30 dan sonra evlilik şansı...

Şuan çalışmıyorum... Genelde evdeyim... Ikıncı donem başlıycak bır kursum var...
Ama eğer evlilik kısmetse ve yazılmış bişeyse onun beni bulması gerekmez mı
Sokak sokak onu mu arıyım

Şuan çalışmıyorum... Genelde evdeyim... Ikıncı donem başlıycak bır kursum var...
Ama eğer evlilik kısmetse ve yazılmış bişeyse onun beni bulması gerekmez mı
Sokak sokak onu mu arıyım

Evlilik kısmet ama kısmet insanın ayağına gelen bir şey değil ki. Dışarıyla etkileşimini ne kadar artırırsan daha fazla insan tanırsın.

Çevrenin söylediklerine de ya kulağını tıkayıp duymamazdan gel ya da içinde tutma yapıştır cevabı gitsin.

Cikar.
Ben önümüdeki ay 30. Olucam.
Yeni nişanlandim.

Belki komik olucak ama evlenmek istemiyorum. Böyle cok mutluyum.

Çıkar... benim çıktı. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ümidinizi kaybetmeyin, karamsar olmayın ve hep hayırlısını dileyin.30 yaş hiiiiç geç değil evlenmek için.

Canım ben 33 yaşımda evlendim.hatta 34 sayılır.1 senelik evliyim.eminim karşına istediğin gibi biri çıkıcaktır.insanların lafına aldırış etme.etrafımızdakiler için yaşamıyoruz sonuçta.milletin iması lafı sözü bitmez.hayattan tad almaya bak sen.

Annem bundan 30 sene önce 32 yaşında evlenmiş. Yengem 20 küsür sene önce 32 sinde evlendi. Dayım 35 yaşındaydı. Çıkar niye çıkmasın? Evleneceğine kendin İnan önce. Burada bile 30undan sonra evlenen bir sürü insan var.

Tühhhh tren kaçtı desene... ayrı eve çıkma sen direkt huzur evine yerleş belki bi emekli kısmetin çıkar.

gercekler böyleyse neden bana evde kalmış muamelesi yapılıyor...
Canım bu hayatın her alanında karşılaşacağın bir durum... ilişkiye başlayacaksın, söz nişan yok mu yoksa ciddi değil misin diyecekler... nişanlanacaksın, düğün ne zaman, arayı açmayın diyecekler... evleneceksin, çocuk yok mu hadi olmuyor mu yoksa diyecekler. Doğuraxaksın hani ikinci diyecekler. Hemen ikinciyi yapsan ay acelen neydi , ilkine yazık diyecekler. Arayı açsan oo çok açtın arayı, olmaz artık ikinci diyecekler.... insanlar diyecek birşeyler mutlaka bulacaklar, tıka kulaklarını etrafa... huzur onda:)

Önce iş bulmalısın. Bu sayede çevren de genişler, para kazandığın için daha çok sosyalleşebilirsin de. Evde otururken ve çalışmazken nasıl yeni insanlarla tanışacaksın ve nasıl ihtimaller doğacak? Teyzeler buluversin bana diyorsan o başka, o zaman haber salacaksın, buluverin bana birini diyeceksin, bakınacaklar. O evde kaldın imasını yapanları da azıcık payla. 20 yaşındaki kızını evlendirmekle övünen bir anne cahilin dibidir, vizyonsuzdur. Bu cehaletini ona göstermeni tavsiye ediyorum.

Tühhhh tren kaçtı desene... ayrı eve çıkma sen direkt huzur evine yerleş belki bi emekli kısmetin çıkar.
Huzur evi değil huzurlu bir evim olur inşallah :)
Bu mesajı bütün geceyi ağlamış olarak geçirmiş bir bayan olarak yazdım... Ve gerçekten ümitsizim... Karamsarlık o sebeple olmuş olabilir...

Bu arada sana bunları sorabilecek insanları çıkar hayatından. Annenin dürümü diyorsun değil mi? O gelmeden önce çık evden. Gez,dolaş. Arkadaşların mı soruyor? Az görüş. Kendine yeni çevre edin. İlla evli çocuklu arkadaşlarınla mı görüşmek zorundasın? Sana iyi geliyorsa görüş o ayrı ama iyi gelmiyorsa bırak. Şuna karar ver; seni sıkan çevre mi evlenememen mi? Muhtemelen çevredir. Uzak dur.

Kendi ailem bile artık umutsuz... Annem çeyizlerimi sağa sola dağıtmaya başladı bile...
Babamında cümleleri ve eylemleri vurucu... Evlat ayrımı yapması kayırması ayrı bı muamma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…