defalarca.
Asla kabul etmiyor sorun sende sen beni sinirlendiriyorsun diyor. Ama sinirlenmeye hazır bekliyor. En ufak şeyde patliyor. Bende hep gerginim onun yanında artk
Sizi çok ama çok iyi anliyorum

Valla çocuğu size bırakıp ilave kavga gürültüsüz çekip gidiyorsa sukredip yeni hayatiniza merhaba deyin.emin olun herşey çok daha güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…