3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

Bu babayla devam etmeli mi..
Bitirmeli mi..
Baba boşanma derdinde
tek ebeveynli gayet güzel yaşanıyor çok da mutlu olunuyor.rest çekin eşinize alttan almayın düzelirse düzelsin düzelmezse de boşarsınız.hayata bir kere geliyoruz ve hayat çok kısa bir erkeğin psikolojik şiddetini çekemeyecek kadar kısa

İnan seni ve düşünceni anlıyorum ama böyle bir babayla büyümesi iyi bir fikir değil ayrılınca baba buhar olup uçmuyor yine babalığını yapacak ama en azından kavgasız gürültüsüz evde huzurla büyür bak geçmişte annelerimiz aman babasız büyümesin diye diye kaçımıza ne travmalar yaşattı açın şu formu üç beş sayfa okuyun çoğunun rezil adamlara katlanmasının tek sorumlusu o ilgi ve sevgi göstermeyen hasta ruhlu babalar huzursuz yuvalar adam kadını dövüyor sövüyor kadın diyor ki ama iyi biri merhametli biri çünkü içinde eksiklik var iki gram o eksiği doldursa yetiyor huzursuz evde büyüyen çocuklar bu huzursuzluğu bbüyünce de otomatikman normal sanıyor bunu ama iyiyken iyi ben sinirlendirdim adamı diyorlar kızınız böyle mi olsun istersiniz yoksa kendi ayakları üstünde duran kimseye minneti olmayan bir kadını mı örnek alsın istersiniz
Eşime göre öyle değil
Boşanınca babalık bitiyor
Bi adam Karısını severse çocuğu da sever

Sizinkisi aşk evliliği mi ? Aşk bitince gerçek karekterler ortaya çıkıyor , herkesin maskesi düşüyor, gerçek ve kalıcı olan asaletli karekterler , aşka hiç bir zaman inanmadım !!!!!!!
Güya aşk evliliği
Inanmayin
Artk bende inanmıyorum çünkü.

Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Nasıl bir baba yaa ufacık bebeğin aklına bunları getirebilen biri bir zahmet baba olmasın yazık yavrum nasıl üzüldüm

Eşime göre öyle değil
Boşanınca babalık bitiyor
Bi adam Karısını severse çocuğu da sever
Eşinize göre öyleyse eğer zaten bu adam çocuğunı görmeyi hak etmiyor niye zorla çocuğuyla aynı evde yaşama lüxünü veriyorsunuz bu adama

Güya aşk evliliği
Inanmayin
Artk bende inanmıyorum çünkü.
Kimse inanmasın önce adamın karekterini analiz etsin geçen hafta bizim şirkette çalışan genç güzel kız var akşamları eve ağlayarak gidiyor hay ben senin aşık olduğun adamın yüzüne tükereyim diyesim geliyor aynı şirketteler aşık olduğu çocuğu, kimin olduğunu öğrendim , karektersizin, şerefsizin biri!!!

Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Kızınızı neyden koruyacaksiniz ?

Eşinize göre öyleyse eğer zaten bu adam çocuğunı görmeyi hak etmiyor niye zorla çocuğuyla aynı evde yaşama lüxünü veriyorsunuz bu adama
O çocuğunu görmeyi hak etmiyor
Ama çocuğum da babayla tüm iletişimin bitmesini hak etmiyor.
Babayı ozleme ne demek ya.. 3 yaşında çocuğun ozlememe ihtimali var mı..

O çocuğunu görmeyi hak etmiyor
Ama çocuğum da babayla tüm iletişimin bitmesini hak etmiyor.
Babayı ozleme ne demek ya.. 3 yaşında çocuğun ozlememe ihtimali var mı..
Peki 3 yaşında çocuğun bunların daha fazlasını yaşaması hak mı ? Gerçekten çocuğunuzu düşünüyorsanız bu adamı eve almayın

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz kötü bir insan, kendi çocuğuna bile merhameti yok. Çocuğunuzu aramazsa diye üzülüyorsunuz ama arasa kimbilir neler saçmalayacak küçücük yavruya.
Kızınızla güzel bir hayat kurun kendinize bence. O da naparsa yapsın.
Evet . Merhametsiz . Bana kızıp acısını ondan cikariyor

Erkeklerle tartışmayacaksın çünkü anlamıyorlar
Anlaşamıyoruz deyip vereceksin mahkemeye
Deli gibi sinir krizi geçirip en ufak şeylerde küfür eden baban bi daha gelmeyecek kızım deyip güya çocuğa söylüyor amaç sana göz dağı vermek
Terbiyesiz

Ne sanıyor kendini.
Gitmesi dünyanın sonu mu?
Toto arşa çıkmış kolay inmez.
Kapı kilidini değiştirin.
Yallah defolsun.

Kızınız ilk zamanlar özleyecek ağlayacak ama zamanla alışacaktır.
Minicik yavruya çok üzüldüm ama zorla yanında duran baba ile de ağlayacak:(

Patlamaya hazır bomba gibi.. hiçbişey söylenmiyor.. en ufak şeyde bağirmaya başlıyor.. eve sadece uyumak ve yemek yemek için geliyor . Bize karşı ilgisiz. Evin ihtiyaçları ile ilgilenmiyor. Bende çalışıyorum ama her ise yetişmeye uğraşıyorum.yıllardır alttan alıyorum.ama ben alttan aldıkça dozunu artırdı.. artk benimde tahammülüm.azaldi
Niye alttan alıyorsunuz ki? İkiniz de çalışıyorsanız evdeki her işin ortaklaşa olması lazım. Mesela yemek ve çamaşır bende, bulaşık ve market-pazar eşimde.

Bir psikologdan yardım alın. Bu dönemi çocuğa nasıl anlatacağınızı öğrenin. Psikologlar Online destek veriyor virüs döneminde. Psikiyatrist ya da psikolojik danışman değil psikolog tercih edin

Sürekli kavga ediyorsanız çocuğunuz mutlaka etkilenir eşinizle konuşulmuyorsa eğer ayrılın çünkü böyle koruyabilirsiniz kavgalı ortamlarda çocuklar problemli oluyor

Erkeklerle tartışmayacaksın çünkü anlamıyorlar
Anlaşamıyoruz deyip vereceksin mahkemeye
Deli gibi sinir krizi geçirip en ufak şeylerde küfür eden baban bi daha gelmeyecek kızım deyip güya çocuğa söylüyor amaç sana göz dağı vermek
Terbiyesiz
Ben odada değildim başka odadaydım amaç bana goz dahi değil yani. Boşanmayı koymuş kafaya o yüzden söylüyor.

Beni özleme mi tam bir öküzmüş yazık yavruma ya aramaz o baba benden demesi kandırmayın çocuğu aramasında zaten bir evladı hak etmiyor o insan 😡

Back
X