- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Zekanız yüksek diyordum işte kanıtı. güzelliğimiz hakkında görmeden fikir sahibi olabiliyorsun. Enteresanİstediğiniz kadar dalga geçin. Zengin koca bulup evlendiğim de(size göre), buraya fotoğraf atıp hepinizi kıskançlıktan çatlatacağım. Umarım o zaman fesatlığınızdan ve kıskançlığınızdan orta yerinizden çatlamazsınız.
Çnükü bu kadar dalga geçme çabası ve laf sokmayı ben başka türlü algılayamıyorum.
Muhtemelen hepinizden güzelim ve bunun düşüncesi bile sizi rahatsız ediyor.
Ya atakanın videoyu okuyup yazmıssın ama kör saatci yazmayi unutmuşsun. Biraz da nihilizmden bahsedelim mi?Felsefenin başlangıç ilkeleri & temel ilkeleri
böyle buyurdu zerdüşt
çürümenin kitabı
psikanalizin temel ilkeleri
das capital
.
.
.
.
.
size burada okuduğum kitapları saysam, muhtemelen oturup ağlarsınız. Bence dalga geçecek başka şeyler bulun.
Aklıma küçük filozof atakan geldiOkusan ne olur para kazandırmıyor ki bunları okumak
Kiz konu kitletmeyi nerden öğrendin.Mune
Lütfen konuyu kilitler misiniz?
Arkadaşlar rahatsız etmekten başka hiçbir işe yaramıyorlar ve iş artık taciz etme noktasına geldi.
Cahil ve varoştuk bi de bana ah etti içinden gelerek kayıtlara geçsin.Dün bize ettiğiniz hakaretleri de yaz buraya edepsiz ahlaksız olduk ya hep sizin demenizle onları da söyleyin bari ..
Ahahahah tüh yaa neler kaçırmışımCahil ve varoştuk bi de bana ah etti içinden gelerek kayıtlara geçsin.
Etfafımda ol hep beni bulur çünküAhahahah tüh yaa neler kaçırmışım
Boşuna mı profil fotomun yanında cahil varoş yazıyor beeeAhahahah tüh yaa neler kaçırmışım
Peşinden ayrılmam bundan sonraEtfafımda ol hep beni bulur çünkü
Bence cilt bakımı falan yapalım güzelligimizle onun zengin taliplerini elinden alalım çatlasınSizi özlicem dostlarbanlandığımız sira da bizde Çiğdem gibi felsefeye yönelelim dönüşümüz muhteşem olacak
Varlik felsefesi mi okusaam ahlak felsefesi mi siyaset felsefesi mi karar veremiyorum.Sizi özlicem dostlarbanlandığımız sira da bizde Çiğdem gibi felsefeye yönelelim dönüşümüz muhteşem olacak
Oda olur bak biz çirkiniz ya gözel olmamız lazımBence cilt bakımı falan yapalım güzelligimizleonun zengin taliplerini elinden alalım çatlasın
Güzellik felsefesi nasılVarlik felsefesi mi okusaam ahlak felsefesi mi siyaset felsefesi mi karar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?