- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Peki böyle biriyle karşılaşmak için gerekli şartlar var mı hayatınızda? Mesela çalışıyorsanız iş yerinde tanışabilirsiniz. Düzenli olarak görüştüğünüz yakın arkadaşlarınız varsa onların çevresinden biriyle tanışabilirsiniz. Gittiğiniz bir eğitim, kurs veya spor salonu varsa orada tanışabilirsiniz.
O muameleyi yapani hayatindan cikar.gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Annemin sevgili dünürü... Sürekli bi insan dedikodu yapar mı? Başkalarını anlatırken bana laf çarpıyor... Kızı 20 yasında evlendı... Sanki başlarına talih kuşu kondu...O muameleyi yapani hayatindan cikar.
Şuan çalışmıyorum... Genelde evdeyim... Ikıncı donem başlıycak bır kursum var...
Ama eğer evlilik kısmetse ve yazılmış bişeyse onun beni bulması gerekmez mı
Sokak sokak onu mu arıyım
Tamam kardesinin kv si cok mu onemli senin icin? Kulak ardi et sende.Annemin sevgili dünürü... Sürekli bi insan dedikodu yapar mı? Başkalarını anlatırken bana laf çarpıyor... Kızı 20 yasında evlendı... Sanki başlarına talih kuşu kondu...
Çıkar... benim çıktı. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ümidinizi kaybetmeyin, karamsar olmayın ve hep hayırlısını dileyin.30 yaş hiiiiç geç değil evlenmek için.önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Cikar.
Ben önümüdeki ay 30. Olucam.
Yeni nişanlandim.
Belki komik olucak ama evlenmek istemiyorum. Böyle cok mutluyum.
Çıkar... benim çıktı. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ümidinizi kaybetmeyin, karamsar olmayın ve hep hayırlısını dileyin.30 yaş hiiiiç geç değil evlenmek için.
Canım ben 33 yaşımda evlendim.hatta 34 sayılır.1 senelik evliyim.eminim karşına istediğin gibi biri çıkıcaktır.insanların lafına aldırış etme.etrafımızdakiler için yaşamıyoruz sonuçta.milletin iması lafı sözü bitmez.hayattan tad almaya bak sen.önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Tühhhh tren kaçtı desene... ayrı eve çıkma sen direkt huzur evine yerleş belki bi emekli kısmetin çıkar.önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Canım bu hayatın her alanında karşılaşacağın bir durum... ilişkiye başlayacaksın, söz nişan yok mu yoksa ciddi değil misin diyecekler... nişanlanacaksın, düğün ne zaman, arayı açmayın diyecekler... evleneceksin, çocuk yok mu hadi olmuyor mu yoksa diyecekler. Doğuraxaksın hani ikinci diyecekler. Hemen ikinciyi yapsan ay acelen neydi , ilkine yazık diyecekler. Arayı açsan oo çok açtın arayı, olmaz artık ikinci diyecekler.... insanlar diyecek birşeyler mutlaka bulacaklar, tıka kulaklarını etrafa... huzur onda:)gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Tühhhh tren kaçtı desene... ayrı eve çıkma sen direkt huzur evine yerleş belki bi emekli kısmetin çıkar.
Amaaaan banada hep arkadaşlar takılıyordu köprüden önce son çıkış vs bir sürü laflar. Yok işte bir sürü kedi al bari onlarla yaşarsın falan filan :))) Dinlemeeeeegercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Kız ne takılıyorsun. Arkadaşım 35 inde evlendi hem de ne evlenmek.Huzur evi değil huzurlu bir evim olur inşallah :)
Bu mesajı bütün geceyi ağlamış olarak geçirmiş bir bayan olarak yazdım... Ve gerçekten ümitsizim... Karamsarlık o sebeple olmuş olabilir...
Bu arada sana bunları sorabilecek insanları çıkar hayatından. Annenin dürümü diyorsun değil mi? O gelmeden önce çık evden. Gez,dolaş. Arkadaşların mı soruyor? Az görüş. Kendine yeni çevre edin. İlla evli çocuklu arkadaşlarınla mı görüşmek zorundasın? Sana iyi geliyorsa görüş o ayrı ama iyi gelmiyorsa bırak. Şuna karar ver; seni sıkan çevre mi evlenememen mi? Muhtemelen çevredir. Uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?