- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Aynı aydınlanmaya bi sene önce yaşadım :) 18 lik halime yeniden dönmek istiyorum bu kafamla30 umdan sonra kendim adına kararlar aldım. 18 imden daha genç hissediyorum. Kilo verdim. Lazere gidiyorum gerçi lazere sağlık için belli bölgeye gitmem gerekiyor du ama ben komple gidiyorum. Eskisi gibi sadece eşim ve oğluma alışveriş için gezmeyip kendimi ihmal etmiyorum. Karşı marketeçıkarken bile ne giydiğime hatta evde ev kıyafetime bile dikkat ediyorum. Hobi ediniyorum. Çiçek bakımı dikiş ahşap boyama vs derken ev içinde boş boş oturmamış oluyorum. Her türlü kavga gürültü çıkacak negatif elektrik dolu ortamdan süzülup kaçıyorum. 31 oldum gerçi. Ama hep diyorum. Aklımı başıma alıp kendimi değerli hissettiğim yaş oldu 30. Ve anladım ki olayın özü kendini mutlu etmek sevmek. Sonrası geliyor. Mutlu olunca saçlar daha parlak cilt daha canlı. Beyazlar car saçta ama boyuyorum onları da :)
Aynen 30 yaşından önce insan kendi kıymetini bilemiyor30 umdan sonra kendim adına kararlar aldım. 18 imden daha genç hissediyorum. Kilo verdim. Lazere gidiyorum gerçi lazere sağlık için belli bölgeye gitmem gerekiyor du ama ben komple gidiyorum. Eskisi gibi sadece eşim ve oğluma alışveriş için gezmeyip kendimi ihmal etmiyorum. Karşı marketeçıkarken bile ne giydiğime hatta evde ev kıyafetime bile dikkat ediyorum. Hobi ediniyorum. Çiçek bakımı dikiş ahşap boyama vs derken ev içinde boş boş oturmamış oluyorum. Her türlü kavga gürültü çıkacak negatif elektrik dolu ortamdan süzülup kaçıyorum. 31 oldum gerçi. Ama hep diyorum. Aklımı başıma alıp kendimi değerli hissettiğim yaş oldu 30. Ve anladım ki olayın özü kendini mutlu etmek sevmek. Sonrası geliyor. Mutlu olunca saçlar daha parlak cilt daha canlı. Beyazlar car saçta ama boyuyorum onları da :)
Yaş kaç :)Aynı aydınlanmaya bi sene önce yaşadım :) 18 lik halime yeniden dönmek istiyorum bu kafamla
..
Herkes yaşar bu durumu fakat saniyeler sonra bile yasiyacamiyiz o kadarını allah bilir.sporuna yemene icmene dikkat edersen 35 yasindayken bile 25 gosterirsinnn ok.takma kafana yarina bile cikacagimiz belli degilken ...omur dedigin uc gundur dun geldi gecti yarin mechuldur o halde omur dedigin bir gundur oda bugundurr...
26Yaş kaç :)
30 yaşından sonra yerçekimi etkisi ciltte gözlemlenmeye başlıyor doğal olarak.
Senin daha yılların var
20'lerimde kimdim bilmiyordum bile; yok gibiydim, güvensizdim, cesaretsizdim, acemiydim.
30 ve 30'dan sonra kendimi tanımaya, kadınlığımın tadını çıkarmaya başladım. Kendime başkalarının gözüyle bakmamayı öğrendim. Güvenim artıkça duruşum değişti; insanların tavrı da değişti. artık manipüle edilemezdim, sindirilemezdim. Hayat öfkeyle, kinle harcanmayacak kadar kısa; kimse için ruhunu kirletmeye değmez; sonunda anlamıştım. Yolun zorunu tek başına yürümüş, başıma gelmez sandığım bir sürü şeyle yüzleşmiştim.
Artık biliyorum "yalnız da ayağa kalkabilirim", ama elinden tutan birinin olması da çok güzel bir şey. Gençlikte her şeyin savurganı oluyorsun; hayatı sonsuz, fırsatları sınırsız sanıyorsun. Başımı yaslayabileceğim omzun, çalabileceğim kapının kıymetini de 30'dan sonra idrak ettim. Onları kaybetmemek için ne kadar özenli olmak gerektiğini de...
Daha nelerBende 20 yaşında yaşlandım moduna girdim
Minyon tipsin ve cok sanslisin.Cildin kuruşa cildine uygun kremler kullan göz çevresi kremi ve bol su geç kalmış sayilmazssin daha geçsin cnmBir laf vardı, ben çocukken şöyle duyardım "kırkından sonra azanı teneşir paklar". Şimdi insanlar kırkına yakın evleniyorlar neredeyse - 36 yaşındayım ve bekarım- e doğal olarakta içinde ne biriktirdiyse evlenince yapacak yaniŞimdi o atasözündeki yaş sınırı yetmişe dayandı. Eskiden insanlar daha çabuk çöküyormuş, malum erken yaşta evlilikler ve doğumlar erkenden yıpratıyormuş insanları, e yaşam şartları da eklenince, kırk yaşında oluyorsunuz birer nine, dede..
Şimdi öyle mi, orta yaş bile daha yukarılara çekildi. Ben hiç kendimi yaşlı hissetmiyorum, illa ki on sene önceki gibi değilim, yüzümde yaşımdan ziyade bakmamamdan dolayı özellikle güldüğümde belli olan bir sürü kırışık var ama bu benim suçum çünki yaşıtlarıma bakıyorum benim yarım kadar kırışıklık yok yüzlerinde. Cildim yapı olarak kuru ve su neredeyse hiç içmiyorum. Tek avantajım minyon bir çehreye sahibim, geçenlerde biri 28 gösteriyon dedi) hoşuma gitti zaar.
anne annem olsa gocamadan garıdın derdi :)Bende 20 yaşında yaşlandım moduna girdim
anne annem olsa gocamadan garıdın derdi :)
anne annem olsa gocamadan garıdın derdi :)
Yasin belki de 25 ruh yasin 70 sanirimbu yorumu yaparken ruh yaşım 40ti su an bi 65 70 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?