30 dan sonra yaşlanma modu

Bu arda ABD nin yaş ortalaması Tr den fazla diye biliyorum ben burda 80 yaşında nine yerinden kalkamiyor yada yaşamıyor.

İnsanların çoğu 30 lu yaşlarda İzdivaç yapıyor fakat arka arkaya dogurmayincada kalkınca yine yipranabilir kadınlarımız.
Bu yaslanma olayi genlerle de cok ilgili.. Mesela annem 51 yasinda ama 40-43 gosteriyor tas catlasa ve 3 cocuk dogurmus, zamaninda skntilar da yasamis maddi olsun manevi olsun, daha yeni yeni kirisiyor ki oyle bakim kremleri filan da kullanmazdi, sadece nemlendirici filan.. Ben de kucuk gosteriyorum oldugumdan.. Yapisal yani..
Benden 1 yas kucuk arkadasim var mesela, goz cevresi kirismis, cunku cok zayif, sarisin bir de, cildi de kuru oldugundan oyle olmus.. Ki Allah' a cok sukur cok mutlu bi kiz..
Biz cok takiyoruz yav, mimik cizgisini bile kirisiklik saniyoruz : ))

Ben de 30. yaş günüme yaklastikca biraz değişik hissediyorum kendimi ama o kadar da büyük birsey degil ha 29 ha 30 hayatim ayni sekilde devam ederken rakamların pek de önemi olmuyor diye düşünüyorum
20li yaslarda yasayamadigim seyler icin hayiflandigim anlar olmuyor değil ama çok şükür sağlığım.yerinde Allah ömür verdikce yine istediklerimi yaparim diyorum
20 yasina girerken daha zor gelmisti :)

Bi
Bu arda ABD nin yaş ortalaması Tr den fazla diye biliyorum ben burda 80 yaşında nine yerinden kalkamiyor yada yaşamıyor.
bu da ayrı bir konu tabi. Bizimkiler 50 li yaşlara gelince (80 yil yasayacak olsalar bile) yaşlılık moduna giriyorlar. Ve hayattan ellerini çekiyorlar. Yabancılar ise 60 li 70 li yaşlarda dünya turuna çıkacak kadar cesaretliler. Bizimkilerin tek hayali çocuklarını evlendirip, 60 yaşına gelince çocuklarının evine kaynak yapmak :))

Cui Bono benim 18-20 yaşından beri kaz ayaklarim var :) aman nolcak hayat guzel deyip geçiyorum her seye takarsak ömür geçmez kardesine de sana da guzel yillar diliyorum

Cui Bono benim 18-20 yaşından beri kaz ayaklarim var :) aman nolcak hayat guzel deyip geçiyorum her seye takarsak ömür geçmez kardesine de sana da guzel yillar diliyorum
amin canim,teşekkürler,hepimize..
Aslinda onlar mimik çizgisi iste, guldukce hepimizde belli hatlar kalici hale geliyor zamanla.. Ama oyle bi algi var ki, yok kirisiklik, aman yaslilik derken kadinlari ne bicim bi cendereye sokuyorlar.. Demissin ya hani, hayatim normal akisinda devam ederken rakamların pek onemi olmuyor, cok cok dogru.. Hele bir de Allah'in izniyle mutluysan; hicc aldirmiyorsun..
Ben mesela 23-24 yasinda evliydim ve oyle mutsuzdum ki, ne genc gibi hissedebiliyordum ne de icimde bi heves vardi.. Simdi ise 26 yasinda bosanmis bi insanim, o insanlardan kurtulmus ve ozume dönmüş olmanin verdigi mutlulukla cok cok sukur enerji doluyum.. Yasim o zamana gore buyumus olsa da eski lavantayim..
Yani onemli olan mutlu veya mutsuz olmak.. Kendini nasil hissettigin..

Aynen bizim jenerasyon umut bakımlı ve depresyona girmeye daha musait.

benim anneannemde 85 yasina dogru vefat etti.gercekten yuzu kaymak gibiydi kirisiklik yoktu.annem simgi 60 da ve onunda kirisikligi yok bizler herseyi cok takip uzuluyoruz.

Takma zaten sağlıklı olalım yaşlanalım ins.

Evet onlar da yaşlanıyor ama erkekler her zaman orta yaşlarda daha karizmatik oluyorlar ve kızların ilgisini daha çok çekiyorlar bence
Kendîni bilmeyenlerin dikkatini çeker ancak netice olarak evli erkeğe bakan adam degildir

Aynen 60 li yaşlarda dinç kadın sayısı bile az buralarda.

Dünya turuna bende çıkmayı çok istiyorum ama yaşlanma dan ins.

Yanlış düşünüyorsun 18 yaşında genç kızlarımız aldatıyor bu gün yaşla alakali değil. Karakter meselesi.
Aldatılma yaş ile alakalı değil tabi. Dedim ya benim paranoyak dusuncelerim :) Guzellik gecince geriye sadece esi eve baglayacak sevgi ve saygimiz kalacak. Geçenlerde internette diyor ya Adriana lima nin aldatıldığı bir dünyada seni harcarlar hatce :)))

Hemen bi örnekle anlatayım 30 yaşındayım kendimi bildim bileli yüz üstü yatarım, geçen aya kadar olmayan bu ay oldu ve sabahları gözlerim torbalı uyanır oldum, 30 itibariyle cilt elastikiyetini kaynettiginden yüz üstü yatmak böyle etkilere neden olabiliyomus, e haliyle insan vay be yaşlanıyoruz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…