yok cnm ya kimse begenmesin.Kendime dert etmiştim öylesineYaşlandıkça hayattaki farklı şeylerden zevk alacaksın. O yüzden fazla takma. Beğenilmeme korkusu zamanla kayboluyor. Her yaşın ayrı güzelliğe var klişesi boşuna klişe olmamış. Klişelere güven
hep genç kalamıyoruz ne kötü bir duygu kendimi bazen duygusal boşlukta hissediyorumaynı sendrom bende de mevcut hatta 19 mu doldurduğum gün ağlamışlığım vardır..şimdi 30 a 1 var ..ve ben de o korkuyu yaşıyorum
sen =benAyni ben :) ben de 20li yaslarimi yasayamadan 30uma geldim ama yasimdan memnunum olmak istediğim yaştayım ve aynı senin gibi gecmisin acısını cikariyorum
Yalniz olmadığıma sevindim
Beğenilmeme korkusu derken, yalnızca başka insanların seni beğenmemesinden değil, kendini beğenmeme korkusundan da bahsediyorum aslında. Ben o korkuyu 27 yaşında yaşadım ilk. 27 yaşında araftasındır. Ne genç ne de yetişkinsindir çünkü. Sonrasında hayatta daha önce dönüp bakmadığım şeylerden zevk almaya başladığımı fark ettim. Şu an 32 yaşındayım ve düşünsel anlamda 5 senede katettiğim yol bana gurur veriyor. Zihinsel devrim yaşıyorsun bir anlamda. Vücudunu değil bütün benliğini sevmeye başlıyorsun. İnsan benliğini sevmeye başlayınca, bütün boşlukları doluyor.yok cnm ya kimse begenmesin.Kendime dert etmiştim öylesine
Ayni ben :) ben de 20li yaslarimi yasayamadan 30uma geldim ama yasimdan memnunum olmak istediğim yaştayım ve aynı senin gibi gecmisin acısını cikariyorum
Yalniz olmadığıma sevindim
bilmem ne 34 nede 32 yim
28-29 daha
ne oldu sizde durum çok mu vahim
yani kaç yaşındasınız demek istedim kızmayınvahim derken?
yani kaç yaşındasınız demek istedim kızmayın
Bu başlık bana ilham verdi, "daha ölmedik" dedim ve 2-3 gündür kendime dikkat etmeye başladım. Kullanmadığım kremleri, toniklerimi yeniden kullanmaya başladım. Cilt temizliğime ve bakımıma daha da dikkat ediyorum, serumlarımı kullanıyorum. Dışarı çıkmasam makyaj yapmasam dahi cildimi arındırıyorum.AdAm_OLaCaK_KIZ ' ın kahve peelingini de dün yaptım epey parladı cildim.
hadi ya çok popüler oluşundandır odaKızmadım.
Yaş konusunda takıntım yok.
Forumda günde en az 1 kere yaşını yazan tek üyeyimdir sanırım
33
hadi ya çok popüler oluşundandır oda
allah güzel ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?