- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
Alımlı bakımlı güçlü...İkimizinde ilk evliliği. Plaza kadını ne? İlk kez duydum.
Yaş faktorunu ortadan kaldıran seyler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alımlı bakımlı güçlü...İkimizinde ilk evliliği. Plaza kadını ne? İlk kez duydum.
Ben de sizin gibi umitsizdim. Bir programa çıkan konuğun anlattıkları dönüm noktam oldu hayatımda. Ama youtuba atmamislar bulamıyorum. Buldugum anda size göndereceğim. Program beyaz tv de Hayatta her şey var adlı program, konuk da zafer Akıncı adlı psikolog idi.
Bulursanız buradan da paylaşır mısın? Ya da yasaksa özelden bana da atar mısınız?'Sanssizlik diye bir şey yoktur' temalı bir programdı ve bunun üzerine bir sürü somut örnek verdi ayrıca studyoda deneyler yaptı. Şansiz olduğuma inanan ben ne kadar şanslı olduğum düşünmeye başladım ve kendime güvenim geldi. yapamayacağım hiçbir şey yok hayatta diye düşünmeye başladım. o kadar değiştim ki içimde anlatamam. ama o videoyu bulmam lazım ya etkisi geçer diye korkuyorum
Cidden yaptın mı bunu?Arkadaşlar son durum açıklaması yapıyorum... Bir evlendirme sitesine kayıt oldum... Şuan erkek tayıfesınden sogudum... Sanırım vazgecmek üzereyım evlılıkten :)) şaka bir yana...
Allah hayırlısını cıkarsın karşımıza kendısı bulsun bızı inşallah...aılesıyle kendısıyle özel biri olur ınsallah... Sanırım duaya devam...
Ben aslında tam da senın gıbı dusunuyorum30' dan sonra zor... Niye zor? Fiziksel olarak, daha doğrusu temelde incelersen 35' ten sonra doğurganlık azalıyor. Dış görünüş ve fizik olarak yıpranıyorsun. Erkekler 30 yaşında 20-25 yaşlarında kızları tercih ediyorlar öncelikli olarak, bunun dışında 35-40 yaşında adamların ilgi alanına giriyorsun genelde, onlar da o yaşa kadar ya sorunlu evlenememiş ya da mükemmeliyetçi oluyor veya evlenip boşanmış kişiler oluyor. Kısacası zor, forumda yok ya hiç olur mu herkes 30 yaşında evleniyor diyenler çok olacaktır fakat bu kendini kandırmaktan başka bir şey değil.. O iş erkekler için geçerli...
Evet yaptım :)) ben de kendıme ınanamıyorum...Cidden yaptın mı bunu?![]()
Ben de merak etmiyor değilim :) Cesaret edemiyorum sadece.Evet yaptım :)) ben de kendıme ınanamıyorum...
Ama bu aksamlık sanırım ıcım kaldırmıyor... :)
Evet, piyango gibi bazı şeyler bir anda değişir ya öyle bir şey olabilir ama sadece umut edebiliyorsun böyle bir durumu.. Yaş ilerledikçe karşındaki erkek doğal olarak geçmişine karşı ön yargılı yaklaşıyor, bu yaşa kadar kim bilir kaç kişiyle flört etmiştir gibisinden... Kimisi sorun etmiyor, fakat o tipler de gevşek gamsız veya muhtaç tipler oluyor dolayısıyla onlarla da evlenilmiyor. Tek ipte iki cambaz oynatmak gibi, bazı şeyleri göz ardı ederek evlenmek için maddi manevi yeterli şartları sağlıyorsa karşındaki fazla irdelemeden evlenmek lazım.. Yaş malesef bayanlar için aleyhe işliyor...Ben aslında tam da senın gıbı dusunuyorum
Ve bu sebepten ümitsizim...
Allah olmazları oldurandır ınsallah guzel seyler olur beklemekten baska caremız yok
Hiç girme bence farklı bır ortam...Ben de merak etmiyor değilim :) Cesaret edemiyorum sadece.
İyice merak ettim şu anda. :)Hiç girme bence farklı bır ortam...
Ama komik gırdıgımden berı guluyorum :))
Eşim ol baştacı yaparım seni diyenler var :))