• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamayın ama sizin gibi insanlara güvenemiyorum ben.3 ay değil 3 yıl diyorsunuz,biraz desteklemeniz yeterdi halbuki okul öyle ya da böyle bitiyor,bir de birini düşünüp nasıl onun iyiliği için ayrılabiliyorsunuz ben anlamadım.Yani kimseyi kandırmayın bence.

siz olsanız ne yapardınız peki?

sizce sevmediğim için mi bıraktım? yani bir insan severek ayrılamaz mı?

şarkı o evladım..
severek ayrılalım aşka hasret kalalım...
hayır niye severek ayrılınsın pisikopatmıyız biz..

ah kısmına gelince saçmalamış ne ahı.. iki çocukla ortada bıraktın sanki çocuğu.

Bunun doğrusunu yanlışını biz bilemeyiz ki.
Siz yaşıyordunuz bu ilişkiyi.. İşin "ah aldım" kısmına takılmayın.Vicdanen rahatsız hissedecek bir durum yok ilişkiyi 2 kişi yaşar biri için kusursuz bir ilişki iken diğeri için cehennem gibi olabilir. Herkes herkesi geride bırakabilir. Benim sevgilim ah etmedi ama çok fazla dramatize etti durumu. Uzun süre hayata küstü. Ben kendimi vicdanen kötü hissetmiyorum çünkü mutsuzdum. Hepimiz benciliz kendimizi kandırmaya gerek yok. yaşadığımız ilişkide mutsuzsak bitirmek en doğrusu. asıl diğer türlüsü samimiyetsiz geliyor bana.. Seviyorsanız özlüyorsanız arayın konuşun hayat kısa. Hiçbir şeyin de garantisi yok.. İşini gücünü oturtmuş bir adamla ilişkiye başlayıp mutsuz da olabilirsiniz. Böyle işler biraz kumar. İçinizin sesini iyi dinleyin.

sizce ben yanlış mı yaptım peki? siz olsanız ne yapardınız? bitirmesini bekler miydiniz?

doğru ama ne yapabilirdim ki? ben de çok pişman oldum ama ben mezun olduktan sonra kafama dank etti. Onun yaşıtlarına bakıyorum,hepsi hayatta bir yerlere gelmiş. Yakışıklı diyebileceğiniz,işi gücü olan ve peşimde olan bir sürü erkek varken(neredeyse 2 haftada bir birisi annem ile haber yolluyor tanışmak için, beklemek sizce de saçma değil mi ama mantıken düşününce?

Benim dediğim noktaya geldik işte. Bahaneniz olmuş okulun yarım dönem uzaması. Yarım dönem beklemek size zor gelmiş çünkü size haber gönderen yakışıklı iş güç sahibi erkekler var. Mantıken düşününce evet doğru bu şekilde bir evlilik yapmak istiyorsanız sizin tercihiniz elbette ama yaptığım etik mi diye soruyorsanız hayır değil. Peki siz hayatta nereye geldiniz kendinizi sorguluyor musunuz? Üstte sormuşsunuz ya evet gayet zengin koca arıyor gözüküyorsunuz.

Bilgisayar muhendisleri iyidir, hostur uzmeyin meslektaslarimi 😁
15 ders çok gerçekten, yarım dönemde toparlaması zor. Ayrıca beklentileriniz de uyusmuyormus. Hatalı görmedim sizi, keşke daha erken farkına varıp daha once ayrilsaymissiniz. En azından çocuğun daha az zamanını çalmış olurdunuz.

şimdi şöyle aslında. 15 dersi var ama yaz okulunda 6 tanesini alacaktı mezun durumunda olduğu için,dönem içerisinde de diğerlerini alacaktı ve tek ders çift ders sınavına 2 tanesini bırakma şansı vardı. Yani aslında 13 dersi vardı. Bana baya bir beddua etti ve canım sıkılıyor bu duruma. Bir de bıraktıktan sonra mı böyle oldum, yoksa ayrılırken ders mi bahane oldu aslında bilmiyorum ama böyle sevgim bitmiş gibi hissediyorum. Ve kendi kendime, seven insan zaten ayrılmazdı,muhtemelen farkında olmadan sevginde bitmişti diye teselli ediyorum kendimi ama bilmiyorum kafam çok karışık...
15 ders az mı? 3 seneden evvel bitiremez bence okulu. Bence mantıklı bir karar olmuş. Okul bitirmenin hırsla alakası yok. Mezun olup iş hayatına atılması gerekiyor. İhtiyaçlarımızı karşılamak için çalışmak zorundayız. Yaş olmuş 28. Ne zaman okul bitecek askerlik yapacak ta iş e girecek? Evlenince yarın obür gün çalışmaz bence. Siz bakarsınız ve sinir hastası olursunuz bu adamla.

siz olsanız ne yapardınız peki?

Ben seviyorsam o kişiyi desteklerim sonuna kadar.Sevgilim işten atılabilir bu aralar,hiç ağzımı açıp da tek kelime etmedim ''senin paranı yemedim,nasıl gezeceğiz şimdi söyle bakalım'' falan diye.Bende de para yok öğrenciyim.Ne diyeyim adama ''sende iş yok ben kaçar'' mı ? Canı sıkkın mesela günlerdir,nasıl daha iyi olur diye düşünüyorum.He bir de gezip tozamıyoruz demişsiniz biz kaç aydır onu yapamıyoruz bilseniz bahanenize kendiniz gülersiniz.

şarkı o evladım..
severek ayrılalım aşka hasret kalalım...
hayır niye severek ayrılınsın pisikopatmıyız biz..

ah kısmına gelince saçmalamış ne ahı.. iki çocukla ortada bıraktın sanki çocuğu.

ama beni çok seviyordu. ve aslında karakter ve kişilik olarak bana ideal bir insandı. tek problem okul ve paraydı. bir de zamanında kısa bir ayrılığımız oldu ve sınav dönemine denk gelmişti. bana ben okulumu yarım dönem uzattım diye benden ayrılıyorsun ama ben zamanında sınav dönemi ayrıldık ve o zaman bütün sınavlarım patladı dedi. dersleri bağ

onu en zor zamanlarımda, tam da (15 dersi kalmıştı) tüm gücüyle bitirmek için uğraşırken, yarım dönem daha uzattığı için ayrıldığımı,g.. gibi ortada bıraktığımı söyledi.
Bana bir sürü hakkını asla helal etmediğini,benim gibi bir insanın da ahını aldın ya,bir daha yüzümün gülmeyeceğini vs söyledi.
asla böyle bir şey yapacak bir insan değildi, bu konuda günahını almam. o konuda süphem sıfır benim. Gerçekten seviyordu beni ve bana çok bağlıydı.

4 senelik okulun 6. senesinde 15 ders- herhalde bir, bir bucuk senelik ders- bırakıp sonra da en zor zamanlarimda vs zok bela okuyup# beddua edip bir de böyle Arabesk yakarışları olan birini daha erken terk etmen gerekirdi. Tiksindim. Sanırım siz şu an farkında değilsiniz ama bir şekilde sevgiliyken hareket, tavırlarından bir şekilde rahatsız olmuşsunuzdur. Sürekli bir sürüncemede olma, karşıdakini suçlama, gelişmemiş tavrı var gibi geldi. Ne yani sınıfı geçince terk etseniz başka nedenden size beddua ederdi. Böyle tiplerle arkadaş bile olmayın.

Konuşma arasında bunu dile getirdi . Benim maaşımla ev kredisi ödermişiz , onunkiyle geçinirmişiz . Ağzından laf almak için bende çalışmak istemediğimi söyledim . Senin kararın dedi ama zorlanırız kadınlar çalışmalı falan dedi . Zaten çalışıcam . Ama bu şekilde düşündüğü için soğumuştum . Haklımıyım bilmiyorum 😁
Böyle düşünebilir ama dile getirmesi yanlış yerinizde olsam.Senin kararın demesi güzel illa ki çalışacaksın dememiş ama senin maaşınla ev kredisi benim maaşımla geçim falan diye kendi kendine plan yapması hoş değil.Gerçekten evlenirseniz ve ev alırsanız tapuyu kendi üzerinize yaptırmayı unutmayın sevgilinizin biraz maddiyatçı biraz yapısı var gibi geldi çünkü

Tabiki iş sahibi olunca ailesinin borçlarını ödeyecek bir nevi hakkını ödeyecek ailesinin . Mühendislik fakültesi zor bir fakülte bende 6 yılda bitirdim ne yalan söyliyeyim evet sorumsuzluk yapmış olabilir fakat benim nice sınıf arkadaşlarım var birincilikle bitirip şu an da bankacılık yapan yada işi dışında farklı mesleklerde çalışan ve nice benimle beraber uzatıp da çok çok iyi şirketlerde çalışan . Evet gelecek kaygısına düşüyorsun bekli kendince haklısın da ama kendini onun yerine koymalısın bence . Sen onun yerinde olsan napardın?Ben seni kesinlikle haklı göremedim ve o çocuğa çok üzüldüm iyi ki ayrılmışsın .

15 ders az mı? 3 seneden evvel bitiremez bence okulu. Bence mantıklı bir karar olmuş. Okul bitirmenin hırsla alakası yok. Mezun olup iş hayatına atılması gerekiyor. İhtiyaçlarımızı karşılamak için çalışmak zorundayız. Yaş olmuş 28. Ne zaman okul bitecek askerlik yapacak ta iş e girecek? Evlenince yarın obür gün çalışmaz bence. Siz bakarsınız ve siinir hastası olursunuz bu adamla.

15 ders mi 3 senede bitiyor? Elbette hiçbir derse veremezse belki 10 senede de bitebilir ama ben bir dönem 8 ders aldığımı net hatırlıyorum. Eğer üstüne düşerse 1 senede bitirir kaldı ki yaz okulu yoktu benim üniversitemde. 3 sene yazmanız bence abartı olmuş

doğru ama ne yapabilirdim ki? ben de çok pişman oldum ama ben mezun olduktan sonra kafama dank etti. Onun yaşıtlarına bakıyorum,hepsi hayatta bir yerlere gelmiş. Yakışıklı diyebileceğiniz,işi gücü olan ve peşimde olan bir sürü erkek varken(neredeyse 2 haftada bir birisi annem ile haber yolluyor tanışmak için, beklemek sizce de saçma değil mi ama mantıken düşününce?
Şu cevaptan sonra bütün düşüncem degişti senin derdin sorumsuz olması falan degil çocugun az gideri olsa parası olsa sen 3 yıl daha beklerdin derdin zengin biriyle evlenmek pişman oldugun falan da yok bence arada aklına düşüyor sende kendini kandırıyorsun talipleri durumu iyi diye evlenmeyi kafaya koymuşsun onları degerlendirme istegi var sende bariz belli bu cevaptan

Yıllarımı aldın meselesine takılmayın.İnsanlar 20 30 yıl sonra anlaşamayıp boşanıyor.Mantıklı bulmamışsınız ki ayrılmışsınız.O da kendine uygun birini bulunca kızgınlığı geçecek.Boş yere beddua ettiğini anlayacak

beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X