30-35 Ya Aras Bayanlar Kendinizi Yal Hissediyor musunuz ?

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bana göre bir kadının en güzel yaşları otuzlu yaşlardır.çünkü artık kadın ne istedigini biliyo kimligi oturuyo.inanın gülmesi bile degişiyo.bunu hülya avşar demişti 30 lu kadınların kahkahası bile bi başkadır diye.açıkçası katılıyorum.keyfini çıkaralım hanımlar.en güzel dönemimiz......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şuanda yirmi yaşındayım biraz olsun hayatın verdiği olgunluğu aldığıma inanıyorum (evlilik,cocuk)derken düşününce 30,35 çok uzak gibi geliyo insana hiç yaşı geçmesin istiyor ama eminim 35 yasınada gelsem ruhum yine genç olurdu önemli olan insanın kendini sevmesi,bakımlı olması bence...

ben bu yaşımda yaşlı gibi hissediyorum ama benimki ruhsal değil fiziksel olarak.çünkü sağlıksızım bir adım atsam düşüp kırılacakmışım gibi geliyor.
tıpkı avatrımdaki porselen bir bebek gibi..

insan bazen yorgun olduğunu hissediyor ama bazende yaşını hiç hissetmiyorum gününe göre değişebiliyor...

ben 26 yaşındayım şu an.bana o yaşlar kadının en alımlı ve çekici oluğu yaşlar gibi geliyor bakımlı olursan da 45'e kadar yolu var.hiç bir zaman bu yaşlara oo çok büyük yaşlar gözüyle bakmadım.hani tam kadın kadın olduğun yaşlardır.çünkü 20li yaşlar çok koşuşturmayla geçiyor.okulu bitir,iş bul,evlen,çocuk yap derken çok hızlı ve yoğun geçiyor yıllar.aynaya bile bakamıyor insan.ben huzuru seviyorum ya.30-35 yaşında düşündüm de şu an kendimi eşimle mutlu bir şekilde iki tane tatlı çocuk annesi (tabi çocuklar biraz büyümüş),şöyle ben de hala zayıf,sağlıklı ve bakımlı olucağım inşallah.kadınlığımın doruğunda,hayatım oturmuş ve mutlu olmayı dilerdim.

10 yıl öncesi böyle bi soru sorulsa bana ooo 30 yaş için artık ununu elemiş eleğini asma yaşı derdim 35 yolun yarısı ama şimdi kendimi yolu yarılamış gibi hissetmiyorum sizce ?

eskiden yolun yarısıymış canım, artık üçte biri...

ay hadi dörtte biri olsun, sizi mi kırıcam:27::27:

Son düzenleme:
30 yaslardan sonra kadin kendinin ne istedigini cok daha iyi biliyor akkili daha cazibeli hele bi de bakimli olursa kendini de cok severse akide sekeri gibi dir bence yikilmadik ayaktayiz:34:

Back
X