- 11 Mayıs 2020
- 116
- -22
- 13
- 36
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Terlik mi?
İşte bilgisayar mühendisliği size fazla gelmiş ondan bu hallerİşletme mezunuyum bayılabilirsiniz.
Ama okumak cok guzeldir, kitap okuyor musunuzİlgi duymuyorum.
Ama okumak cok guzeldir, kitap okuyor musunuz
İşte bilgisayar mühendisliği size fazla gelmiş ondan bu haller
Ya dün etmedin mi ah ondan bahsediyoruz zaten. Daha fazlasını nasıl yapacaksın. Zaten tutmuş. ☹Bedduam
Yönetim bilişim sistemleri artı bilgisayar programcılığıSiz ne mezunusunuz acaba?
Neler okursunuz mesela ?Evet okumayı çok severim.
Hayır başarısız ve tembel bir bilgisayar mühendisi olduğu içinNeler okursunuz mesela ?
X sevgiliniz okumayı sevmediği için mi onu kendinize uygun bulmuyorsunuz
Bılt yanlış cevap, parası olmadığı için.Hayır başarısız ve tembel bir bilgisayar mühendisi olduğu için
Kıyamam yaaİstediğiniz kadar dalga geçin. Zengin koca bulup evlendiğim de(size göre), buraya fotoğraf atıp hepinizi kıskançlıktan çatlatacağım. Umarım o zaman fesatlığınızdan ve kıskançlığınızdan orta yerinizden çatlamazsınız.
Çnükü bu kadar dalga geçme çabası ve laf sokmayı ben başka türlü algılayamıyorum.
Muhtemelen hepinizden güzelim ve bunun düşüncesi bile sizi rahatsız ediyor.
İstediğiniz kadar dalga geçin. Zengin koca bulup evlendiğim de(size göre), buraya fotoğraf atıp hepinizi kıskançlıktan çatlatacağım. Umarım o zaman fesatlığınızdan ve kıskançlığınızdan orta yerinizden çatlamazsınız.
Çnükü bu kadar dalga geçme çabası ve laf sokmayı ben başka türlü algılayamıyorum.
Neler okursunuz mesela ?
Tuğçe IşınsuNeler okursunuz mesela ?
Bence profile foto koy ağzımızın payını ver.İstediğiniz kadar dalga geçin. Zengin koca bulup evlendiğim de(size göre), buraya fotoğraf atıp hepinizi kıskançlıktan çatlatacağım. Umarım o zaman fesatlığınızdan ve kıskançlığınızdan orta yerinizden çatlamazsınız.
Felsefeyle ilgili olmanız size ekstra saygı duymam gerektirir.Felsefenin başlangıç ilkeleri & temel ilkeleri
böyle buyurdu zerdüşt
çürümenin kitabı
psikanalizin temel ilkeleri
das capital
.
.
.
.
.
size burada okuduğum kitapları saysam, muhtemelen oturup ağlarsınız. Bence dalga geçecek başka şeyler bulun.
Okusan ne olur para kazandırmıyor ki bunları okumakFelsefenin başlangıç ilkeleri & temel ilkeleri
böyle buyurdu zerdüşt
çürümenin kitabı
psikanalizin temel ilkeleri
das capital
.
.
.
.
.
size burada okuduğum kitapları saysam, muhtemelen oturup ağlarsınız. Bence dalga geçecek başka şeyler bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?