- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ogluma sayıları ogretememistim bir türlü. Ana okuluna başlayınca biraz biraz sayabildi. Ben okul hayatında çok zorlanacagini düşünüyordum. Şimdi 1. Sınıfta , matematik de sınıfta ki en iyi öğrencilerden biri.kızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
kardeşim 3 yaşındaki çocuk 10 a kadar saymasa ne olacak ne kaybedecek söylermisin çocuğun merak duygusu varmı heveslimi neşelimi bunlara bak bence sanki 10 a kadar saysa oturup matematik çözecek ben bunlara takılmıyorum açıkçası neşeli mutlu oynasın renkleri saymayı öğrenmesi kaç gününü alır okulda yada anasınıfındakızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
Çocuk daha 3 yaşında ya, kaynak falan kasmayın kendinizi şimdiden. Eninde sonunda öğrenecek her şeyi oyun oynasın o sadece bence istemeden daha doğrusu hiç fark etmeden baskı yapıyorsunuz hissediyordur çocukkızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
Gram baski yapmadim; her daim nasil olsa ogrenir ne gerek var zorlamaya, oynasin cocuk kafasinda oldum. 7den sonra 9 diyor 8i hep atliyor, duzeltince de 8 10 diyor bu sefer 9u yiyor. Kirmizi ve sariyi birbirine karistiriyor, bunu 3 ayri dilde yapiyor, kirmizi ve yesil olsa renk koru dicem ama fanatik galatasarali kocamin kizi sari ve kirmiziyi ayird edemiyor :))kızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?