- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Valla bu yorum banada umut gibi oldu konu sahibine garanti umut olmustur:)Ben beyaz eşya mağazasında çalışıyorum buraya gelen nişanlı çiftlerin yüzde 90ı 30 ve üstü yaştalar ve dedikleri şey sakın acele etme en doğru kararı bu zamanlarda verirsin
36 da evlendim
Çok şükür mutluyum
Neden bu umutsuzluk ?
Daha çok gençsin
:) o sunumlar şuan sosyal medyada mutlu evliliğin ilk göstergesi gibi algılanıyor... Ve çevrem öyle insanlarla dolu... Gerçi gerçekte hiçbişey göründüğü gibi değil...
Ben sadece gercekten mutlu olmak istiyorum kendime ait bi düzenim ve artık bunu düşünmeden hayatla alakalı başka şeylerle zihnim meşgul olsun istiyorum... Yoruldum...
Bana biri dese ki 36 ında evleneceksin... Hiç sorun değil... Ama karanlık bi tünelde önüme ne çıkacagını bilmeden yaşıyorum... Tabı kı hayatın her alanı için bu geçerli ama belirsizlik beni daha da üzüyor... Ve evlenmiş olmak için evlenmek istemıyorum... Kaliteli biriyle kaliteli bi hayat yaşamak istiyorum ama zaman bunun katili gibi...
Ben beyaz eşya mağazasında çalışıyorum buraya gelen nişanlı çiftlerin yüzde 90ı 30 ve üstü yaştalar ve dedikleri şey sakın acele etme en doğru kararı bu zamanlarda verirsin
önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?