- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Nasıl oldu anlatsanıza :) ayrımtılıKız ne takılıyorsun. Arkadaşım 35 inde evlendi hem de ne evlenmek.
önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Nasıl oldu anlatır mısınız?Benim ablam 30 evlendi
Gelinimz 32 yasında eabimel evlendi.
Bunlar nasip kısmet işi neden ümitsizliğe kapıldınız tabiki evlenme şansınız var daha gençsiniz zaten sanki 50 yaşına gelmiş gibi yazmışsınız.
34 de evlendimönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Bir de lütfen evliliği hayatınızın merkezine oturtmayın. Kendinizi geliştirin. Çalışın ve sosyalleşin.
Bir de lütfen evliliği hayatınızın merkezine oturtmayın. Kendinizi geliştirin. Çalışın ve sosyalleşin.
**Nasıl oldu anlatır mısınız?
Cidden bu iş için benden geçti artık diye üzülüyorum...
Halbuki çoluğum çocugum olsun çok istiyorum...
Hikayem şöyle:)Hikayeniz nasıl... Anlatır mısın
Ünv mezunuyum...
Ve ıkıncı bı unv için çalışmalar yapıyorum şu sıralar...
Merkezimde değil ama sanki evlenirsem herşey rayında olacak gibi... Ve evet zaman geçiyor ve maalesef evlilikte yaş çok önemli...
Olur mu böyle düşünme ben tam senin yaşındayken hayatımın aşkını buldum 34 yaşında evlendimönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Gerçekten çok sıcak bi hıkaye...Hikayem şöyle:)
Avukatım... 24 yaşımda başladım çalışmaya... o dönemde birkaç yıl içinde bütün kuzenlerim benden küçük olanlar da dahil, btün arkadaşlarım evlendi. Ben çok göze batmaya başladım... herkes kimse yok mu demeye başladı. Yok diyince sürekli birileriyle tanıştırma, birilerini tavsiye etmeler başladı. Hiç aklımda yokken lan ben evde mi kalıyorum, gerçekten artık çok mu geç diye düşünmeye başladım. Onlarca kişiyle görüştürüldüm, tanıştırıldım... yok bende hiçbirine karşı tık yok...tam artık dedim ki herkesin hayat hikayesinde nikah olacak diye birşey yok, bekar ölen insan yok mu, demekki ben de hayatımı bekar olarak noktalayabilirim... bu kanaate vardığımda 6 yıl geçmişti. 30 yaşıma geldiğimde komşumuzun 20 yıldır görmediğim ama çocukken tanıdığım oğlu ailesi vasıtasıyla haber gönderdi bana... ayyy x miii, mümkün değil, çok gıcık bir çocuktu oooo dedim hayatın bana hazırladıklarını bilmeden... annemin tamam, kabul etme ama nolur görüş. Ben nasıl geri çevireyim kaç yıllık komşumuz sözü üzerine görüşmeyi kabul ettim.farklı şehirlerde olduğunuzdan önce telefonla görüştük.ben telefonda sesine aşık oldum adamın.şaka değil gerçek, ben 30 yaşında 13 yaşındaki ergenler gibi telefonda sesine aşık oldum adamın Bir hafta sonra sözlendim, bir ayiçinde nişan 4 ay sonra düğün...Şimdi 8 yıllık evliyiz, 3. Çocuğumuzu bekliyoruz...
Nasıl gelişti... Lütfen anlatın...Olur mu böyle düşünme ben tam senin yaşındayken hayatımın aşkını buldum 34 yaşında evlendim
İstanbul dayım...Kelebeksultan hangi sehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?