Evleriniz yakınsa niye bıraktınız anlayamadım. Sabah kalkar yine de evinde uyurdu. Anneannesini istemesi normal çünkü uyunacak yer olarak orayı benimsemiş. Siz yine de evinizde kalmaya alıştırın, gece vardiyasında ikiniz birden mi ( eşinizle yani) evde yoksunuz, biri evdeyse çocuğunuz yine evde kalır.Çalışan bir anne olmanın zorlukları günden güne katlanıyor ve beni çok fazla üzen durumlar oluyor bunlardan biride kızımın eve gelmek istememesi. Kızıma doğum iznimden sonra annem bakmaya başladı ve gece vardiyasında olunca annemde kalıyordu bu zamanla sabahları bana zor olmasın kızımı sabahın köründe uykusundan etmeyelim diye yerini sürekli annemde kalmaya bıraktı arada gelip bizimle kalıyordu şimdi büyüdü 3 yaşında ve eve gelmek istemiyor anneannesine gitmek istiyor.
Eve gelsin diye ona oda aldık hazırladık süsledik ilgisini çekecek oyuncaklar aldık ama geldi oynadı sıkılınca yine anneanneme diye ağlamaya başladı. Kızımı bu konuda zorlamak istemiyorum ona kızmıyorum burda kal diye. Ama bu duruma çok üzülüyorum.
Anneme gidince beni bırakmak istemiyor burada kal diyor ama eve de gelmiyor beni özlüyor geldiği zaman çok güzel oyunlar oynayıp vakit geçiriyoruz ama nafile uyku gelince karanlık olunca anneannemeeeee...
Annemle evlerimiz çok yakın komşular ohh ne güzel doğurdun bıraktın annen bakıyor diyor ama ben çok üzülüyorum...
Çalışan bir anne olmanın zorlukları günden güne katlanıyor ve beni çok fazla üzen durumlar oluyor bunlardan biride kızımın eve gelmek istememesi. Kızıma doğum iznimden sonra annem bakmaya başladı ve gece vardiyasında olunca annemde kalıyordu bu zamanla sabahları bana zor olmasın kızımı sabahın köründe uykusundan etmeyelim diye yerini sürekli annemde kalmaya bıraktı arada gelip bizimle kalıyordu şimdi büyüdü 3 yaşında ve eve gelmek istemiyor anneannesine gitmek istiyor.
Eve gelsin diye ona oda aldık hazırladık süsledik ilgisini çekecek oyuncaklar aldık ama geldi oynadı sıkılınca yine anneanneme diye ağlamaya başladı. Kızımı bu konuda zorlamak istemiyorum ona kızmıyorum burda kal diye. Ama bu duruma çok üzülüyorum.
Anneme gidince beni bırakmak istemiyor burada kal diyor ama eve de gelmiyor beni özlüyor geldiği zaman çok güzel oyunlar oynayıp vakit geçiriyoruz ama nafile uyku gelince karanlık olunca anneannemeeeee...
Annemle evlerimiz çok yakın komşular ohh ne güzel doğurdun bıraktın annen bakıyor diyor ama ben çok üzülüyorum...
maalesef hayatın sillesi çalışmak zorunda kalıyoruz...ee kılıfın hazır mecbur annen bakınca ne olacak ..çocuğun içinde kötülük yok ki alıştığı yeri istiyor..zamanla alışır üzülme..yaşı ilerdikçe bilinci açıldıkça farkı kavrayacaktır..Çalışan bir anne olmanın zorlukları günden güne katlanıyor ve beni çok fazla üzen durumlar oluyor bunlardan biride kızımın eve gelmek istememesi. Kızıma doğum iznimden sonra annem bakmaya başladı ve gece vardiyasında olunca annemde kalıyordu bu zamanla sabahları bana zor olmasın kızımı sabahın köründe uykusundan etmeyelim diye yerini sürekli annemde kalmaya bıraktı arada gelip bizimle kalıyordu şimdi büyüdü 3 yaşında ve eve gelmek istemiyor anneannesine gitmek istiyor.
Evleriniz yakınsa niye bıraktınız anlayamadım. Sabah kalkar yine de evinde uyurdu. Anneannesini istemesi normal çünkü uyunacak yer olarak orayı benimsemiş. Siz yine de evinizde kalmaya alıştırın, gece vardiyasında ikiniz birden mi ( eşinizle yani) evde yoksunuz, biri evdeyse çocuğunuz yine evde kalır.
Bunlar aslında olma ihtimali çok yüksek şeyler. Ama artık olan olmuş. Bence bir pedegogdan yardım alın.
Şahsi fikrim yavrunuz evine odasina alisana kadar annenizin sizin evinizde bakmasi..
Evet zor ama bir ay kadar bunu yaparsanız sorunlar hafifler.
Ve çocuğu rezil etmek alio birakmak zor demeyin anane evine geçince de saat kaç olursa olsun bebeğinizi alin evine getirin
uyuyor dahi olsa..
Bunun tek çözümü var, anneniz sabah size gelecek. Sizin evinizde baksın, bizim durumumuz bu.Kızım 18 aylık.
Bu tarz sorun yaşamıyoruz çok şükür ama başka sorunlar var malesef
Kızınızı annesinde bırakmayın bence,gece uyuyacak olsa bile,çocuklar kaldığı yeri evi olarak benimser.Erken kalksın anneniz öğlen uykusuna yatırır.Çalışan bir anne olmanın zorlukları günden güne katlanıyor ve beni çok fazla üzen durumlar oluyor bunlardan biride kızımın eve gelmek istememesi. Kızıma doğum iznimden sonra annem bakmaya başladı ve gece vardiyasında olunca annemde kalıyordu bu zamanla sabahları bana zor olmasın kızımı sabahın köründe uykusundan etmeyelim diye yerini sürekli annemde kalmaya bıraktı arada gelip bizimle kalıyordu şimdi büyüdü 3 yaşında ve eve gelmek istemiyor anneannesine gitmek istiyor.
Her 2side baktı kızıma ama hiç biri evimde bakmak istemedi öyle kolay değil evinizde baktırsaydın beyanları , yaşlılar evinde bakmak istiyor kadın hem bakacak hem evinden mi olacak yaşlılar zaten hastalarda , genç değiller bizim gibi çok azı kızın evinde kalğr onlarda çoğunluk olarak daha sağlıklı veya genç , çocuk olayı okula gidene kadar zor hastalanması, bakımı, bakılması
öyle bakacak kimse yoksa direk işten çıkman gerek , yada kreş oda epey para ,bence çocuğun ağlamalarını ve isteklerini yerine getirirseniz problemli çocuk elinizle hazırlamış olursunuz birde bunun ergen hali var o daha zor kesinlikle onun değil sizin dedikleriniz olmalı , sizi elinizde oynatmasın dikkatli olun , bu yaşta karekter oluşuyor ,
Birde siz geç cikiyorsunuz mesrla eşiniz de mi geç saatlere kadar kaliyor. Yani anneanneden gidip eve getirip oynayip uyutamaz mi?
Kızım kızınızla aynı yaşta..Annem bakıyor evimiz yürüyerek 15-20 dk uzaklıktaydı..4 aylıktı bırakıp çalışmaya başladım..Eşimin uyanıp çocuğu anneme araba ile beraber bırakmamız yüzünden geç kalırdım işe .. sabah bırakıp akşam aldık hep çok istisnai durumlarda 3 senede toplasanız 3-4 defa gece orada kalmıştır.Ağladı sızladı annemler dayanamadı hava soğuk götürme yok ağlıyor götürme ama ben inat ettim çünkü zaten çalışmam yüzünden bağlarımız geç kuruluyor gibi geliyordu..Uyurken giydirip götürdüm herzaman çünkü 7,30 da evden çıkmış olmam lazımdı.Yanlış anlamayın sakın eleştirmek için yazmıyorum aynı durumu yaşadığımızı söylemeye çalışıyorum..Çok zor ama arkadaşların dediği gibi anneniz sizin evinizde bakabiliyorsa öyle yapın hiç olmuyorsa ağlasa da sızlasa da eve götürmeye çalışın.. Şükür şimdi kızım akşam olunca eve gidileceğini sabah yine oraya gideceğini biliyor zorlamıyor hatta anneannesine sen bekle ben sabah uyanınca gelicem diyor.Şimdi annemlerle aynı sokaktan ev aldık sabah eşimin keyfini, beklemiyorum çocuğu giydirip kucaklayıp bırakıyorum..Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?