30 dan sonra yaşlanma modu

yok cnm ya kimse begenmesin.Kendime dert etmiştim öylesine

aynı sendrom bende de mevcut hatta 19 mu doldurduğum gün ağlamışlığım vardır..şimdi 30 a 1 var ..ve ben de o korkuyu yaşıyorum
hep genç kalamıyoruz ne kötü bir duygu kendimi bazen duygusal boşlukta hissediyorum

yok cnm ya kimse begenmesin.Kendime dert etmiştim öylesine
Beğenilmeme korkusu derken, yalnızca başka insanların seni beğenmemesinden değil, kendini beğenmeme korkusundan da bahsediyorum aslında. Ben o korkuyu 27 yaşında yaşadım ilk. 27 yaşında araftasındır. Ne genç ne de yetişkinsindir çünkü. Sonrasında hayatta daha önce dönüp bakmadığım şeylerden zevk almaya başladığımı fark ettim. Şu an 32 yaşındayım ve düşünsel anlamda 5 senede katettiğim yol bana gurur veriyor. Zihinsel devrim yaşıyorsun bir anlamda. Vücudunu değil bütün benliğini sevmeye başlıyorsun. İnsan benliğini sevmeye başlayınca, bütün boşlukları doluyor.

Ayni ben :) ben de 20li yaslarimi yasayamadan 30uma geldim ama yasimdan memnunum olmak istediğim yaştayım ve aynı senin gibi gecmisin acısını cikariyorum
Yalniz olmadığıma sevindim

benimde yaş 39 , 35 ten sonra metabolizmam yavaşlamaya başladı, yüzümde ve göz kenarlarımda çizgilerim çıkmaya başladı, saçlarım bayağı beyazladı, ama yinede hayatta her şeyden zevk almaya bakıyorum, bunlar olucak şeyler zaten doğa kanunu

Bu başlık bana ilham verdi, "daha ölmedik" dedim ve 2-3 gündür kendime dikkat etmeye başladım. Kullanmadığım kremleri, toniklerimi yeniden kullanmaya başladım. Cilt temizliğime ve bakımıma daha da dikkat ediyorum, serumlarımı kullanıyorum. Dışarı çıkmasam makyaj yapmasam dahi cildimi arındırıyorum. AdAm_OLaCaK_KIZ ' ın kahve peelingini de dün yaptım epey parladı cildim.

Sefan olsun,ben de ladysubaru dan almıştım o tarifi hem basit hem sonuçları güzel

33 yaşındayım ama hiç oturup böyle düşünmedim her yaşın ayrı güzelliği var ve bu güzellikleri değelendirmek gerekiyor 10 yıl sonrasını 20 yıl sonrasını kendim için değil çocuklarım için düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…