30-35 Ya Aras Bayanlar Kendinizi Yal Hissediyor musunuz ?

Shatsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
54
5
86
49
Ankara
10 yıl öncesi böyle bi soru sorulsa bana ooo 30 yaş için artık ununu elemiş eleğini asma yaşı derdim 35 yolun yarısı ama şimdi kendimi yolu yarılamış gibi hissetmiyorum sizce ?

Benim en çok merak etttiğim yaşlar.Bence hayatın hayat olduğu o yaşlarda anlaşılıyor ve bence bayanların en güzel olduğu yaşlar.Ben ununu elemiş eleğini asmış falan demiyorum yanisositososito

30 hımm bedenim belki ama ruhum asla:))

ne mi hissediyorum bedenimin artık bana itaat etmeyeceğini anlamaya başlıyorum

Yaşlı kelimesine karşıyım ben..
önemli olan insanın hissettiği yaştır,yaşadıklarımız,hissettiklerimiz
bazen 80-90 yaşında ,bazen de 18-20 yaşında
hissettirebiliyor..
37 yaşında bir bayan olarak kendimi yaşlı hissetmiyorum tabi ki...
olgun demek daha iyi olur bence..
Allah uzun ömür veririse benim yolum uzun,
onun için yolun yarısı kaç olur bilemeyeceğim...
hepimiz kendimizi,her daim genç hissedelim...
sevgiler...

Benimde en çok merak ettiğim yaşlardı bu yaşlar.
Şuanda 35 yaşındayım evet eskisi kadar genç olmadığımı
hissediyorum ama çok sevdim bu yaşlarımı. Hayatı çok
daha doğru değenlendiriyorum artık, ne istediğimi öğrenmiş,
kendimi tam olarak anlamış durumdayım. Yolun yarısımıdır
bilemem ama bu yaşladra olmak kortuğum gibi birşey değilmiş.
Bunu anladım şimdilerde...

ben 31 yaşındayım ve yoo yaşlı hissetmiyorum bence hayatımın en güzel dönemleri diyebilirim daha farklı bir bilinç geliyor insana göz kenarları çiziktirmeye başlasa bile:))) ki eminim her yaşta bundan sonrası için daha farklı hissediceğiz buda çok hoş bence hep 17imde olmak istemezdim kesinlikle

Geneli göz önüne alırsak bizim yaşlarımızdaki bayanlar artık evlenmiş çoluk çocuğa karışmış genel olarak hem aile hem kariyer bazında hedeflerine az çok ulaşmışlardır. Bundan sonraki dönem artık kendin için değil ailen çocukların ön planda belkide o yüzden biraz daha oturmuş ve çok fazla beklentisiz bir hayat önümüzdeki standartlarını koruma dönemi gibi geliyor bana. Acaba kaçımız 20 li yaşlardaki beklentilerimize kavuştuk merak ettim

yaşlı mı???
Nasııı yani niye yaşlı olacam dağ gibiyim taş gibiyimm alla allaaaa

ben 14 15 yaşlarındayken 20lerin başı çok büyük gelirdi..,
20li yaşların başındayken 28 29..o yaşa gelipte evlenmeyen insanlara treni kaçırmış gözüyle bakardım...
şimdi 25 yaşındayım 29 bana çok küçük geliyor.30 yaşını bile düşünmüyorum evlenmek için..babama bile neden 29 yaşında evlendin çok genç dedim...
maksat dolu dolu yaşamak yaş kaç olursa olsun...

Hadeee lenn ordan, sen 36 yaşındasın bi kere :mymeka: kalabalık yapma topikte... hade hadeee kaydirigubbakcemile

hayır arkadaşlar ayrılıkçı arkadaşa inanmayın sakınn tastamam 35 yaşındayım
ve de bu yaşımı çok seviyorum arada kendini bilmez bazı aklı evvellerkaydirigubbakcemile
abla teyze felan fıstık deselerde seviyorum bu yaşta olmayı delikafaduldenalkisalkisalkis

ben 14 15 yaşlarındayken 20lerin başı çok büyük gelirdi..,
20li yaşların başındayken 28 29..o yaşa gelipte evlenmeyen insanlara treni kaçırmış gözüyle bakardım...
şimdi 25 yaşındayım 29 bana çok küçük geliyor.30 yaşını bile düşünmüyorum evlenmek için..babama bile neden 29 yaşında evlendin çok genç dedim...
maksat dolu dolu yaşamak yaş kaç olursa olsun...

zaten evliliğe de diğer şeylere araç gözüyle bakmalısın yada şöyle söyleyim karşına gerçekten anlaştığın seni tamamlayan kişi çıktığında olacak bişey ısmarlama bi yaşı yok
ben hep derim bunu aşkın yaşı yok arkadaşım aşk olmadan da evlilik zor yaniii
evlenmek edinilecek bi kariyer değil mutluluğun aracı ha hayatımızda yoksa daha az mutluyuz demektir bi eksiklik değil yani benceee....buyrunnnnnnnnn

ben otuzu biraz geçtim ama hala soranlara otuz diyorum.sanki yukarısını söyleyince yaşlı olmaktan korkuyorum.yaşlanmaktan çok korkuyorum.keşke hep 30 da kalabilseydim

ben orta yaşlı birisi olarak kendimi daha çok 20lik hissettigim gibi gençlerle daha iyi arkadaşlık yaptıgıma inanıyorum ve 29 yaşında oglum oldugu halde kendimi çocuklarımdan daha genç hissetmemin sebebi gamsız komik veeee dünya yansa umurunda olmayan bi ablanız olarak hadi yaşı kafanıza takmayın hadi yaşamanıza bakın gülümseyin

yaşım 31
kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum
aynaya bakınca göz çevremde 1-2 kırışıklık saçımda 1-2 tel beyaz görüyorum
olsun ne farkeder, onlarla da ben aynı benim
hissettiğim ben
yaşımı seviyorum, darısı 40lı yaşlarıma...

yok valla hiç hissetmiyorum öyle şeyler...
aksine daha dinç hissediyorum...
yarım saatte 1.200 metre yüzdüm daha dün de bana mısın demedim...
on sekiz yaşında daha geberik bir haldeydim...süperim süper...
sonra cinsimden sanırım minyon gösteriyorum...
otuz bir yaşında olsam da 25'im de gibiyim..
yıllar bana cömert ben de hakkını veriyorum yılların...

Son düzenleme:
çocukken 200 yılındakaç yaşında olacağımı hesaplardım hesap makinesiyleee
peehhh yıl 2009 ben 30 u doldurmama 1 ay var ama kendimi yaşlı hissetmiyorum belki 1tane çocuğum var ya ondandır 2-3 çocuklu insanlar hep bana daha yaşlı gelmiştir nedense 2.yi doğurur sam tekrar fikrimi yazarım burayaaaaaaaa

Back
X