edıka sher nerdesınız.............bu sabah sut goturdum kızlarıma...........daha ıyıler kılo almaya basladılar cok sukur dogum kılolarını gectuler.............ama sanırım beklıceem daha................edıka bebışler nasıl .............
canım daha cıkmadılar az da olsa alıyolar oksıjen ıkı satte bı beslenıyolar artık ınş ıyı olurlar beklıyorum ınş hepımız ıçın bu yıl guzel gecer canım senın bebıuş nasıl ...........
gecen hafta goz muayenelerı oldu ıyı cok sukur ama her hafta olucak ............ınş hep ıyı gecer senın oldumu
edıka sher nerdesınız.............bu sabah sut goturdum kızlarıma...........daha ıyıler kılo almaya basladılar cok sukur dogum kılolarını gectuler.............ama sanırım beklıceem daha................edıka bebışler nasıl .............
kizlar bebislerinizin iyi haberlerine cok seviniyorum
sher benım bebekler ozel medıcanada........goz dru dısardan gelıyo............kuvez ucretsız ama goz ve norolojıye ucret verıtyorum..............ınş bıseylerı cıkmaz hepsı saglıkla gelır kucaklarımıza konusuyorum dua okuyorum onlara ayrılmak cok zor ya ..............selamını sölerım teyzesı ınş hepsı guçlu olur
slm kızlar bebklerınız nasıllar umarım kısa zamand aannelerinin kollarına gelirler.....benim bebgimin biri eve geldı şükürler olsun dıgerı kuvezde hala ...sanıırm hafta içi oda kot yataga alınıp dıarı cıkacak..rabbım hepimizi sevındırsın...
mualimcim 2 satte kac cc alıyolar...sher benımd evdekı bbegım karnı şişti gaz dolu kakasını yapamıyor bugun umarım bı sorun cıkmaz....
canım geçmiş olsun mamamı veriyorsun süt ile mi besleniyor bizimki mamadan olmuş galiba mide sondası takıp gazı alıyorlardı 3 gündür sabah aradım süte başlamışlar 5 cc kadar tölere etmiş inşallah başka sorun çıkarmaz....
sen bir doktorunu ara cnm karnı çok şiş ise kakasını yapamdıysa drun görmesinde fayda avr bunlar çok hassas bebkler bağırsakalrında sorun olmasın az ilaç almadılar çünkü ultrason ile bir baktır istersen için rahat etsin
canım bi ögun mama ..bı ögun anne sütü ...sütüm azaldı yetmıyor ikisinide..bugun goturcez dr...kakasını yaptı ama ..genede deıgın gıbı içimiz rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?