- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
bu setlerden biz de kullandık.ben de şiddetle öneririm çocuklara
Bu setler çok güzel yeğenim için kullandık
Belki farklı şeylerle ilgilenmek istiyordur arkadaşlarıyla oynarken ne ile ilgili olduğunu mutlaka belli eder zatenkızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
Süpermiş benim oğlumda herşeye pembe demeye başladı sizinkiler Gine mavi demiş en sevdiği renk penpe diyor pembe de tam diyemiyor sayıda dört baya bu ay konuşmaya başladıkAyni yasitlar canim.Anne bu maviiii ya da mavii diiilll diyolardaha tam uzun uzun cumleler yok bizde.2 kelimelik emir cumleleriyle ilerliyoruz ama her sey maviiii.
Bu yaşta bunları bilmesine gerek de yok diye düşünüyorum. Benim oğlum da hep karıştırıyor, anaokul öğretmeni ders çalışmayı değil oyun oynamayı sevdiğini söyledi. Olması gereken de bu bence. Bence siz de rahat olun birazkızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
İki haftada muhteşem dönüşüm.Hahaaâaaaa e hani bu cocuk allame i cihandi 100 kitabı vardı.Steteskop deyince akrabalar soktu.
Lulutas bu, kâh rehber öğretmeni, kâh Türkçe. Bi bakıyorsun kızıma bir şey öğretemiyorum diye dertleniyor, o da ne, iki hafta sonra üstün zekâlı bir yavru. Konularında çelişmeyen tek şey para sıkıntısı. O hep var.Hay allah ya bu konu da mı patladı
Evde ne yaparsanız yapın gerçekten olmuyor okulda öğreniyor çocuk arkadaşlarıyla birlikte her çocuk birmi tabiki değil ama çoğu okul ortamında ögrenmeyi tercih ediyorkızım 3 yaşına girdi ama ne renkleri ne sayıları öğretemedim. asla baskı vs yapmıyorum oyunlarla öğretmeye çalıştım hep ama olmuyor. renk isimlerini biliyor ama renkleri tanımıyor sadece kafasına göre bir renk söylüyor. sayıları 1-2 9 10 diye sayıyor. onun eğitimine önem veriyorum kendini geliştirsin istiyorumi önerebileceğiniz kitap kaynak ya da oyuncak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?