Demelisiniz bence. Bunca yıl demissiniz bundan sonra da dersiniz.
Ama önemli olan vatandaşlık aldıktan sonra gecinebilecek misiniz cocuklarınızla? Özel egitim masraflı mesela..
Evet demelisin Türkiye çokta iyi değil insan hakları olarak oranın vatandaşı olur orada kalırsan eğer çocukların için eminim destek alırsın geçim için de alırsın şiddet ve can korkun yoksa 7 yıl nasıl yaptıysan öyle yap sonra sığınma talep et ben olsam asla Türkiye ye dönmem arkanda zengin ailen yoksa o çocuklar harap olur
Ben cok adim attim aslinda hani taleplerim sifira yakin. Ama onun istedigi gibi bi es olma konusunda hamurumda yok. Olmuyor iste. Sabahtan aksama kadar cocuk dokuntusu toplayamiyorum.Çocukların geleceği açısından ( özel eğitim masrafı burada sizi çok aşırı zorlayacağından yani ) beklemeniz iyi olur bence.
Ve bi yolunu bulup evlilik terapistine ikna edin.
Ama ikinizde orta yolu bulsanız aslında sende biraz adım atsan o da adım atarmı ılımlı olur mu sizce ?
Meslegim varMaddi gücünüz yok ama boşanırsam çocuklarım olsun diye çocuk yapıyorsunuz. Gerçekten çok mantıklı.
Aramiz iyiyken olene kadar da yasarim diyorum. Ama ozellikle ramazan ayinda cok problem yasadik kalbim beynim vucudum her bir zerrem bosan diyor.3 yıl, dile kolay... Bin küsur gün... 26 bin küsur saat...
Mantıklı olan belki de 3 yılı sabırla doldurmak, ama mantıklı olan her zaman doğru olan mıdır, bilmiyorum.
Kalbiniz size ne fısıldıyor? Daha dayanabilirim diyor mu?
Zor bir karar, Allah yardımcınız olsun.
Cocuklarim bu ulkenin vatandasi ama egitimi burada almaktan ya da babadan ayrilmamaktan bahsediyorsaniz benim de kafami karistiran bu.Orda kalın biraz daha sabredin. Annemin benim için bu fedakarlığı yapmış olmasını çok isterdim çocuklarınızın yerinde olsam.
Esim oyle seylere inanmiyormus.Cift terapisi düşünmez mısınız? Bana aranizdaki sorunlar cozulmeyecekmis gibi gelmedi açıkçası...
Esim oyle seylere inanmiyormus.
Ben onu dinlersem zaten sorunumuz olmazmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?