Bu arda ABD nin yaş ortalaması Tr den fazla diye biliyorum ben burda 80 yaşında nine yerinden kalkamiyor yada yaşamıyor.Bende 30 yaşına girince aynen böyle şeyler düşündüm. Gençliğimin ve güzelliğimin son yılları.. artık zirveden düşüşe geçme vakti.. eşimi artık güzelliğime güvenerek elimde tutamiycam.. benden daha genç ve ciltleri düzgün kadınlar olacak.. Vs Vs Vs .. şimdi 30 lu yaşlara alıştım biraz daha .. bu düşüncelerden de uzaklaştım. Hayatımın son gençlik yıllarını iyi değerlendirmek istiyorum sadece.
Bu arada yukarıdaki düşünceler klasik paranoyak 30 lu yaş kadını düşünceleridir. Lütfen itibar edip derin düşüncelere dalmayiniz
Bu yaslanma olayi genlerle de cok ilgili.. Mesela annem 51 yasinda ama 40-43 gosteriyor tas catlasa ve 3 cocuk dogurmus, zamaninda skntilar da yasamis maddi olsun manevi olsun, daha yeni yeni kirisiyor ki oyle bakim kremleri filan da kullanmazdi, sadece nemlendirici filan.. Ben de kucuk gosteriyorum oldugumdan.. Yapisal yani..İnsanların çoğu 30 lu yaşlarda İzdivaç yapıyor fakat arka arkaya dogurmayincada kalkınca yine yipranabilir kadınlarımız.
Evet onlar da yaşlanıyor ama erkekler her zaman orta yaşlarda daha karizmatik oluyorlar ve kızların ilgisini daha çok çekiyorlar benceEşim açısından bakmadım olaya hiç sonuçta oda yaşlanacak
bu da ayrı bir konu tabi. Bizimkiler 50 li yaşlara gelince (80 yil yasayacak olsalar bile) yaşlılık moduna giriyorlar. Ve hayattan ellerini çekiyorlar. Yabancılar ise 60 li 70 li yaşlarda dünya turuna çıkacak kadar cesaretliler. Bizimkilerin tek hayali çocuklarını evlendirip, 60 yaşına gelince çocuklarının evine kaynak yapmak :))Bu arda ABD nin yaş ortalaması Tr den fazla diye biliyorum ben burda 80 yaşında nine yerinden kalkamiyor yada yaşamıyor.
amin canim,teşekkürler,hepimize..Cui Bono benim 18-20 yaşından beri kaz ayaklarim var :) aman nolcak hayat guzel deyip geçiyorum her seye takarsak ömür geçmez kardesine de sana da guzel yillar diliyorum
Aynen bizim jenerasyon umut bakımlı ve depresyona girmeye daha musait.Bu yaslanma olayi genlerle de cok ilgili.. Mesela annem 51 yasinda ama 40-43 gosteriyor tas catlasa ve 3 cocuk dogurmus, zamaninda skntilar da yasamis maddi olsun manevi olsun, daha yeni yeni kirisiyor ki oyle bakim kremleri filan da kullanmazdi, sadece nemlendirici filan.. Ben de kucuk gosteriyorum oldugumdan.. Yapisal yani..
Benden 1 yas kucuk arkadasim var mesela, goz cevresi kirismis, cunku cok zayif, sarisin bir de, cildi de kuru oldugundan oyle olmus.. Ki Allah' a cok sukur cok mutlu bi kiz..
Biz cok takiyoruz yav, mimik cizgisini bile kirisiklik saniyoruz : ))
Takma zaten sağlıklı olalım yaşlanalım ins.Ben de 30. yaş günüme yaklastikca biraz değişik hissediyorum kendimi ama o kadar da büyük birsey degil ha 29 ha 30 hayatim ayni sekilde devam ederken rakamların pek de önemi olmuyor diye düşünüyorum
20li yaslarda yasayamadigim seyler icin hayiflandigim anlar olmuyor değil ama çok şükür sağlığım.yerinde Allah ömür verdikce yine istediklerimi yaparim diyorum
20 yasina girerken daha zor gelmisti :)
Kendîni bilmeyenlerin dikkatini çeker ancak netice olarak evli erkeğe bakan adam degildirEvet onlar da yaşlanıyor ama erkekler her zaman orta yaşlarda daha karizmatik oluyorlar ve kızların ilgisini daha çok çekiyorlar bence
Aynen 60 li yaşlarda dinç kadın sayısı bile az buralarda.Bi
bu da ayrı bir konu tabi. Bizimkiler 50 li yaşlara gelince (80 yil yasayacak olsalar bile) yaşlılık moduna giriyorlar. Ve hayattan ellerini çekiyorlar. Yabancılar ise 60 li 70 li yaşlarda dünya turuna çıkacak kadar cesaretliler. Bizimkilerin tek hayali çocuklarını evlendirip, 60 yaşına gelince çocuklarının evine kaynak yapmak :))
Evet zaten o tip insanlar daha tehlikeli değil mi? Zaman kadının aleyhine işliyor maalesefKendîni bilmeyenlerin dikkatini çeker ancak netice olarak evli erkeğe bakan adam degildir
Sizin ki genetik cnm muhtemelen sende öyle olucaksin.benim anneannemde 85 yasina dogru vefat etti.gercekten yuzu kaymak gibiydi kirisiklik yoktu.annem simgi 60 da ve onunda kirisikligi yok bizler herseyi cok takip uzuluyoruz.
Yanlış düşünüyorsun 18 yaşında genç kızlarımız aldatıyor bu gün yaşla alakali değil. Karakter meselesi.Evet zaten o tip insanlar daha tehlikeli değil mi? Zaman kadının aleyhine işliyor maalesef
sanmam insallah oyle olurda herseye uzulen takan ben deniz var evlendikten sonra boyle oldumSizin ki genetik cnm muhtemelen sende öyle olucaksin.
Dünya turuna bende çıkmayı çok istiyorum ama yaşlanma dan ins.Bi
bu da ayrı bir konu tabi. Bizimkiler 50 li yaşlara gelince (80 yil yasayacak olsalar bile) yaşlılık moduna giriyorlar. Ve hayattan ellerini çekiyorlar. Yabancılar ise 60 li 70 li yaşlarda dünya turuna çıkacak kadar cesaretliler. Bizimkilerin tek hayali çocuklarını evlendirip, 60 yaşına gelince çocuklarının evine kaynak yapmak :))
Hepimiz öyle inanki evlilik insanı mahvediyosanmam insallah oyle olurda herseye uzulen takan ben deniz var evlendikten sonra boyle oldum
Aldatılma yaş ile alakalı değil tabi. Dedim ya benim paranoyak dusuncelerim :) Guzellik gecince geriye sadece esi eve baglayacak sevgi ve saygimiz kalacak. Geçenlerde internette diyor ya Adriana lima nin aldatıldığı bir dünyada seni harcarlar hatce :)))Yanlış düşünüyorsun 18 yaşında genç kızlarımız aldatıyor bu gün yaşla alakali değil. Karakter meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?