30 dan sonra evlilik şansı...

neyin mucizesi allahın sevgili kuluymuşsun. erken evlememek ile. ama şöyle de birşey var. sen şimdi 70 yaşında hiç evlenmeyen neneler gibi konuştugun ve hissettigin (ki geç kalmış degilsin. 38-40 ından evlenip cocuk doguran biriiiirrrrr sürü kadın var) için seni ilk kim isterse ona varırsan büyük hata edersin. ve gene üzgünüm senin evlenemedim evlenemedim tüh tüh evde kaldım diyen kızlar hep aynı yanlışa düşüyuorlar.

ayyy cok genc evlenmişsin.

Ayrica siz engelli bir insanla evlenirmisiniz kimseyi asagilamak istemedim ama gercekler bunlar

Dil kemiği olmayan bir duyu organıdır ama arada bir kemiği varmış gibi davranmalıyız hepimiz, belki siz sadece iç dökmek için içinizde hiçbir art niyet beslemeden yazıyorsunuz ama bu sitede engelli insanlar ve engelli kardeşlerimizin yakınlarının olduğunu bilmenizi isterim.

Bugün elimiz ayağımız tutuyor, kolumuz bacağımız sağlam ama yarının garantisi yok.

Niye evlenmeyesiniz, etrafımda o kadar çok ki 30 35 yaşında olup da evlenen hatta daha yaşlı olup da evlenen.
Hem de kendilerine gayet denk insanlarla maddi manevi beğendikleri kişilerle evlendiler.
Şu anda bir arkadaşım 33 yaşında ev kızı ve 34 yaşında biri ile evlenme hazırlığında mesela ilk aklıma gelen.
Hiç öyle umutsuzluğa kapılmayın ama şansınızı artıracak çevrelere girin iş, okul vs.
İşin garibi erkekler de bulamıyor eşimin o kadar çok bekar aradaşı var ki mesela. Normal de insanlar ama kızlar beğenmiyormuş.

Yani iki yorum birbirine ters.Biri kör topal olsun farketmez diyor.Biri engelli demiş diyor.Engelli de olsa tanımaya çalışmış.Bilemedim.

Son düzenleme:
30 lu yaşlar kadının en güzel olduğu yaşlardır. seçiciliği bırakıp , kendinde biraz değişiklikler yap ki hayatında da farklılıklara kapı açılsın. Tanıdığım artık 40 yaş üstü 2 bayan var ikiside hiçbir kısmetini beyenmeyip evde kaldılar ikisininde pişmanlığı ne biliyomusun ? Çocuk .. bazen diyolar ki keşke kel mel demeseydim evlenseydim bir çocuğum olsaydı vs diye o zaman üzülüyorum. Yalnız yaşlanmak zor hayata bağlayan bişeyleri olmalı insanın

Kizlarimizin boyle dusunmeleri hep bu toplum baskisi. Milletin cenesi durmuyor. Bir ara ne kadar uzulmustum evlilik olmuyor diye erken evlenmedim ama simdiki aklim olsa daha gec evlenirdim

Daha dur yasin genç canım illa ki bulursun arkadaş vasıtası ile vs ortamlara gir kurslara falan git bence
Kurslarda da turlarda da sadece o hızmetı alıp gıtme derdınde oluyo ınsanlar...ve de cogunlugu kadınlar teskıl edıyo zaten..kaldı kı; kadını bu denlı mınleyen, tutucu zıhnıyetlı bı toplumda bı kadının her hangı bır sosyal ortamda (ıs-okul gıbı uzun surelı paylasımalrın oldugu ortamlar harıc) bır erkegı ıkna etmesı cokk zorr!!!

Yalnız bu hiç olumlu bir örnek olmamış kör topal ne bulursan al işte olmuş

Engelli insanları küçümsüyorsunuz ama siz sağlamsınız da ne oluyor? Bulup evlenseydiniz o halde, buralarda ağlanmasaydınız? İnsanları ayrıştırdığınız sürece onlara muhtaç kalırsınız. Bugün olmasa bile yarın herkes engelli adayıdır.
Kimse demiyor ki ağır engeli olan insanlarla evlenilir diye ama yapmayın ufak tefek sorunları olanları kendi mutsuz dünyanıza çekmeyin. Bırakın onlar mutlu olsun.

Yalnız bu hiç olumlu bir örnek olmamış kör topal ne bulursan al işte olmuş
YOk asla öyle demek istemedim. Aksine kör topal demeden evlenecek olsaydı zaten bu yaşa kadar evlenşrdi konu sahibi arkadaş. Ama evlenemeyen kadınların önündeki engel seçicilikleri bence gerisi kısmetine kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…