- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Al al bende 29 yasindayim aksine rengarenk giyinirim hep yasima gore olan bazi seyler nene isi geliyo bazen gidip genckiz reyonlarindan aliyorum vallaondan sonra isyerinde stajermisin ogrencimisin diye soruyolar gercekten giyinis sac rengi falan cok.onemli hangi yasi gosterdiginde
:):) İnsanın içinden gelecek işte.
Ahh ahhh..
29 geç kız zaten
Yooo 40'larda siyahtan başka renk giymezdi.
Şimdi de nerde neon renkler var onları seçiyor.
Bir de pinoli bu çok mu renkli diyor
ay oyle tabi canimda isyerinde herkes klasik giyip ben teenager takiliyorum o bakimdan dedim 17 18 yas grubu gibi deyim o zaman
al bence ben de annemin elimden çekmesine rağmen fuşya bir çantaya sırf al beni bak ne canlıyım dediği içinküçük bir servet bayıldımÜniversitedeyken de gri hastasıydım ne varsa o karanlık renkteYaşım 29, içimin karası giyimime kadar vurmuş.
Koyu koyu renkleri giyiyorum.
Hangi yaşta giyeceksem pembeyi, sarıyı bilmem!
Az evvel fuşya bir kap baktım sepette şuan.
Ama ben buradayım diye bağrıyor hee.
Alsam mı ne diyonuz kızlar?
Yaşlandıkça pişman olmuş renkli giymediğine demek
al bence ben de annemin elimden çekmesine rağmen fuşya bir çantaya sırf al beni bak ne canlıyım dediği içinküçük bir servet bayıldımÜniversitedeyken de gri hastasıydım ne varsa o karanlık renkte
20 li yaşlarda ben de aynıydım siyah gri bir de kot sanki renkli giyince çok dikkat çekeceğimi sanırdım .Şimdi sarı mavi hariç her rengi severek giyiyorum ama yine de siyah favorimEn sevdiğim renkler füme, siyah, haki, mürdüm moru :)
Mavi giysem canlı giydim sanıyorum sorma
Ya oyle yada biz kendimizi kandırıyoruz bence her yas. Güzel kimi 70 likler tas çıkartır 30 lara yasamla alakaliSorunların varsa ondan dolayı öyle hissediyorsundur.
Yoksa ben de 30'lardayım ama 20'lerimden çok daha fazla özgüvene sahibim.
Arkadaş grubum da hep o yaşlarda.(20'lerde)
Bir de olduğumdan 6-7 yaş küçük gösteriyorum.
Ama bence bir kadının en güzel çağı 30'dan sonra başlıyor.
Gelebilsin ger ekten çok mantikli30 dan 10 yıl sonra 100 yaşına değil 40 yaşına giriyorsun tatlım. .ben 40 yaşımdayım ve cildim sarkmadi hala capcanliyim ve şükür öyle çok kötü hastaliklarim yok henüz. Allah vermesin tabi..
Her yaşın ayrı bir güzelliği var sen 10 yıl sonrasını düşünüp bu günlerini zehir edeceksen yaşamanın ne mantığı var?Yaşamak nefes alıp vermekten ibaret degilki hayat gerçekten yaşayanlar için var.her gün bir ödül. O ödülün kıymetini bil ve sağlıklı olduğun her güne sukret.Kırismak sarkmak cirkinlesmek değil ki.her çizgi bize ait bir yaşanmışlık sadece. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?