• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burada eksik yazmışım. Ben ona aslında şunu dedim: bir ilişkide ayrılmak için şiddet,yalan ya da 3 kişi mi olması gerekir evet sen bunları yapmadın ama gelecek vaad etmiyorsun ben de ayrılacağım dedim ve üzerine de ben başka kızlar gibi senin 3 senedir paranı mı yedim dedim. oda buna çok bozuldu.
Hmm baska kızları araya katmasaydınız daha iyi olurmus, biraz asagılamıssınız cocugu üzücü onun açısından, ama ayrılmanızda sakınca yok mutlu etmicekseniz mesgul de etmiceksiniz. Allah gönlünüze göre versin. Dogru mu yaptım yanlıs mı diye kendinizi yemeyin ayrılık kararı dogru cünkü beklentiler farklılık gösterir insanlarda siz de beklentinize uygun olmadıgından bitirmissiniz bu iste

beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
Hırs yapıp patron falan oluyormuş bir de..İşin şakasını bir tarafa bırakırsak sizin ki sevgi değil alışkanlık olmuş sonradan pişman olacağınızı hiç sanmıyorum

Ya ben hiçbir erkeğin bir kadını okulu uzattın, beş kuruşsuzsun diye terk ettiğine şahit olmadım. Buraya bir kadın konu açsa sevgilim beni okulu uzattım diye terk etti, cebimde de beş kuruş param yokmuş gezip tozamamışız diye Allah artık adama ne hakaretler ne laflar gelir. Çok gezip tozmak istiyorsan kendi paranla gezeydin. Sorumsuzluk kötüdür elbette herkes gelecek kuracağı kişinin sorumluluk sahibi olmasını ister ama sonra da dönüp sana sorarlar sen kimsin? Neler başardın? Diye.

15 ders mi 3 senede bitiyor? Elbette hiçbir derse veremezse belki 10 senede de bitebilir ama ben bir dönem 8 ders aldığımı net hatırlıyorum. Eğer üstüne düşerse 1 senede bitirir kaldı ki yaz okulu yoktu benim üniversitemde. 3 sene yazmanız bence abartı olmuş
Ben normal bir insan için vermedim o süreyi. Arkadaşı o rahatlıkla ancak 3 senede bitirir.

beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...

Umarım o da ''o kadar güzel kız varken mantıken doğru değildi'' diye silip atar sizi,tek dileğim o bu konu için.

Ben normal bir insan için vermedim o süreyi. Arkadaşı o rahatlıkla ancak 3 senede bitirir.

Ya b.mühendisliği için imkan varsa bitirmeden de çok güzel işler yapılabiliyor.Ne bileyim öğretmenlik,doktorluk gibi düşünmeyin o işi,okul uzatıp da gayet iyi para kazananlar var,bizzat tanıyorum.

Bildigim birtek sey var. Bir ogrenci kendi gelecegi icin bile caba sarfetmiyorsa, ikili iliskilerde de evlilik olur bu, sevgililik olur fark etmez, yuk hep digerinin omuzundadir. O kisi bunu hep sirtlanir tasir. Simdi kizimiz adam 6 ay daha uzattim okulu dediginde "senin canin sagolsun" deseydi o okul 6 ay degil daha da uzar. Eminim ki 6 yil olmus olan o okul 6 ay daha uzamis ya... bir 6 ay daha uzar... hatta bir iki yil daha uzar....Gercekten ilgili, sorumluluk sahibi cocuklar yapmasi gerekenleri yapiyorlar. Ama bir de boyle ogrenciler var, hocanin bile pesinden kostugu. Herseyi yarim yamalak. Eksik...hayati rast gele yasayanlar....
Korona yuzunden vize yapamadim. Odev fikri cok hoslarina gitti ki ben odeve karsiyim. Sistemdeki sıkıntılar yuzunden mecbur kaldim.15 gun sonra teslim tarihi. Son teslim etmelerine 2 saat kalmis odevi aklina gelip yeni baslayanlar vardi...Hatta yetistiremeyip yarim yamalak gonderenler... onlara 1 sene sure de versem boyle olacakti....

Laflara bak :D türk filmi sandın herhalde. İki güzel kız yazılsın esamen okunmaz. Sen ne okudun çok merak ettim.

çok bencilsin.
hem sevmediğin için ayrılıyorsun hemde zor bir dönemden geçtiğini bildiğin halde dürüstçe seni artık sevmiyorum demeyip suçu ona atıyorsun.

4 senelik okulun 6. senesinde 15 ders- herhalde bir, bir bucuk senelik ders- bırakıp sonra da en zor zamanlarimda vs zok bela okuyup# beddua edip bir de böyle Arabesk yakarışları olan birini daha erken terk etmen gerekirdi. Tiksindim. Sanırım siz şu an farkında değilsiniz ama bir şekilde sevgiliyken hareket, tavırlarından bir şekilde rahatsız olmuşsunuzdur. Sürekli bir sürüncemede olma, karşıdakini suçlama, gelişmemiş tavrı var gibi geldi. Ne yani sınıfı geçince terk etseniz başka nedenden size beddua ederdi. Böyle tiplerle arkadaş bile olmayın.

onu zor zamanında bıraktığım için böyle söyledi. Bir de biz ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk ve çok güzel bir gün geçirmiştik,o yüzden de bir anda okulum uzadı maalesef diyip ben ayrılınca şoka girdi. normal de şiddet küfür vs hiçbir şey yoktu. herhangi bir konuda da beni suçlamadı. sadece bana demek istediği, bak ben zamanında seninle ayrıldım ve okulum biraz daha uzadı,ben ağzımı açmadım sana ama sen beni şimdi okul uzadı diye bırakıyorsun demek istedi...

valla doğru olanı yapmışsınız. aşk, sevgi güzel şeyler ama hep ödün veren siz olmuşsunuz. ben 2 üniversite okudum, ikincisi bittiğinde 26 yaşımdaydım. 28 yaşına kadar ne yapmışsın derler adama. birde askerliği falan var. tam gezme, tozma, hayatınızı yaşama zamanınız.
adam şöyle iyi böyle güzel diyorsunuzda o kadar iyi adam ayrıldıktan sonra size ah etmez. her sevgili olan evlenecek diye kural yok. şu ah etti kısmını söylemeseniz adama yazık derdim belki ama aslında nasıl bir karakteri olduğunu ortaya çıkarmış bence o yüzden hiç savunulacak tarafı yok. önünüze bakın artık.

Bir şey soracağım siz çalışıyor musunuz ? Ya da herhangi bir çabanız var mı ? Siz calışıp çabalamazken karsinizdaki var gücüyle çabalarken gelecek vaadetmiyorsun diye ayrılmak iki yüzlülük gibi geldi bana.3 sene boyunca okulunun uzacağını bilmiyor muydunuz ? Siz zengin koca hayalindesiniz sanirim
Onun tutumu da arabesk zaten oraya hiç girmiyorum

seneye ocak ayında %90 bitirecek,en fazla seneye hazirana kalırdı muhtemelen. ama o an sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geldi bana. çünkü yaz okulunda 6 ders alacak ve sene içerisinde 10 derse kadar alma hakkı var.

Bir şey soracağım siz çalışıyor musunuz ? Ya da herhangi bir çabanız var mı ? Siz calışıp çabalamazken karsinizdaki var gücüyle çabalarken gelecek vaadetmiyorsun diye ayrılmak iki yüzlülük gibi geldi bana.3 sene boyunca okulunun uzacağını bilmiyor muydunuz ? Siz zengin koca hayalindesiniz sanirim
Onun tutumu da arabesk zaten oraya hiç girmiyorum

bende işsizim şu anda. o dönemler de işsizdim maalesef. zengin koca aramıyorum ama rahat bir hayat istiyorum herkes gibi.

seneye ocak ayında %90 bitirecek,en fazla seneye hazirana kalırdı muhtemelen. ama o an sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geldi bana. çünkü yaz okulunda 6 ders alacak ve sene içerisinde 10 derse kadar alma hakkı var.
Corona dan dolayı bu sene büyük ihtimal yaz okulu olmayacak.

bende işsizim şu anda. o dönemler de işsizdim maalesef. zengin koca aramıyorum ama rahat bir hayat istiyorum herkes gibi.
Siz çalışmıyorken ve arayışınız da yokken karşınızdakinden issiz diye ayrilmak 10/10 hareket. Ben de rahat bir hayat istiyorum ama kendim çabalıyorum başkasına tamah etmiyorum.

Allah'ım ben de konuyu ciddiye alıyorum.Klasik bir ''ben kadınım ben çalışmasam da olur ama erkek çalışsın çabalasın'' konusu.Tabii neden olmasın ?

Aslına bakarsanız bende sizin gibiyim zora gelemem ayrılma moduna geçerim önümüzdeki ekimde ilişkimde 4.senem bitiyor beşe başlıyoruz.Benim sevgilimin iş konusu da sıkıntı ama bizim yaşlar küçük ben 22 o 23 yaşında.Ama üniversitenin başından beri böyle bekliyorum daha da 3 senemiz var önümüzde.Beklemek gerçekten zor,eğer düzgün bir karakteri varsa ve sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız sakın bırakmayın pişman olursunuz.Bu devirde düzgün insan bulmak cidden çok zor.Annem anlatmıştı bi komşusunun kızı oğlanı işi için bırakmış çocuk işsizmiş neyse aradan belli bir zaman geçiyor çocuk devlette yüksek bir mertebeye atanıyor falan sonra kız pişman oluyor.Sevgi emektir bence bekleyin,ayıp etmişsiniz 3 sene az değil.Şu an gözdağı verdim bir daha bu şekilde devam ederse kaldıramam diyin barışın bence çevremde 8 senedir bereber olan arkaşımın sevgilisi asgari ücretle çalışıyor ama kız ayrılmıyor çünkü karakteri düzgün.Para boş elbet mezunda olacaktır ömür boyu kalamaz zaten

yok bir şekilde bitirecektir. Zaten bilgisayar mühendisi olacak, bir şekilde yolunu da bulur diye düşünüyorum ama işte ne bileyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X